2009/07/05

p e o n i e s

Hyvät ystävät - aina kannattaa valittaa! ;) Jos luitte edellisestä postauksesta pionitonta surkutteluani, niin voin heti tässä oikaista, että se on nyt mennyttä elämää se! Lähdimme nimittäin käymään anoppilassa, jossa päädyimme pojan toimesta nopeasti takapihalle potkimaan palloa. Ja siellä talon nurkalla tietysti kasvoi kaksi isoa pionipensasta - toinen vaaleanpunainen ja toinen tummanpunainen. Enkä todellakaan kieltäytynyt, kun fammo kysyi haluanko kotiin muutaman kukan... ;) Lähdin kotiin ikionnellisena viiden varren kanssa - jes, jes, jes!! Aivan mahtavan kaunis kukka!!!

Tässä siis pari kuvaa niistä - ja näkyyhän sillä muutankin... Olen mm. raahannut tilapäiseksi olohuoneen pöydäksi tällaisen kaapelirullan, jonka maalasin valkoiseksi. Mies kohotteli kyllä ensin kulmiaan ja jouduin mm. vastaamaan "oletko tosissasi?" -kysymykseen. Nyt se on jo kovassa käytössä ja ihan taviskamaa. Sitä parempaa odotellessa.. (haluaisin puisen arkun).

Taustalla näkyy pari uutta kirjaintakin. Toisen sain valmistujaislahjaksi ystävältä (kiitos S!!) ja toisen tilasin Lundagårdista. Laitan ne varmaan seinälle jotenkin...




Keittiössä ei ole tapahtunut mitään uutta - mutta pionit kohottivat tunnelman huippuun sielläkin! Ihan kuin inspiraatio alkaisi taas virrata... ;)




It is always. always - a l w a y s very useful to complain. Take my case for example: I was complaining of my lack of flowers - peonies. And voila - the second I leave my home, I meet a friendly face (my husbands mom) who wants to give me 5 of these amazing flowers!! Happy? Oh yes, yes, yes!!! My livingroom got the needed face lift... Here you can see our new sofa table: and old roll used for cable. I only painted it white. I also have 2 new rustic letters - you can see them on the background. Love them aswell - thank you S! I almost feel my inspiration flowing again... ;) And Marjoliju - god, you made me all excited now!! I can´t wait! ;)

40 comments:

Chrissy...The Apothecary Shop said...

What a beautiful post, I think it is one of my favorites of yours!! Hope this finds you well,take care,Chrissy

Weißer Vintagezauber said...

Hello,
what for a very nice pictures from your home and flowers.:)I am totally inspiried :o))
Summerly greetings wish you,
Elke.

Maria G said...

Ihania kuvia! Hauska tuo teidän uusi sohvapöytä :) Sulla kyllä noita ideoita riittää ja toteutuskin on aina yhtä onnistunut. Pionit ovat kauniita kukkia, varsinkin vaaleanpunaiset!
Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

Anonymous said...

Heips!

Minä viime vuonna istutin kolme pionia ja tänä vuonna niissä kolme kukkaa=) jihaa!! mutta en raaski niitä maljakkoon laittaa vaan ihastelen niitä pihalla=) jospa ensi vuonna niissä olisi jo useampi kukka niin riittäisi maljakkoon asti.
Kuvasi ovat niin kauniita!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Karita

Marikki said...

Moikkis moi Rouva Romu!

Vallan sulokkaita pioneja olet vaasiisi poiminut. Pioneista minulle tulee aina mieleen lapsuuden mummila. Siellä pihalla niitä kasvoi suuren suurina ryppäinä vaaleanpunaisina ja fuksianpunaisina. Ihmettelin pikkutyttönä, kun pionin nuput olivat aina niin täynnä muurahaisia. Mummi kertoi niiden herkuttelevan kukkien makealla nesteellä ja se oli minusta ihan hassua ja ennen kuulumatonta.

Kesäterkut Kesäkummusta!

Rumour has it said...

Yes, you definitely should be excited!! :D
Those pink peonies are a lovely eyecatcher; most beautiful in this single way and separated vases! I´ll keep this idea with the cable-roll in my mind, that´s a very good and interesting one! I do like these recycling ideas.
You´ll hear from me soon! :)

Een sneller kloppend hart said...

Wow, you really take some beautiful pictures, this peonies are so wonderful, the last few weeks I've enjoyed them too
A flower you'll never get enough of!!

Best regards, Veronique

Elsa said...

Kiva kierrätys- ja uusioidea tuo kaapelirulla sohvapöydäksi! Ja antaa niitten miesten vaan ihmetellä... ;)

Vaaleanpunaiset pionit viehättäviä!

Anonymous said...

Hei! Mistä onnistuit saamaan tuon kaapelirullan? Itse olen sellaisen perään kysellyt...mutta ovat kuulemma "kestokierrätystavaraa" eli käytetään aina vaan uudestaan... Eivätkä minulle antaneet tai edes myyneet yhtäkään... Joten iloitse omastasi!! Se kyllä sopii teille, kuin myös nuo pionit! Mukavaa alkavaa viikkoa...T:vakiolukijasi

Hem och Lycka said...

Pioner är så otroligt vackra, snäll svärmor du har!

kram Mia

kati said...

Minä olen myös metsästänyt kaapelirullia, hih. Tuloksetta. Ja nuo pionit ovat kyllä just ihanan värisiä!

Pieni Lintu said...

Oi kuinka kaunis kukka-asetelma..niin kaunis!!!

mi-rachel said...

beautiful post!

bean emäntä - bea's said...

Aivan loistoidea tuo rulla - miesten kulmakarjoten asentoja ei kanntata tiirailla, kun tuollaisen nappi-idiksen saa...!

Kauniit pionit, ja tuoksukin varmaan huumaava...!

Galleri MochB said...

Så fina pionbilder! Rosa ser så fräscht ut hos dej :O)

Marjis said...

Upeat pionit! Itse pohdin parhaillaan, että raaskinko katkoa maljakkoon vai nautinko omistani puutarhassa... Tosi hauska idea tuo kaapelikela, eikä yhtään hullumman näköinenkään.

Livingroom said...

God morgon. Älskar pioner. Jag flyttade mina på våren och nu har de knoppar men ännu inga blommor. Hoppas det kommer nån blomma i alla falla.
Fint det blev med elkabelrullen som bord...och vit färg förståss.
-Lotta

Lisay said...

Voi miten ihania kuvia blogissasi!
Olen aivan ihastuksissani!

kati said...

Tuli vielä mieleeni, että millainen tv-tasojuttu teillä mahtaa olla? Se kun tuottaa ainakin minulle kovasti päänvaivaa. Itse mietin jotain rosoista ja ehkä samaa linjaa tyylin kaapelirulla ;)

Ada och Emil said...

Pionit...maailman kauneimpia kukkia :)

Tuo sohvapöytänne on kerrassaan mahtava. Omaperäinen ja hauska. Että sinä keksitkin aina niin kivoja juttuja :)

Voin vain kuvitella että jos itse raahaisin tuollaisen kotiin, niin voisin saada samanlaisen vastaanoton. Mutta toisaalta, mieheni on jo tottunut kaikkeen,hih.

Mukavaa viikkoa.
-Sanna

Ilona said...

Aivan ihania nuo pionit!!!! Ja tuo rulla-pöytä, mahtava. Kuka arkkua enää kaipaa!

Mari said...

Kaunista, ei voi muuta sanoa!

maiju said...

Kyllä voi ihminen ilahtua näin mahtavista kommenteista - kiitos teille jokaiselle! Kaapelirulla on työpaikaltani eli se oli kyllä menossa roskikseen, kunnes päätyi nykyiseen tehtäväänsä meille. On kai tuurista kiinni, miten niitä arvostetaan/säästetään?

Kati kysyit TV-tasosta - sitä en vielä ole osannut ratkaista kivalla tavalla, joten taitaa jäädä kuvaamatta toistaiseksi ;). Odottelen asiassa lähinnä siitä syystä, että nykyinen "paksu TV" vaihtuu varmaan lättäriin jossain vaiheessa ja siinä samalla vaihtoon menee kaiuttimet yms. Eli sitä odotellessa... ;)

Floralis said...

Heippa!
Kaapelirullasta tuli kyllä mahtava pöytä! Hyvä idea.
Pionit ovat kyllä kauniit. Minulla ei viellä kuki mutta varmast viikon päästä kun vain lämpö tulis takaisin. Brrr... Täällä on nyt hirmun kylmää. Mutta lomani alkaa ensi viikolla ja silloin varmaan myös lämpimät päivät... Tihii!
Toodiloo!
/Anneli

Magdalena said...

Hej, vilken tur att det finns översättning för att finska är inte min starkaste sida.Jag tänkte bara säga att du har underbara bilder som skapar härlig atmosfär...lätt att drömma bort sig!
Hälsningar
Magdalena/Color Sepia

SariW said...

Suloisia kuvia ! Pionit ovat niin kauniita : )

Millas hem said...

Så vackra bilder! Jaa, helt underbara! Du kan du!!

Kram Camilla

pioni said...

Meilläkin kaapelirulla pöytänä puutarhassa, eikä tarvinnut ees maksaa mitään;)

Sirkka said...

Justiinsa Pionit, hih! Tottahan toki ne kaunistavat!
Tänään luin Maalla lehdestä, erään naisen en nimeä muista mutta oli artikkeli hänestä, että muka valkoisen aika on ohi...valkoisesta pitävät ovat ...olin aivan ymmällä, sitten ajattelin sen olevan vaan hänen omaa mielipidettään..mutta luepa se. Me ei ainkaan muuteta valkoisesta pois,,eihän...ei!
Eilen minulle sanoi myös yksi puolituttu, että minulla on valkoinen koti, johon sanoin on toki muutakin, ja et näytän aika paljon madonnaa...hih, no enpä ole moksiskaan...kaikkea kanssa sitä kuuleekin..
Juu mut siis aivan ihanat kuvat, itsekkin pidän just noista väreistä ja minulla on niitä...
ja minusta tuo pöytä on mahtava, siis aivan persoonallinen enkä ole toisilla nähnyt!

Kiva kun tulit käymään, mukavaa iltaa!

Neiti Nimetön said...

Ihanat pionit! Blogisi on ihanan raikas ja kodikas. Tänne tulen varmasti uusintavierailulle! :)

Sarppa said...

Voi kuinka kauniita kuvia jälleen..

Kati said...

Tuo kaapelikela on varsin veikeä idea ja pioni, ah niin kaunis kukka.

Hattaramaa said...

Vaaleanpunaiset pionit ovat ehdottomasti juuri niitä oikeita! Miten ihmeessä saat tuollaisia ihania isokokoisia kuvia?

Marie said...

Underbart vackra bilder och pioner är väl bland det ljuvligaste som finns.

Kram Marie

Maija said...

Niin kauniita kuvia taas ettei tiedä mitä sanoisi. Pionit ovat ihania!
Tuo kaapelirulla on hauska idea, ja kaunis valkoiseksi maalattuna. Olisin heti kysynyt lupaa, että saanko apinoida sohvapöytäideaasi, mutta meillä ei varmaan rulla kauaa pysyisi pystyssä, kun tuo meidän jättikokoinen koiralapsi onnistuu kaatamaan kaiken :D

Tiina said...

Ihania kerrassaan!!!!

Galleri Hönshuset said...

Hej på dig fru skrot. Allt väl?

Jag kan inget annat än att bli imponerad av ditt hem, du är en sån duktig inredare =)

Verkligen fint med rosa pioner i ditt hem.

Önskar dig en härlig sommar. Kram Pirre

SNOWWHITE-SUSSIE said...

Underbar blogg du har ja kommer tillbaka.. länkar till dig.. kram snowwhite-sussie.blogspot.com

Kamomilla said...

Kyllä vaaleanpunaiset pionit ovat jotain ihan ekstraa. Todella kauniit, ja lasipulloissa tulee kauneus vielä paremmin esiin! Kävin juuri naapurin luona ja sain pinnistellä etten olisis napsinut hänen kukkapenkistä juuri tuollaisen vaaleanpunaisen kaunottaren...

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Mauritius
Flights to Mauritius
Mauritius Flights