2009/06/02

breath taking summer

Hups, tämä bloggaaja näköjään teki katoamistemput heti, kun kesä alkoi vähänkin lämmittää... Eipä ollut tarkoitus, mutta nyt vaan tuntuu olevan niin paljon kaikenlaista tekemistä, että blogi ja sisällä oleilu on pakostakin jäänyt vähemmälle. Vuoden kohokohta on kuitenkin tässä ja nyt, joten siitä on pakko nauttia jokaikinen hetki, vai mitä!


Syreenien lisäksi parhaimmistoon kuuluvat ilman muuta kielot, joita kasvaa talomme takana. Poimin niitä muutaman sisälle maljakkoon, jonka löysin tänään pikkurahalla kirppikseltä. Maljakon kaunis oliivihionta ei näy näissä kuvissa, mutta sellainen sen hennossa pinnassa siis on. Myös kuvan tuikku on samaiselta reissulta - siihen sopii kivasti sekä lämpökynttilä että pitkä kruunukynttilä. Tähän ruostumattoman teräksen ja lasin yhteiseloon en varmaan kyllästy vähään aikaan...

Niin ja olihan mulla muutakin asiaa - arvonta on tietenkin tullut päätökseen eli on aika julistaa voittaja. Satunnaislukugeneraattori suosi tällä kertaa Modern Countryn Ainaa eli grattis Aina - du har vunnit i min lilla tävling! Jag skickar varorna till dig snart! Kiitos kaikille osallistujille!


Hi girls! The summer feeling has taken over me, so that´s the reason why I haven´t updated my blog for a while. This early summer is the best time here in Finland - all the flowers and fruit trees are blooming and the nature is really showing its power! So instead of the eLife I have enjoyed the real life and lots of time with my son and family. Here are some shots of the day - these white, small flowers are something really special - the smell is just amazing!! Together with some new flee market findings they make a nice combination on my old table.


Earlier I had a lottery, that is now ended. The winner is Aina from the wonderful blog Modern Country - congratulations! I will be in touch ;)


See you all soon! ;)


18 comments:

Elsa said...

Kielon valkoinen ja vihreä on todella raikas väriyhdistelmä. Kaunis tuo viimeinen kielokuva, niin yksityiskohtainen ja hieno makro-otos!

Kivoja kirppulöytöjä olet tehnyt!

Mukavaa kesäkuuta!

Peikonlehti said...

Kieloja, ihanaa! Täytyykin käydä itsekin poimimassa niitä, tuoksu on kerrassaan mahtava =)

Kauniit kuvat!

betty said...

Très jolies photos, Bravo.

tiina said...

Onnea voittajalle. Niin kauniita kuvia taas täällä että ihan huokailuttaa... ;) piti vielä käydä sitä sinun uutta olkan pöytää katsomassa... on se kyllä ihan huippu!!! korutkin juuri "miun maun mukkaan".. joten Mustikkamäelle lähtisivät myös ne.
Ja niin... piti vielä sanomani että mukavaa kun tiedän minkänäköisen daamin kanssa sitä on meilailtu... ;) mukava kuva.
ja juu... miten se kone-asia-projekti? taitaa jäädä?
Mukavaa viikkoa sinulle.

Marsuliini said...

Hei ystäväiseni!

Ihania löytöjä ja kauniita kuvia!
Kielot ovat kyllä niin kauniita kukkia, niin raikkaita..
Hieno kuva susta ilmestynyt tuonne, taitaa olla uusi frisyyrikin :)
Mulla tulee niin nostalginen olo tuosta instrumenttipöydästä. Vuosi sitte työntelin samanlaista pitkin työpaikan käytävää, eikä mulla tullut kyllä mieleenkään, että siitä saisi, jotain noin kaunista..
Leppoisaa loppuviikkoa!

Galleri MochB said...

Javisst har vi den bästa tiden hos oss nu, så det är att passa på och njuta och suga i sej allt vackert :O) Så söta ljuvliga liljekonvaljer. Blommar de redan... ?? Ha en fortsatt bra vecka!

Sirkka said...

Niin se on kesä vie mennesään...ja kun sisälle piipahtaa, niin ajatukset on kesässä..!

Kauniita kauniita kuvia ja itse pidän myös noista fasettihiontakuvioista maljakoissani..himmeän himmeitä, mutta ah niin kauniita.

Tuoksullista kesää!

Sanna said...

Kauniita kuvia ja hienoja löytöjä taas!
/Sanna

Federica said...

You're right, breath taking! Great pics!

Mari said...

Kauniita löytöjä olet tehnyt!

Kamomilla said...

Täälläkin kielot kukkivat niin ihanasti juuri nyt! :)
Kiva kun laitoit kuvan itsestäsi! :)

Anonymous said...

Hei ystäväni. Ihania kuvia sinulla taas, ja ei ihme kun itsekin olet noin kaunis! Aurinkoista kesää!!!

Anonymous said...

Meillä ei vielä kielot kukit, ehkä viikon kuluttua pääsen niitä itse tuoksuttelemaan=)

Karita

Chrissy said...

What a lovely, simple post!! All the best,Chrissy

Katariina's Living said...

Kauniita kuvia, voin oikein tuntea kielojen ihanan tuoksun:)
Mukavaa viikonloppua!

Katariina

Huset på landet said...

Oj, jag missade din utlottning! Men det är ju som du säger, nu vill man njuta av att vara utomhus och ta vara på sommaren!
Härliga bilder på liljekonvaljer!

Kristiina said...

Kielot pienessä lasimaljassa,tosi herkkä ja ihana yhdistelmä! vihreää vähäsen,kesän väriä.

Sarppa said...

Sinulla on aina niin kauniita löytöjä