2008/10/04

Blue Stilton

Moikka!
Astukaa taas sisään hyvät ihmiset, tällä kertaa keittiöön vaikka näettekin siitä vain pienen palasen. Nyt varmaan joku jo huokaisee - taas se näyttää jotain kirppikseltä ostettua?! Juu, toivottavasti ette kyllästy, sillä tosiaan - kirppikseltähän nämäkin on! ;) Löysin nimittäin kivan englantilaisen posliinipurkin, joita näkee usein Vackre Hjemissä ja Lantlivissa. Tässä tykkäsin erityisesti purkin väristä ja siitä, että siinä on kansi. Eipähän näy ne kamalat lihaliemikuutiot, joita siinä säilyttelen! =) Myös metallinen purkki on kirppikseltä, aika kivan erikoinen mielestäni?


Stig in, här är mitt kök! Eller en liten bit bara. Hoppas ni inte blir trött med mina loppisfynd...för att det blir ännu ett inlägg med "loppisbilder"... Sådana här fina, engelska porslinsburkar ser man ofta på Vackre Hjem och Lantliv... Äntligen har jag hittat en jag också - gillar färgen samt att den har ett lock. Kanske ni undrar vad jag har där - inte Blue Stilton som det står på burken - men buljongtärningar..! =) Burken brevid Blue Stilton är också ett fynd som jag gillar extramycket!

9 comments:

Huset på landet said...

Såna bilder kan väl ingen vettig människa tröttna på heller?? Jag blir ju så imponerad av allt fint du hittar på loppis. Jag rör ju mig i samma stad och hittar nästan aldrig något??!
Underbara saker...

Niina said...

Hurjan ihanat löydöt taas! Wow!

Sirkka said...

Kiitos, minähän heti astuin kun sain kutsun ja sanonkin, että kirppiseltä löytää jos löytää ne parhaimmat ostokset ja totta sinua on onnistanut, tuo purkki on ehdoton , pidän kuten voit vain arvatakkin:) kuin myös toisetkin ostoksesi.
Kiitos, tulen taas:)
mukavaa päivää.

anu said...

Eihän kirppislöytöihin voi kyllästyä koskaan!!! ihanat löydöt ja tuollaista metallista verkkoastiaa en ole ikinä nähnyt mutta hieno on!
Iloista alkavaa viikkoa!

titta said...

Hauskat löydöt. Eihän kirppislöytöihin voi kyllästyä. Tuon blue Stilton purkin alkuperäinen sisältö on aivan kammottavan makuista ja etenkin hajuista, sitä olemme usein englannista saaneet. Purkit ovat kyllä kauniita:)

kati said...

Kauniita löytöjä, anna tulla lisää vaan ;) Voi kumpa itsekin meidän kyläpahasen kirpparilta vastaavia joskus löytäisin...

Marja Kristiina said...

Kanonfina fynd! Kunnon kirppistä minäkin niiiiiin tänne kaipaisin; uskomatonta etelän takapajulaa.

Mukavaista viikkoa!

Mari said...

Ihania herkkupalasia keittiöstänne;) Mahtavia löytöjä! Kirppiksillä ne parhaat ostokset tehdään:)

Pauliiina said...

Kirpparilöydötän ne just parhaita paloja ovat! Ihanuuksia olet löytänyt keittiöösi :)