2009/07/31

project: bedrooms

Hei! Blogissa on ollut elettyä elämää hiljaisempaa, sillä olen saanut käyntiin makuuhuoneiden kunnostusprojektin. Asia ei ole edennyt aikaisemmin, koska yksi pala on jumittanut tiellä: pojan pinnasänky. Se on nyt viimeiset kolme kuukautta ollut makuuhuoneessamme tukkien mm. vaatekaapin oven. Sen takia myös yöpöydät ovat olleet hajasijoitettuina siellä täällä ja sen takia en ollenkaan ole jaksanut innostua makkareiden sisustamisesta. Nyt pinnis saa siis vihdoin mennä, sillä puuttuva pala on löytynyt - Paavolle uusi sänky!

Laitan sängystä myöhemmin ennen ja jälkeen kuvat eli tässä tulee nyt vain pari kuvaa Paavon nykyisestä huoneesta. Itse huone pysyy tod näk muutoksen jälkeen samana, mutta sängyn, valkoisen seinän (oranssin tilalle) ja parin naulakon yms. muun uuden yksityiskohdan jälkeen se toivottavasti näyttää erilaiselta... Voi kun vielä jostain kävelisi edullinen kasvi/eläin aiheinen opetustaulu vastaan... Matto täällä on jo uusi, se on hankinta Askosta. Tuoliin suunnittelen valkoista päällistä Ikeasta (jee menossa perjantaina! ;)


Nyt voipi olla, että minusta ei täällä kuulu hetkeen, sillä viimeiset lomapäivät on tarkoitus viettää tiiviisti sänkyprojektin kanssa ja onhan mulla ensi viikolla vielä Madonnan keikkakin edessä! Mutta toivottavasti siis voin jo seuraavana viikonloppuna esitellä jälkeen-kuvia Paavon huoneesta - moikka siihen asti!

Our two bedrooms have been a mess almost two years... I don´t like the color of the walls and all the other stuff just needs some rethinking. The biggest obsticle has been our sons bed, which is at the moment placed in our bedroom near to our bed. It totally jams our closet doors and takes all the room that is needed for our bedroom tables. It is just not working, but what do you do if the alternative is bad sleep and unrest trough the night..? Luckily our son is now big enough to move to his own bedroom and to make that work I have bought a new bed for him. It is a "project bed" to say the least, but currently the renovation work is coming along nice! I´ll show some before and after shots later (I know you like those... ;)

Here is the recent status in our sons bedroom. Not t h a t bad, but still I hope to create a more harmonious and shabby chic feeling with the new bed and couple of other new things. My goal is to get everything ready in a week, but we´ll see... My days are now pretty full and one thing I´m especially waiting for is Madonna´s gig on upcoming thursday! How cool is that!?!!! All the best!!

fru skrot

4 comments:

Elsa said...

Minäkin odottelen että vastaani tulisi opetustaulu (miel. Ebba Masalinin tekemä) mutta vaikeaa löytää, ja ne jotka tulee vastaan ovat melko kalliita.

Tuskin maltan odottaa miltä Paavon huone tulee näyttämään... Suht pienillä muutoksilla saa suurta aikaan.

kati said...

Opetustaulut on täälläkin ollut
etsinnän alla ainakin vuoden. Meillä vaan sijoituspaikkana miehen työhuone ;)

Tuo matto on muuten tosi kiva. Itse ostin juuri lastenhuoneeseen maton ja tuo olisi ollut kyllä kiva kans.

Tuskin maltan odottaa muutosta. Ja uutta sänkyä. Voi kun jätit jännitykseen ;)

Parolan asema said...

Hyvä projekti, mielenkiinnolla odottelen :) Hauskaa tuunailua ja keikka kuulostaa todella innostavalta!

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Dar Es Salaam
Flights to Dar Es Salaam
Dar Es Salaam Flights