2010/03/10

5 + 2 = love!

And then she was back! Loma meni mukavasti ja tavalliseen tyyliin nopeasti. Stressikäyräkin pysyi yllättävän alhaalla huomioiden, että olin reissussa kaksistaan Paavon kanssa + että paluulento oli yli tunnin myöhässä keskiyöllä.

Ja sitten tähän osittain haikeaan päivään: viimeinen päivä vanhassa duunissa on sisältänyt työkavereiden "hyvästelyä" ja tavaroiden pakkaamista. Loppupäivästä meinasi todella tulla suru puseroon, mutta siihen tunteeseen päätin olla jumittumatta liiaksi - uudet kiinnostavat jutut odottavat ensi maanantaista alkaen!

Kuten myös sisustusrintamalla. Toivottavasti seuraavat kuvat eivät aiheuta massapakoa blogistani, sillä ne sisältävät VÄRIÄ! Eikä mitä tahansa väriä vaan oranssia! Työkaverini ennusti epäonnea kirppistelyilleni (liian monta hyvää löytöä putkeen, ei voi ikuisesti jatkua), mutta toisin kävi. Nämä kaksi suloista pientä kahvikuppia olivat tosirakkautta ensisilmäyksellä 0,50 euron hintaan kipale. Niiden myötä pojan huoneeseen aiotut Ikean tyynynpäälliset päätyivät keittiöön ja nyt tuntuu, ettei tätä värijunaa pysäytä mikään. Yksi silti pysyy ja se on mustavalkoinen. Pintansa pitävät myös liitutaulut - tämä yksilö kustansi 2,00. Ja ei. Meillä ei ole siirrytty sisäiseen laskutukseen ;).


black & white cups * marimekko
white jar * seletti, stockmann
pillow cover * ikea
wire basket * house doctor






Hi, I´m back! And with lots of new ideas too (it´s about time ;) - I hope you don´t get too scared of this colour madness - I just adore orange at the moment! Coffee cups are a find for 0,50 €/each and the black board cost only 2,00 €. Not bad... :) Cups are made by Burleigh (Staffordshire, England) maybe somebody knows something about this brand? But what about colours - in or out in your mind?


f. skrot

16 comments:

Unknown said...

Aivan ihania kuvia! loma kuulostaa
hyvältä idealta, myös mun korvissa.

Todella kauniit kupit!
kiva väri!
terkkuja etelä-Ruotsista, annaleena:)

Rumour has it said...

I´m an orange-fan as well! Colours are ALWAYS in, no doubt!! :D
I think anyway you should follow only your heart and own inspirations in interior-matters, not the fashionable things or the path everyone is taking. Those cups with numbers are so personal and unique. It´s just you. :)
Best regards, Marjolijn

Rabenfrau said...

Really, I don't like orange at all (it reminds me of the 7tees, when everybody had very many organge things, together with brown and green, *örks*!), but it looks great here in your pictures. I was very impressed to see all these white in white spaces on the scandinavian blogs, but I can't hold on it. So my house is full of colors. But no orange ;o)
Rabenfrau

Sanna said...

Ihania tavaroita ja kauniita kuvia!Ihanan piteät nuo Ikean tyynyt!Minullakin tuo Marimekon kupit ja tykkään kovasti.

Atelje Skärvan said...

Hello!

Agneta

Chrissy...The Apothecary Shop said...

Cute as can be!! Glad your back!!

Valloittava valkoinen said...

Tosi pirteää ei lainkaan paha!
ja kauniisti kuvattu.

Anu

Cecilia said...

Oranssit väri pilkahdukset näyttävät hyviltä, hienoja kuvia. Onnea uuteen työpaikkaan!

Marie Elisabeth said...

Hei,
Ihania nämä sinun löydöt. Uusimmat numeromukisi on tosi upeat sekä tyynynpäällien vaatii harjaantunutta silmää tehdä löytöjä ja vieläpä niin että sopii kokonaisuuten.

Hyvää loppuviikkoa !

Marie

Anne O. said...

Onpas taas kiva tunnelma näissä kuvissa! Ja väri on ainakin minun puolestani myös tervetullutta!!! Etenkin kevään myötä, tämän valkean lumen ja harmaan taivaan keskellä itse kaipaan väripilkkuja tuomaan muistutuksen kesän vehreydestä ja iloisista väreistä!

Mahtavia löytöjä muuten taas!

Elsa said...

Kyllä oranssi sopii mustavalkoiseen piristystä tuomaan.

Galleri MochB said...

Men så kul med färg :O) Orange är inte precis min favorit men den passade perfekt in i ditt hem !
Lycka till på nya jobbet!

Kultsin kämppä said...

Omassa lapsuudenkodissani meillä oli koko sarja noita numerokuppeja!
Ihanan nostalginen fiilis iski, kun näin ne.

Mistä olet hankkinut ihanan katuviitan?

Nora said...

Voi,meilläkin oli noita numeromukeja, kun olin pieni. Kiva värilisä kauniiseen keittiöönne.

Ulla-Kristiina said...

Kivoja löytöjä! Minulla oli vielä viime keväänä 5 noita numeromukeja ja 5 juomalasia. Olin yrittänyt kaupitella niitä huutonetissä ja ilmeisesti olen vienyt ne kierrätyskeskukseen. Harmi!
Voi kyllä löytyä ullakoltakin, kun kesällä sitä siivotaan.

Louise said...

Kivat kuvat!Meillä oli samantyyppiset "numeromukit" mökillä 70-luvulla :O)