2009/07/05

some eye candy

Hei! Nopea vilkaisu tänne - nyt vähän tökkii idearintamalla, olen juuri ja juuri jaksanut pitää kotona edes jonkin sortin järjestystä yllä... Vielä viikko lomaan, joten ei ihme tietysti. Esittelen siis sotkun ja kaaoksen sijasta kesän kauneimman kortin sekä vanhan rasian - molemmat ovat suosikki K-kaupastani eli kirppikseltä. Voi kun olisi niin iso piha, että siellä voisi kasvattaa pioneja - on siis tyydyttävä vain tähän korttiin.


Rasia oli mielestäni aivan h u r m a a v a - vai mitä sanotte? Turkoosi & pinkki on muikea yhdistelmä... Voikaapa taasen hyvin!

Hi! I´m running out of ideas at the moment, which really is not a suprise... I have still one week to go before holiday, so I´m basicly waiting and saving all my energy later. These old treasures still captured my attention on the flea market - I just l o v e the turqoise color on the old jar. The card is a very radient piece as well! All the best!

9 comments:

Family Blommendahl said...

Kerrassaan hurmaava rasia!

Outi said...

Voih tuota rasiaa! Värit ovat todella hienot!

Elsa said...

Purkissa viehättävät värit, jotka sopivat toisiinsa. Kaunis esine, ja saksetkin sykähdyttävät!

Riikka T said...

Hieno rasia! Ei se pioni niin isoa pihaa vaadi...sitä paitsi kestää useamman vuoden ennenkuin kaupasta ostettu taimi alkaa oikein rehottaa. Suosittelen kokeilemaan!

Something White said...

Great colours! Are you really without ideas?? Just post your nice pictures, we love it!! :D
I the meantime I went to a fleamarket today as well and I found something... it will be on its way to you soon... :D
Have a good time, I´ll be back,
Marjolijn

Possumamma said...

Olis tuommoinen turkoosi ihanuus tarttunut minunkin matkaani, jos olisi vastaan tullut;)

Anonymous said...

Rasia on sitten söötti, olisin itsekin oitis napannut matkaani.
Juu, kyllä on itsekin tullut harvakseltaan näin kesällä täällä blogimaailmassa käytyä, mutta se lienee normaalia...

Ilona said...

Aski on ihana!

Muuten, kortin kukat ovat nähdäkseni neilikoita, joten jos juuri kortissa olevia kukkia halajat, se on helppoa. Mulla nimittäin kasvaa neilikka parvekkeellakin. Sellainen kevällä taimikaupasta halvalla ostettu kesäkukka. :)

Anonymous said...

Pionin saa kukkimaan 'nopeasti' kunhan vaan noudattaa -kerrankin- istutusohjeita..eli ei liian syvälle juurakkoa jne. Meidän pihalla näytti ekana kesänä olevan kaksi hautakumpua :D Vaikka sanotaan (lue: viisaammat sanoo) ettei pioni tykkää siirtämisestä ei mun mutsin pihalta kaivamat valkoinen ja vaaleanpun.pioni edes vissiin huomanneet kasvavansa muualla - kukkivat seuraavana kesänä ja komeasti!
Hyvää kesää ja rentouttavia lomapäiviä sinulle ja perheellesi!
Sanna