2009/09/07

can´t help it

Tänään pääsin piiitkästä aikaa kirppikselle (ainakin viikon tauko tässä ollut ;). Yllätyinkin positiivisesti, sillä tarjolla oli paljon kaikenlaista wanhaa. Paras löytöni oli tämä valkoinen, emalinen reikäkauha, sillä niitä tulee vastoin aivan liian harvoin. Ainakaan näin hyväkuntoisia! Hintakin oli vain 2,00 €. Huomasinkin Jeanne d´Arcin sivuilta, että tämä valkoinen emali on nyt poppis... Myös turkoosi kahvipurkki oli hyvä löytö. Tässä ehkä ne parhaat, vaikka poimin mukaan myös 36 kpl pieniä kakkuvuokia, kynttilänjalan (näette joku päivä) ja hyllynkannattimet. Myös yhden paidan ostin, mikä on melkoinen poikkeus.

Omenia saimme pojan perhepäivähoitajalta ja se olikin kiva juttu, sillä omaan puuhun ei tullut yhtään omenaa. Eikä omenankukkaa... Vadin alla olevan tarjoilulautasen olen ostanut kesällä - se on Rörstrandin Alva-sarjaa. Aivan ihana! Ja nimikin on ihana - taidanpa laittaa mieleen, jos meille joskus tulisi tyttö?

Ai ai, onpa paha leipoa liian paljon! Taas päätyi suklaakakun palanen lautaselle, vaikka kuinka yritin ympäripuhua itseäni. No, eipä kylmä maitolasillinen olisi parempaa kaveria voinut löytää...

Hi girls! I´ve been feeding my addiction again - flee market shopping! I still think it is been a while and the findings I made were nice too.. So here were my excuses. The best finding was this white kitchen tool - they are so rare (and very popular if you believe the Jeanne d´Arc Living website). And a slice of choklad cake ended up on my plate too, no matter how I tried to talk my self out of it... ;)

fru skrot

16 comments:

Vekarus said...

Juuri tuollaisen reikäkauhan minäkin haluaisin. Onnittelut!

Minttu said...

Kauniita kuvia ja hienoja löytöjä. Musta tuntuu nykyään, että jonkun uuden tavaran hankinta ei tee puoliksikaan niin onnelliseksi, kuin kirpparilla pienellä rahalla löydetty aarre!

Voi että tuo Alva-vati on kaunis. Ja nimenäkin se on kiva. Mä olen ajatellut, että jos joskus saisin tyttölapsen, siitä tulisi Elvi :)

RuusuLiisa said...

Herkullisen värinen kahvipurkki!

Kamomilla said...

Ihania löytöjä! Kyllä on ihanaa kun joskus iskee kultasuoneen!!!

Millas hem said...

Hej!

Jättefina loppisfynd du gjort!

Kram Camilla

Ps, du har mail!

Sari said...

Ihana tuo reikäkauha ja tosiaan, emalijutskat taitavat nyt olla taas pop! Kirpparit on ihan ykkösiä, itse en juuri muualta enää mitään ostakaan... ;-)

Bullukat said...

Löysit taas ihania tavaroita :)

Baba said...

Kiva kaffeburk, jag har också fyndat en sån där reikäkauha

Mari said...

Minä aina välillä törmäilen kirppiksillä noihin reikäkauhoihin, mutta hintaa on ollut yli kympin. Todellakin jääneet ostamatta;) Vähänkös löysit omasi edullisesti. Taas kauniita ja valoisia kuvia:) Onne myöhässä pienelle pojalle. Ihania lahjoja siunaantui.

Hanna said...

Halvalla sait tuon kauhan. Niistä ja muista emalijutuista pyydetään ihan hirveitä hintoja kirppiksillä.

Ihana tuo omppukulho!

kati said...

Kauniita löytöjä! Tuo turkoosi kaffipurkki on varsin symppis! Onnea Paavollekin vielä. Meillä tuo like a bike on ollut kovassa käytössä ja meidän molemmat lapset (5 ja 3v) tykkäävät sillä vieläkin hurvitella.

Marsuliini said...

Ihania löytöjä! Mulla on kans ollu harvassa nuo kirppikesellä käynnit. Täytyy nyt oikein ottaa asiaksi.. Saako udella millä kirppiksellä kävit?

Mukavaa loppuviikkoa!

Linda said...

You have a very lovely blog. Lots and lots of inspiration. You are most welcome to visit my blog too.

Have a lovely weekend.

Livet på Vestergård said...

Vilka fina fynd du gjorde!Ha en bra helg!

Fruehlingbitte-Naturseifen said...

Lovely pictures,
all the best from Germany,
Silke

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛