2009/08/16

first but not last

Ja sitten oli sunnuntai-ilta... Vieläpä erittäin sateinen ja pimeä sellainen. Parempia kulisseja ei kynttilöiden sytyttelyyn voi toivoa, joten tänään meillä palaa tuikkuja siellä täällä. Nämä seuraavat kuvat olen kylläkin ottanut päivemmällä, joten ihan koko rahalla en tarjoa syksyfiilistelyä. Silti oli aivan pakko näyttää nämä kuvat, sillä olen ihan myyty tästä yhdistelmästä: ensimmäinen oliivipuuni istutettuna vanhaan sinkkisankoon! Niin yksinkertaista, mutta silti omalla tavallaan kaunista! Suunnittelen jo toista... Tämä puu on Plantagenista ja toivon todella, että se kestäisi meillä.

Köyhäinhopeaa olen myöskin kaivanut esille pikkuhiljaa - sopii mielestäni syksyyn. Tässä hurrikaanissa on iltaisin tuikku, jolloin se on ihan extrakaunis. Mutta nyt teekupin kanssa TV:n ja MM-kisojen ääreen! ;)


Right now it is autumn weather here with a capitol A! Raining, totally dark and bit cold. Perfect setting for candels and some TV watching! Before that I still want to show you my first olive tree - I´ve planted it in one of my old zink buckets. So simply, but still so beautiful! I´m all ready thinking of getting another tree... I hope that this one stays alive tough!

fru skrot

13 comments:

Kamomilla said...

Kaunis yhdistelmä ilman muuta, tuo oliivipuu ja sinkkisanko!

Sirkka said...

Hih, itselläni on myös sinkkisankossa sama puu...tänään just sitä katselin ulkona, kun on kovasti kasvanut keväästä...ja keskustelimme joskos kohta kerätään sato, hih, no ei vielä näy...juu ja köyhäinhopeat on meillä kesät ja talvet esillä....

Mukavaa vointia ja kiva oli kun kävit, ilo!

Livet på Vestergård said...

Så vackra bilder du har i din blogg!

VITA NYANSER said...

Hej fru skrot!

Så kul att du kikade in till mig igen så att jag kunde hitta hit, din blogg är ju så fiiiin!

Jag lägger till dig i min blogglista så att jag inte tappar bort dig igen!

Kram L_L

Elsa said...

On viehättävä yhdistelmä. Ja sanko kivasti kulunut, niin kuin pitääkin. Suunnittelen uuden oliivipuun ostoa, entinen kun taas kuolla kupsahti.

Se eilinen 100 m pikajuoksu, vau, ei muuta sanoa!

suklaamarenki said...

Hei, eksyin tänne pumpulia ja pellavavan kautta :) Kauniita kuvia ja mukava tunnelma täällä sinun blogissa :)Sopiihan, että linkitän sinut blogiini? Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

Hanna said...

Tosi suloinen tuo sinun puu, toivottavasti saat sen menestymään paremmin kuin minä omani.

Kirsi said...

Onpa kaunis yhdistelmä tosiaan. Onnea oliivin kasvatteluun, minun oliivipuuni ei taida tykätä syksyn tulosta...

Mukavaa Wiikkoa!

Kirsi

Die Rabenfrau said...

Nice Decoration! May your little tree become a big one some day!
Hugs
Rabenfrau

kati said...

Niin kauniilta kyllä näyttää oliivipuusi sinkkisangossa! Oliivipuu on vielä vain minun haaveissani, en tiedä saako sjoelta mistään vai pitääkö tulla Vaasaan saakka käymään plantagenissa ;)

Federica said...

Thanks for the great inspiration!

SNOWWHITE-SUSSIE said...

Underbar bild.... kram sussie

Atelje Skärvan said...

Hej
Olivträd visst är de fina,jag har ett som stått ute hela sommaren hoppas at trivs inne i vinter.
Kram Agneta