2009/09/14

list it

Olen ollut antiikkiostoksilla. En tosin millään suureellisilla, mutta kuitenkin. Ostin yhden listan. En tiedä miten tämän tähän kuvaisin, mutta kokeillaan nyt näin - pituutta listalla on n. 120 cm, joten sitä ei oikein järkevämmin kuvaan saa. Myyjä (Anno) arveli koristelistan olevan peräisin jostakin puusohvasta tai senkistä ja käyhän se järkeen. Väri ei luonnossa ole ihan näin kiva, mutta toistaseksi ajattelin pitää sen näin. Lista sijoitetaan todennäköisesti jonkin oven päälle - ehkä makuuhuoneeseen. Katsotaan sitten olisiko kuitenkin kivempi valkoisena (tai vaalean harmaana?) - joku pieni maalipöntön henki vähän siihen suuntaan kuiskailee, mutta ihan vielä en siis anna periksi.
Koska maalausprojekti on vielä kesken, päätyy lista siksi aikaa samaan rompekasaan kuin muukin paikkaansa odottava sälä. Tässä sitä voi vaikka kahvikupposen kanssa ihailla. Jos jaksaa. :) Huomenna lähden töiden merkeissä Turkkuseen, joten see ya!

I´ve been doing some antique shopping. Nothing big or fabulous this time - only a one list. Had some trouble shooting it so here is the best I can do. It is app. 120 cm long, so it´s not the easiest target. This very decorative list will hopefully find it´s new place from our bedroom, but meanwhile it has a pleasure to join my junk corner. The colour is not quite this nice, so I´m hearing silent wishpers that I could be nicer in white or light grey... We´ll see how it turns out! All the best!

fru skrot

8 comments:

Millas hem said...

En sån charmig list du fått tag på!Ljusgrått tror jag på!:)

Kraaam

Wilhelmiina said...

Upean listan olet löytänyt, vallan kaunis :)

Elsa said...

Viehättävä lista!

Minulla se menisi maalaukseen, harmaa on hyvä idea, erottuu valkoisesta seinästä, tai sitten hiomalla kuluneen näköiseksi.

Minäkin usein käyn Turussa, keskimäärin neljä kertaa kuukaudessa, joten tuttu paikka. Ja olenhan minä siellä syntynytkin, vaikken turkulaisena itseäni pidäkään.

Hattaramaa said...

Sen verran turun-murretta hallitsemattomana sanoin minäkin ennen Turkkuseen. Oikeatermi kuulema kuuluu: Turkku. Eli olet menossa Turkku et Turkkuseen. Raumangiel onk sitt viel lyhyemppä.:)

suklaamarenki said...

Kaunis lista! Vaalean harmaa kuulostaa hyvältä :))

Kesäkukka said...

Onpa kauniit kaiverrukset ja värikin ihan hyvä!

Missfrida said...

Kaunis lista ja ainakin kuvissa värikin näyttää upealta!

Katariina's Living said...

Ihanan värinen lista, en maalaisi!

Ja tervetuloa kotikaupunkiini, johon palailin reilun kymmenen Tukholman vuoden jälkeen:) Kiva kaupunki!