2009/08/15

to think outside the box?

Heips! Kirjoittelin aikaisemmin, että ostin viime viikolla tikkaiden lisäksi muutakin vanhaa. Nyt olen tämän ostoksen saanut sijoitettua joten kuten - eteiseen sitä ajattelin ja sinne se myös sai jäädä. Tarkoitan kuvassa näkyvää puulaatikkoa, joka on aivan massiivisen painava. Se tuo muuten niin valkoiseen eteiseen vähän kontrastia, vaikka vieläkin tuntuu, että jotain tässä saisi höysteenä edelleen olla... (vinkkejä otetaan vastaan! ;)

Pienen naulakon kiinnitin myöskin tänään - aikaisemmin siinä oli vai naula, josta roikkui milloin mitäkin. Rupesin ajattelemaan, että miksi vain naula - siinä voisi olla joku koukkukin? Tai naulakko... Rappuset ylös yläkertaan ja tiesin tarkalleen, mitä etsiä. Naulakko on ollut koditon kohta 1 ½ vuotta, joten kiva että sille vihdoin löytyi paikka. Melkoinen ahaa-elämys...

Nyt vaan peukut pystyyn, että lankaköynnös viihtyisi tässä. Edellinen kupsahti muutamassa viikossa (oli tosin olohuoneessa) ja taidanpa tietää syynkin. On kuulemma erittäin tärkeää, että lankaköynnös istutetaan altakasteluruukkuun. Paras keino on ilmeisesti kastella kukka lavuaarissa hyvin, antaa valua ja sitten laittaa lautaselle. Helppoa ja yksinkertaista - tai sitten ei.... ;) Mukavaa viikonloppua!

Hi friends! Some more old stuff to come - this time I´ll show this old wooden box, that I bought same time as the stairs. More colours are needed here and the box brings nice contrast as I planned. Still some extra "something" would be nice (too much white) - I just don´t know what?? If you do, please tell me! Now my only hope is that the flower will stay alive... ;) Have a nice weekend!

fru skrot

16 comments:

sinnlighet said...

Kära fru Skrot!! Du är helt enkelt bäst!!

Agneta

Elsa said...

Ihan totta, kivasti kulunut laatikko tuo särmää kauniiseen valkoiseen. Lasten kengät ovat söpöt.

Samoja ahaa-elämyksiä minäkin silloin tällöin koen, ja kyllä siitä tulee hyvä olo, ettei sitten tämäkään ostos ollut turha kun se löytää oikein paikan huushollissa.

Oma lankaköynnökseni on ollut elossa on parisen kuukautta (hurraa!), olen sitä kastellut ja suihkutellut ahkerasti. Tuo vinkkisi on hyvä, täytyy testata.

Hanni said...

Hurjan kaunista! Tuo uusi laatikkosi näyttää todella kaunillta tuossa ja tosiaankin tuo kivan kontrastin muuten niin valoisaan kohtaan.

kati said...

Kaunis vanha puulaatikko ja kokonsa puolesta just passeli tuohon pöydälle. Kivasti se ja lankaköynnös tuo elämää tilaan. Minulla on lankaköynnös säilynut keväästä saakka joten kuten elossa, joten kiitos uusista hoitovinkeistä.

U.M said...

Itselläkin etsinnöissä on juuri tuon tyyppinen puulaatikko tai vanhahko irtonainen vetolaatikko lipaston päälle, etsiskelen sitä varmaankin rompetorilta parin viikon päästä.. Myös tuo kasvi on kaunis, sitä olen nähnyt täällä myytävän vain koristeistutusten lisänä, harmi... Ihanan näköinen kokonaisuus taas sinulla kuvissa:)

Ainosofia said...

On sinulla sitten silmää kauneudelle.
Upeaa kun saamme nauttia näistä ihanuuksista <3

Marsuliini said...

Ihana puulaatikko! Se sopii tosi kauniisti valkoisen kanssa. Mukavaa sadepäivää :)

Something White said...

Hello dear Fru Skrot :)
well, I think white is never boring, but with some plain wooden items it just gets a warmer ´ambiance´. What I like as well are some rattan accessories, they give a cozy feel as well. But your interior is lovely and fresh, no doubt!!
Do you still please have some patience...?
My family is coming over and so I´m preparing our home for this crowd, but I´ll post something for you in the coming days... ;)
Have a good day, see you soon again,
Marjolijn

Sanna said...

Sun löydöt on kyllä superihania!!Kauniita kuvia!Sulla on kylläniin ihana tyyli, tämän olen varmaan sanonut ennenkin, mutta voi sen uudelleenkin kirjoittaa. :D
/Sanna

Miia said...

Kokonaan valkoinen tosiaan kaipaa kontrastia juuri tuollaisista esineistä minunkin mielestä. Kaunis naulakko. Onnea lankaköynnöksen kasvattamiseen! :)

Aivan ihana muuten tuo Paavon heppa.

inkku said...

Löysin tänne mistä lie kiertotietä, ja olen nyt selannut blogiasi mykistyneenä monta tuntia. :D Meillä on olohuoneremontti menossa, ja sain sinulta idean jos toisenkin. Kiitos tästä!

Hanna said...

Kaunis laatikko sekä naulakko. Vanha puunvärinen laatikko tulee ihanasti esille kaiken valkoisen keskellä. I like!

Kari said...

you have really beautiful pictures.
greetings from Holland
Kari

Mari said...

Kerrassaan hienolta näyttää vanha laatikko tuossa. Ja siihen on sitten kivaa vaihdella muitakin juttuja vuodenaikojen vaihtuessa:) Ihana ja valoisa eteinen.

Peikonlehti said...

Oikein kiva löytö tuo laatikko! =)

peggykombinera said...

You have a very nice blog, it's my first visit but I'm sure I'll be back soon!
Hugs from Poland!