2010/06/11

hat trick

Kesän tekee raitapaita, tennarit ja - hattu! Jälkimmäistä en käytä koskaan, paitsi tänään. Kesän veikein aurinkolätsä löytyi pienestä Yesterday once more -2nd hand liikkeestä. Pieni retropeikko minussa ihastui siihen oitis. Vähän se on tiukka, mutta yritän totutella. Ja ehkä jollain kommervenkillä siihen saa muutaman lisämillin, jotta pipo ei ihan koko kesää kiristä. :)

Huomenna ollaankin taas fiinisti, sillä menen ystäväni häihin. Ihanaa... saa nähdä olenko tullut jo niin vanhaksi, että itken kirkossa ;)







Hi! Some vintage accessories this time. I found this retro summer hat from a small 2nd hand store. Some weird way I just couldn´t resist it :). Tomorrow I´m going to my friends wedding. We´ll see if I´m already that old that I´ll cry in the church... ;) All the best!

14 comments:

Krista/Sisustus Villa Blanco said...

Raitapaidat on niin kesää kyllä :)

Ihana hattu ;)

Mukavia häitä!

Kaisa said...

Aivan ihana hattu,täydelliset värit!Missä tää liike sijaitsee?

maiju said...

Hei Rimpsukaisa - liike sijaitsee Kauppapuistikolla (sisäpihalla) eli Vaasan keskustassa.

Anonymous said...

Hei!
Sinulla on tosi tosi upeita valokuvia ja vaateaiheet ovat myös ihan jees, mutta ethän pliis unohda noita sisustusjuttuja, kun ne on ollu mun mielestä se sun blogin juttu. Tietenkin sun blogi ja varmasti lukijatkin ajattelevat eri tavoin sisällöstä, mutta mä NIIN kaipaisin myös niitä stailausjuttuja ja kirppislöytöjä sisustuspuolelta.
Toivoopi Eppu

Mari said...

Ihana hattu! Kivoja nämä vaateaiheet, minä tykkään :)
Mukavaa viikonloppua!

Kamomilla said...

Hurmaava hattu!

Elsa said...

Hauskanen kesälätsä! Soppii Sinulle. Ja raidat ovat minunkin makuun.

Heli said...

Hauskanen hattu! Lisämillejä siihen voi saada niin, että kosteana laitat oikean kokoisen hattutukin päälle venymään ja kuivumaan uuteen mittaana. Onnistuu ainakin, jos on puuvillaa.

Heli said...

Ja vielä: KIITOS kirpparivinkistä! Mitä muita hyviä Vaasasta löytyy?

maiju said...

Heli: kiitos venytysvinkistä - ajattelinkin kokeilla hatun venyttämistä kosteana. Koska se on vanha, niin vähän epäilen että mahtaako enää venyä ollenkaan...

Vaasassa kannattaa käydä ainakin Adam & Eva kirppiksellä (Myllykadulla) sekä samalla kadulla Myllykirppiksellä.

Kiva, että kävit blogissani! :)

Essay_Writer said...

nice suites

Veer said...

Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.Cheap Flights to Harare
< Flights to Harare
<Harare Flights

Anonymous said...

I LIKE IT

Cheap Greece holidays
Cape Town Holiday Packages
Egypt Holiday Packages
Cheap Kerala holidays
Singapore Holiday Packages
Las Vegas Holiday Packages

Liza Decorum said...

It's a very good idea your blog

If u looking motor race Book singapore grand prix hospitality packages, travel around and unleash all the exciting on the venue.