2008/07/08

Brrmmm brmmm!!!

"Vi har fått en bil" - en mening som man allt för sällan får säga, eller hur? =) Inte är den en riktig bil utan en leksaksbil som min mamma har köpt åt lilla P från en återvinningscentral eller vad dom nu kallas för. Det är en äkta Brio produkt som har inte tappat sin farbarhet (finns det ett sånt ord?) trotts alla år. Lasten har dock försvunnit någonstans men det gör inget. Visst är det en charmig liten grej? Mamma gillar!

"Olemme saaneet auton" - lause, jonka turhan harvoin saa sanoa, vai mitä? =) No, eihän se tietenkään ole oikea menopeli vaan leluauto, jonka äitini oli ostanut kierrätyskeskuksesta pikku-P:lle. Kyseessä on aito Brio-tuote, joka ei vuosien saatossa ole kolhuista huolimatta menettänyt ajettavuuttaan. Auton lasti sen sijaan on jäänyt kyydistä jossain vaiheessa, mutta se ei menoa haittaa. Eikös olekin aika suloinen kapistus, äiti ainakin tykkää!


Ser ni järntrådskistan som syns på bakgrunden? Har visat den tidigare men då var det svart. Hade svårt att hitta en bra plats för den, men med lite vit spraymål blev det passlig för Lilla P´s träklossar. Alltid kul när en sak hittar sin plats... =) Den pyttenlilla zinkhinken är en nu inköp som jag pyntade med små färgpennor (fast det finns inga ritare i rummet ;)

Huomasitteko muuten taustalla olevan valkoisen rautalanka-arkun? Joku varmaan muistaakin, että näytin sen muutama viikko sitten, jolloin se tosin oli vielä musta ja vailla sopivaa sijoituspaikkaa. Valkoisen spraymaalikäsittelyn jälkeen se päätyi Pikku-P:n huoneeseen ja sopii mielestäni hyvin puukuutioiden säilömiseen. Aina on kiva, kun jokin esine löytää paikkansa... =) Pieni sinkkisanko on viime viikon ostoksia ja pienen pohdinnan jälkeen päätin laittaa siihen kaapin kätköistä löytämäni pikkúiset puuvärit. Sopii kuin nenä päähän, vaikka piirtäjiä ei huoneessa vielä asustakaan! ;)

10 comments:

Mari&Maiju said...

Voi minkä söpön auton pikku P on saanut:) Ja tosi kivasti sopii palikoiden säilytykseen tuo arkku. Kauniilta näyttää huone!

Blogissamme on muuten sinulle jotain...

Mari

maano said...

ihana pikkuinen auto..kuormasta viis :) ja palikka häkki on kyl söpö !!!

Vackrare vardag said...

Vill söt bil din mamma hittat! Och vilken kul idé med förvaringen av träklossarna!

Possumamma said...

Symppis auto, nyt sitten vain lavaa siihen tekemään, pitäähän joka kuorma-autossa lava olla:) Kynät & ämpäri kuin toisilleen tehdyt!

maano said...

blogissani on postia sinulle :)

Sarppa said...

Sinulla on aivan upea blogi, kauniita kuvia olet laittanut, osaat tosiaan kuvata kauniisti ja myös kirjoittaa hauskasti..ja kiva kun myös suomeksi viitsit kirjoittaa..

Lisäsin sinut blogilistaani..

ja tuo auto on aivan ihana

Marja Kristiina said...

Kivat ideat!!! Ja huippusympaattinen auto, kelpaa huristaa :-)

Ulkoleikki-ilmoja toivoen *huokaus*
M.K.

Outi said...

Onpa sinulla ihastuttava blogi! Brion kuorma-auto on kyllä kaunis, ja palikat korissa! Tulen taatusti uudelleen vierailulle!

Huset på landet said...

Järntrådskistan blev jättefin och bilen är jättecharmig! Brukar du gå på loppis i Vasa eller? Jag har inte gjort några större fynd där, men du hittar ju skatter hela tiden...

8 hektar said...

Jättefin trådkista och kul med klossarna i den!
Vill också ha!