2009/09/12

t i r e d

Sanon heti, että tässä postauksessa en tule sanomaan mitään tärkeää tai järkevää. Meillä vallitsee jatkuva epäjärjestys, joka nyppii kohta järjen päästä. Pullonkaulana on makkari, jota ei vieläkään ole saatu maalattua. Heti kun ottaa miehen mukaan, niin asiat jämähtävät paikalleen. Ei jostain syystä sovi mun luonteelle, mutta pakko tässä on pitää toivoa yllä. Että jos jouluna olis valmista. Ja miellään jouluna 2009. Tekisi niin mieli laittaa vähän uutta järjestystä sinne tänne, mutta tuo keskeneräinen remppa jarruttaa nyt kaikkea. Ja jostain syystä olen myös koko ajan järkyttävän väsynyt - eilenkin nukuin 1,5 tunnin päiväunet ja siitä huolimatta illalla haukottelin jo kymmenen aikaan. Pakko varmaan aloittaa joku vitamiinikuuri...

Kuvissa on uusin lisä kynttilänjalkajengiin - rupujalkainen yksilö maksoi euron. Taustalla pilkistää House Doctorin iso peili, jonka sain tosi halvalla, koska siinä oli muutama kolhu. -50 % hinnasta pois, koska se on ollut esillä asuntomessuilla - sopii mulle! Vielä, kun saisi sen omalle paikalleen...sinne makkariin... Plääh, taas väsyttää eli taidanpa hakeutua sohvalle :)


Hi. No news, no nothing. At the moment I´m just tired. All I do is sleep and go to work. Maybe I need a good vitaminkick or something?? I would so like to organize this mess we call home, but it is not possible yet. The bedroom project is taking it´s time - a lot of time - so all I can do is wait and...sleep. It is better to leave men out of these things, if you don´t like to wait - this is my assumption. This House Doctor mirror (-50 % off the price) made my day this week together with a new candlestick I found (cost only 1 euro). Oh gosh, maybe I must take a nap now, how is it possible to be this tired??

ZZZzzzZZZ fru skrot

14 comments:

Something White said...

Dear Fru Skrot,
your candle-sticks are just beautiful with the mirror, black, white, silver... love it!
I wonder if you didn´t receive the parcel in the meantime? I sent it already some days ago and normally it takes only 2-3 days to arrive? If there´s a problem I´ve to go to my post-office.
Best greetings, have a good weekend,
Marjolijn

Anonymous said...

Jos olisit raskaana? Kuullostaa niin tutulta tuo väsymys;)

Pernilla på Blossom said...

Hei Fru Skrot! Minulla on itse sellainen musta House Doctor-peili kotona ja nyt sain inspiaatio sinulta laittamaan hopeanvärisiä tavaroita sen edessä. Hieno kuva ja hyvä idea! Kiitos sinulle! / Pernilla

Elsa said...

Taitaa sama väsymys vaivata minua, ei oikein jaksa tehdä työpäivän jälkeen mitään. Huusholli sekaisin, ja kaikki lojuu esillä. No, kyllä se tästä.

Minäkin menen nyt päiväunille, kauniita unia!

Kamomilla said...

Rautakuuri olis paikalla?
Hirveetä olla noin väsy, ei jaksa mitään eikä mikään innosta..Toivottavsti tilanne kääntyy parempaan suuntaan!

Ihania ovat kynttilänjalkasi kuitenkin! Wau!

Anonymous said...

Vauvoja - miten ihanaa se olisikaan! Ja väsymyskin menisi pian ohi:).

Marsuliini said...

Heippa! Muakin väsyttää koko ajan..Päikkärit on kyllä maailman paras keksintö!!! Nukun joka päivä yhtä aikaa lasten kanssa, niin jaksaa aina paremmin touhuilla.. Ihania kynttilänjalkoja!
Mukavaa ja piristävää viikonloppua :)

vosges paris said...

welllll I hear a lot of people around me being tired, as I was last week ... It is a kinda flu thing , it will pas and if not .. lots of coffee always helps haha

Miia said...

Kauniita esineitä taas olet löytänyt. Voi tuota väsymystä, toivottavasti helpottaa pian!

Fru Skrot said...

Kiitos kaikille, jotka jaksoivat kuunnella valitustani! Monet veikkailivat minun olevan raskaana - näin ei valitettavasti ole, vaikka se voisikin pian taas olla ajankohtaista. Mutta ei nyt siis ainakaan totta :)

Kari said...

wauw what a lovely candelstick you found..
lovely...
Sleep well...
Kari

Marge said...

Kauniita esineitä!!
Sillon nukutaan, kun väsyttää jos se kerran on mahdollista, kyllä se sitten pikkuhiljaa alkaa helpottamaan...:) Yritä syödä hedelmiä ja rautakuuri pieni ei kans varmaan olisi pahitteeksi(?) ja muista ulkoilla riittävästi!:))
Kyllä se pikkuhiljaa helpottaa....:)

Anonymous said...

Hei !
ajattelin minäkin sanaseni sanoa tuohon väsymykseen. Olen itse huomannut ett jos joku asia ei esim.edisty niin kun olet toivonut tai ei saa tehtyä tiettyjä juttuja niinkuin on ajatellut, niin mulle tulee kanssa sellanen voimaton/väsynyt olo..ajattelin, että kun kirjoittelit, että ette ole saaneet tehtyä niitä remppahommia nyt...niin sulle tulee sellanen " turahautumis " väsymys... :=)))T.Tuija

Fru Skrot said...

Kiitos Tuija! Sitä se varmaankin on - ei auta kahvit eivätkä mitkään muutkaan kepulikonstit. Oireet ovatkin pahenemaan päin eli tänään tunsin suoranaista k i u k k u a, kun yritin jotain järjestää makkarissa. Pakko ottaa nyt härkää sarvista, eikun miestä niskasta! ;)