2008/10/08

Tee-se-itse - Gör-det-själv

Kun inspiraatio iskee, sitä ei kannata pysäyttää!! Se pitää pikemminkin kanavoida tehokkaasti ja vähän päälle. Monet ovat varovasti jo aloitelleet jouluaskarteluja - minä en kuitenkaan ihan vielä, vaikka joitain materiaaleja onkin jo kaapissa odottelemassa. Sen sijaan tehtailin muutaman tötterön lisää - tällä kertaa kauniista Madonna-aiheisesta paperista, jonka löysin googlen kuvahausta "virgin mary" sanoilla. Myös kynttilöiden ympärillä oleva paperi on googlesta, muistaakseni sanoilla "old letters" löytyi se.

Tee-se-itse -otsikko viittaa tässä muun tilpehöörin lisäksi tuohon "medaljonkiin", joka mulla oli ensisijaisesti mielessä, kun kaivoin liimaa ja saksia esille. Monissa nettikaupoissa näitä ihan oikeita medaljonkeja tietysti löytyy, mutta jälleen kerran olin liian laiska tilaamaan ja päätin sen sijaan kokeilla miltä tämä idea näyttäisi käytännössä. Kauneus on katsojan silmissä, joten saatte itse päättää. Ehkä niitä oikeitakin medaljonkeja osuu kohdalle huomenna, kun pääsen koulutuspäivän jälkeen käymään Helsingin sisustusapajilla... ;)


Ja, min pysseltand har värkt igen så jag tog fram lite vackert papper, lim och annat smått och gott. Madonna-papper hittade jag från Google (sök bland bilder) med ord "virgin mary" och den andra med "old letters". Billigt och enkelt!! Kanske det blir lite julpyssel på nästa gång...

16 comments:

Elsa said...

Vau! Voi kuinka kauniita, olet kyllä taitava! Täytyypä mennä heti googlettamaan...

Pidä hauskaa Hgissä, toivottavasti löydät ihania sisustusaarteita!

- Elsa

Ingeborg said...

Oj vad fiffigt. Skall genast kolla på Google, speciellt "old letters" ! Var på Ikea och märkte att de hade julsaker framme. Gud -man kan inte ännu börja köpa julsaker sen är de ju nog slut när man äntligen vill handla....men pyssla hemma är ju OK.
Skön kväll!

anu said...

Voi sinä se olet tosi taitava tekemään kaikkea kaunista ja sinä se siis löysit ...minä yritin tuossa taannoin jos jonkin moisella haulla madonnan kuvaa mutta en tuolla kiitos hyvästä vinkistä minäkin taidan googlettaa!!!
Terkuin Anu

maano said...

NUISTA TULI KYL TOSI HIENOJA :) .. nuit olis kiva nyhrätä itekki lahjoix mut mun ystispiiristä ei löydy yhtään samanmoista hörhöö ku mää :)

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Voi kiitoksia leidit! Google pelastaa tosiaan paljon vai mitä!? En tiedä mistä tuli mieleen tuo kuvahaku, mutta onneksi tuli kokeiltua ennen kuin lähdin tilaamaan jostain askartelupaperia tai tuhoamaan jälleen jotain wanhaa nuottivihkoa...

Anu: Kokeilit varmaan aluksi hakusanalla "Madonna" - niin minä ainakin tein ja sain tulokseksi sivukaupalla tietyn popdiivan kuvia...;) Muita sanoja, joita kannattaa kokeilla on esim. "old writings" ja "old documents" - niillä muistaakseni löytyi joitain ihan kivoja osumia. Myös sana vintage yhdistettynä eri juttuihin kantaa satoa!

titta said...

Hienoja askarteluja, mistähän sitä inspistä löytyisi minullekin ;)

Nina said...

Kaunista ja kauniisti aseteltu! Ja mikä ilo onkaan, kun itse näppärästä keksii idean ja askaroi sen.

Viola said...

Hejsan, här är VIola som tittar in för första gången, hittade dig hos en annan bloggare. Vad glad jag blir när jag hittar en blogg som din, väldans vacker och inspirerande, så rart pyssel du gjort! Välkommen till mig om du får lust, ha en bra dag, kram VIOLA

Mari said...

Aivan upeita tekeleitä jälleen! Vautsi! Vai sinä muka laiska... Ja pah:) Mukavia shoppailuhetkiä!

Anonymous said...

Tervehdys,
nyt on ihan pakko kysäistä, että missä ihmeen aarreaittapaikassa oikein asut? Siis aivan mielettömiä kirppislöytöjä olet tehnyt!! Meiltäpäin ei todellakaan löydy mitään vastaavaa, vaikka avoimin mielin ja silmin koitan kulkeakin... Iloitsen puolestasi!
-Heini-

Sirkka said...

Niin kauniita, kuin vain olla ja voi, taitava olet käsistäsi, ei voi muuta kuin vain ihailla kättesi töitä.
Aina saa itselleen hyvän olon tunnetta, kun saa kaunista aikaan ja onnistuu siinä.
Voi kumpa me kaikki osaisimme tuon taidon.

pioni said...

Kauniita.

i et lite rødt hus said...

Så flink du er! Jammen mye man kan lage med enkle midler om man er flink på å bruke nettet:)
HA en fin helg!

i et lite rødt hus said...

Hvilket fotoprogram bruker du når du redigerer bilder? Kolasjene dine er så utrolig fine, samt at du har så store bilder. Kjempe fint om du har lyst til å hjelpe meg:)

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Tervehdys!

Heini: Asun Pohjanmaalla ja täällä todellakin on todella hyvin tarjontaa wanhasta tavarasta. Hinnatkin melko maltilliset, joten on oikein ilo kierrellä kirppiksiä ja muita vanhantavaran myymälöitä! Eli tänne vaan vaikka viikonloppureissulle!

I et lite rödt hus: jag svarar på din fråga "hos dig"!

Sarppa said...

Todella upeita!!! hyvä viirus sinuun on iskenyt..