2008/07/09

Loppis är poppis!

Hej!
Ja, jag erkänner - har varit på loppis. Igen. Finns det någon grupp för såna som jag, anonyma loppisholister kanske...? Inte? Hih hih..

Här är mina fynd för den här gången: fick mina tassarna på fem stycken Ikea-kaffekoppar (2 e) som jag tänker använda som tekoppar. Köpte också en smörkniv som är inte av silver (som jag trodde först) utan av nickel silver eller alpacca (som det står på kniven). Priset var 1 e - samma pris som jag betalade även för den lilla ströare. Trådrullan fick jag hem med hela 20 cent! Det som saknas från bilden är ett spegel som jag tänker måla och fixa först. Ni får se före och efter bilder sen. Och sist blev det lite julgrejer också - sex stycken gamla julkulor som är i superbra skick!

Planerar redan min nästa loppisrundan till samma loppis... ångrar mig nämligen att jag lämnade dit en härlig rund hattlåda som skulle passa bra för allt slags förvaring. Hoppas den finns kvar där ännu...

Ja, vet ni förresten vad som hände medan jag tog de här bilderna? Pojken min hade stoppat papperstallrikar, en tejprulle och alla mina pannlapparna in i ugnen! Och han är bara 10 månader... =) Har dock hittat tidigare en gul plastanka från tvättmaskinen. Här måste man nog vara på alerten hela tiden, hih hih..! Kram kram!!


Hei!
Juu, tunnus
tan - oon ollu kirpputorilla. Taas. Onkohan munlaisille olemassa joku oma ryhmä, anonyymit kirppisholistit ehkä...? Eikö? Harmi, heh heh.. .=)

Tässä otos saaliista: sain käpäliini viisi kappaletta Ikean kahvikuppeja, jotka sopivat kokonsa puolesta hyvin teekupeiksi. Ja hintansa puolesta lompakolleni, sillä maksoin niistä yhteenä huikeat 2 euroa! Ostoshimon uhriksi joutui myös voiveitsi (1 e), jonka aluksi luulin olevan hopeaa. Tarkemmassa tutkiskelussa veitsestä löytyi Alpacca-leima, joka googletuksen tuloksena paljastui nikkelin, sinkin ja kuparin seokseksi eli niin sanotuksi uudeksi hopeaksi. Euron maksoin myös lasisesta suolasirottimesta, jonka päättelin lasissa olevien ilmakuplien perusteella olevan melko vanha. Kivempi se ainakin on kuin nykyinen muovinen retrokapistus. Lankarullasta maksoin 20 senttiä - olen niin iloinen, että vihdoin sellaisen löysin! Joulun makuahan tässä jo alkoi ollakin, joten loppuun sopii kuva yhdestä vanhasta joulupallosta, joita satuin löytämään yhteensä kuusi (erilaista) kappaletta.

Vähän jäi silti hampaankoloon samaiselle kirpparille jäänyt vanha, pyöreä hattulaatikko, jonka näin jälkiviisaana tajusin sopivan vaikka minkälaiseen säilytykseen. Toivottavasti se on vielä huomenna tallella... Ai niin juu, ostinhan minä vielä yhden peilin, jota ei kuvassa tosin näy. Taidan laittaa sen ensin kuntoon ja saatte sitten nähdä "ennen" ja "jälkeen" kuvat.

Ette muuten arvaa, mitä tapahtui samaan aikaan, kun napsin nämä kuvat. Pikku-P oli tunkenut uuniin teippirullan, kasan paperilautasia sekä kaikki pannulaput. Ja on siis vasta 10 kk... Aikaisemmin olen jo bongannut pesukoneesta keltaisen muoviankan, joten koko ajan saa näköjään olla skarppina! =)


11 comments:

Sarppa said...

Minäkin olen kirppisholisti =DD

ihanat löydöt sinulla.. ja eipä olleet hinnoilla pilatut..

Heidi said...

juu... minä myös ilmottaudun: kirppisholisti olen =) Kun haluan itselleni jotain ihanaa, menen ehdottomasti kirppikselle tai sitten johonkin pieneen antiikkijuttuun. Uudet sisustusliikkeet eivät ole kauheasti minun juttu, joskus sieltä saattaa kyllä löytää jonkun "helmen" !

Heidi
<3

ps. ihania kirppisaarteita olet löytänyt...

Mari&Maiju said...

Ei varmaankaan tarvitse kertoa, mutta minä olen ehdottomasti kirppisholisti;) Tosi ihanat nuo löytämäsi kupit... Ja tuo joulupallo! Ihanaa kun tulee joulu:)

Minulla on alpakkaa aika paljon noissa aterimissani... Kirppislöytöjä nekin. Nyt on projektina vaihtaa kaikki kamalat uudet aterimet vanhoihin teräksisiin. Hullun hommaa tämä minun touhu!

Mukavaa torstaita, toivottavasti saat sen hatturasian!

Mari

Mari&Maiju said...

Heippa vielä! Huomasin, että olit sinisen hetken Titalta kysellyt siitä puutarhatyökalusetistä, niin Titta osti sen Wanhattaresta;)

Mari

maano said...

hienoja löytöjä , ja mukavat kirppari hinnat !

Galleri M&B said...

Hör nog till den kategorin jag också...:O) Så fina billiga fynd du gjorde!!

Heli said...

Yksi kirppisholisti lisää ilmoittautuu! Siitä mukava 'tauti' ettei edes halua parantua.

Löysin blogiisi Marja Kristiinan kautta, ja tulen takuulla toistekin vierailulle. Hätäisesti vasta lukaisin, joskus toiste ajan kanssa. Mutta nyt jo kysyn, että mitä kuuluu pesukomuutille?

Heli

Spets & Zink said...

Hei Heli! Kiva, kun löysit tänne ja jaksoit lisäksi kommentoida. En minäkään halua "kirppistaudista" parantua, vaikka se vähän jo alkaakin haitata muuta ostoksilla käymistä - musta on nimittäin tullut niin pihi, etten malta taviskaupoista ostaa juuri mitään! =)

Kysyit komuutista - tällä hetkellä se könöttää katoksen alla terassilla puoliksi hiottuna. En totta puhuen tiedä, mitä sen kanssa tekisin, kun olen epävarma maalin suhteen. Ollaan syksyllä vaihtamassa makkariin tapetteja ja pelkään, että komuutti ei niihin sovi, jos sille nyt teen jotain. Eka siis pitäisi päättää tuo tapetti... Hiomisinspistäkään ei oikein näiden säiden takia ole ollut, mutta ehkä tosiaan nyt on hyvä aika kypsytellä valintoja...

Hauskaa kesää sinulle ja kaikille muillekin, jotka olette jaksaneet kommentoida - kiitos niistä!!

Emppu said...

Löysin blogisi ja olen nauttinut ihanasta tunnelmasta. Terveiset Rantakalliosta!

Huset på landet said...

Hej! Jo jag hör nog till samma skara...Och det var därför jag tänkte skriva till dig och tipsa om antikloppis på Kristinestads marknad fredag-söndag denna vecka. Lö-sö är också antikmässan i K:stad, men där brukar priserna vara ganska dyra. Dessutom inträde 7 e/person =(.

Härliga fynd du gjort och så förmånligt igen!
Vår lillkille är 11 månader (imorgon...) och han är också överallt: rattar, skruvar , vrider, kastar, drar ner...

Poff said...

Ihania löytöjä! :)