2009/05/21

what a waste!

No niin, tuli sitten tämäkin päivä, että olen raahannut meille jotakin kotiin jätelavalta... Kyseessä on tällainen kaksitasoinen, pyörillä oleva tarjotinvaunu, jonka olen siis dyykannut työpaikkani metallinkeräysastiasta. Näin vaunun jo viime viikolla, mutta en jostain syystä tohtinut ruveta sitä silloin kaivamaan. Nyt keskiviikkona kurkkasin samaiseen metallinkeräysastiaan uudelleen ja siellähän se edelleen odotteli. Kohtalo siis. Tiedättehän... Ennen dyykaushommia kysyin kuitenkin luvan kärryn ottamiseen ja sain heti myöntävän vastauksen. On kuulemma vaan hyvä asia, että ihmiset vievät lavoilta tavaraa ja näin myös usein tapahtuu... (en ole yksin! ;)




Hommiin siis - kärry autoon - kunnon kuuraukseen ja paikalleen olohuoneen nurkkaan. Samassa kohdassa aiemmin olleen pöydän laitoin ulos, minne se "oikeasti" kuuluukin.




Höysteenä tuttuja tavaroita sieltä täältä: köyhäinhopeaa, House Doctorin peili, lehtiä, vanha häkki sekä lasinen karahvi (kaksi viimeistä ostettu kirppikseltä aikoja sitten). Lasikuvun alla oleva ruusu on feikki, mutta kelpaa.




Täytyy kyllä myöntää, että tykkään uudesta kärrystäni melkoisen paljon - teräspinta sopii vaikka minkä kanssa ja rungossakin on sopivasti patinaa... Alkuperää voin tähdentää sen verran, että vaunu on sairaalassa käytettävä instrumenttipöytä (olen siis töissä sairaalassa, mutta en kuitenkaan kliinisessä työssä). Ja tosiaan, tuskin pystyn jatkossa kulkemaan enää yhdenkään lavan ohi kurkkaamatta edes pikkuisen... ;)

Muistakaapa osallistua vielä arvontaan - extrapalkintojakin voi olla luvassa...




Hi! This day has finally arrived - something that has been dumped is now in our home. I found this grey hospital table (with small tires) from a waste container on wednesday and now it is in our livingroom... I just couldn´t resist it - it was almost calling me to the rescue! Before doing anything I asked a permission to take it and luckily those people were just glad, that I took it! Less junk for them and more industrial vintage for me! ;) I like!!




Please, don´t forget to take part on my lottery - there may be some extra prices... ;)

41 comments:

Olivieno said...

No ihmekös kun näytti tutulta, sairaalatyössä minäkin. Mutta ei meidän työpaikalta noin viehättävää kärryä löydy!

Kamomilla said...

Noniin! Hieno kärry! Todellakin. Se kun on oikeassa miljöössä niin se on oikea helmi. Uskon ettei kukaan siellä sairaalassa katsonut sitä sillä silmillä että voisi kotiinsa laittaa....Erikoista sakkia täällä shabbychic-blogimaailmassa :D Ihanan patinoitunut! Olen kateudesta vihreä! Ettäs tiedät! :D

Sunells said...

Tosi ihana kärry, kelpaisi hyvin minullekkin:) Mikä löytö! Ja ihanat koristelut...

Mukavaa alkavaa viikonloppua:)

Elsa said...

Kauniisti kulunut kärry, siinä on sitä "industry"-tunnelmaa! Sopii mainiosti tavaroiden kanssa yhteen. Taas tuli todistettua "toisen romu, toisen aarre" - sanonta. Aarre verraton!

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kans!

Tiina said...

Se on tosi hieno!
Kyllä kannatti dyykata.
Ja nyt vihdoin menen vastaamaan meiliisi, hiukka ollut "hässäkkää" meillä.

Galleri MochB said...

Snyggt! Passar din stil perfekt. Varje dag när vi åker till jobbet far vi förbi en sk "Skräphop". Häromdagen skymtade jag ett fönster och genast flimrade bilder förbi i huvudet om det månne finns en massa annat där också... :O)

Hanna said...

Tuo kärry on kuin tehty kotiisi! Siinä näyttää olevan juuri oikeanlaista patinaa. Aivan ihana =D

Sanna said...

Vau mikä löytö!Sopii tosi hyvin noiden muiden tavaroiden kanssa. Ihanasti ajan patinaa!
/Sanna

Riipsis said...

Toin myös lähes identtisen kärryn omasta duunipaikasta (sairaala sekin siis) jokunen vuosi sitten, vain tuo työntökahva puuttuu. Roskiin sekin menossa, ihan kauhistuin mitä kaikkea meilläkin roskiin menee ja todellakin siitä alkaen olen kulkenut silmät auki käytävillä ja varastoissa josko näkyisi "poistoon"-lappusia... ja on näkynyt. Ihan käsittämätöntä, että ne vanhat putkirunkoiset yöpöydätkin kuulemma aikanaan heitettiin kaaressa roskalavalle kun niitä vaihdettiin noihin nykyisiin... Samoin esim. Yki Nummen valaisimet - lavalle kuulemma, ja kaikki mikä nyt olisi erittäin kaunista ja monelle mieluista.

Mari said...

Siis tuosta minäkin tykkään! Niin kuin kaikista muistakin jutuistasi;)

outi said...

Sairaala on tosiaan ihan huipputyöpaikka sisustajalle. Luutusin opiskeluaikana sairaaloiden käytäviä ja nurkkia, ja voi jestas, että siellä on makeata tavaraa. "Vahinko", ettei minun aikanani niitä heitelty pois. :)

Parolan asema said...

Loistodyykkaus! Aivan mahtava, hyvä että pelastit turhalta tuomiolta :)

FEDERICA said...

Oh my! These photos are fabulous!!
Happy weekend!

Marikki said...

Ihan supermahtislöytö! Miten joku edes tuli ajatelleeksi heittää noin nätin vaunun mäelle...? Onneksi sai uuden elämän ja arvoisensa kodin sinun luotasi :)

Vekarus said...

Ihanaa, että pelastit vaunun! Se on upea!

MODERN COUNTRY said...

Hei fru Skrot!

Først av alt, gratulerer med 80 000besøkende!! Wow kan man bare si, tiden går kjempefort avsted! (jeg må ikke glemme og være med i trekningen :))

Skal si det var mye vakkert og se på i dag og dine fine duse bilder gjør det alltid til en ekstra fornøyelse. Ditt nye funn grey hospital table er fantastisk flott!! Tenk å være så heldig å finne noe sånt. Jeg har aldri sett ett med hjul på tidligere og passer kjempefint inn i denne stilen.

Håper ellers at du har det bra! Jeg ventet på svar fra deg etter siste mail men kan ikke se at jeg har mottatt noe. Jeg vile jo høre med deg om en eventuell SWAP før jeg sendte stoff avgårde, så du kunne få sy. Ringer det noen bjelle? Ellers må jeg sende mailen på nytt.

Ha en riktig bra dag og nyt av en herlig weekend!!

Klemmer, Aina

Rebecca / Sanctuary said...

Sinä se teet ihan huippulöytöjä, kärry on aivan upea!

Lundagård said...

WOW! 10 poängsfynd!

Heidi said...

Huippulöytä, ONNITTELUT <3

Kerrassaan on niin upeita kuvia taas *huokaus*

Ihanaa viikonloppua
Heidi
<3

Anonymous said...

Hei, siis aivan uskomatonta, aina kun tänne kurkistaa niin mitäs muutakaan kuin löytyy kuin sinun tekemiä hienoja löytöjä! Uskomaton kärry ja niin hieno patina! Wau -Tiina

Niina said...

Kertakaikkiaan hieno yksilö, onneksi olkoon!

Unknown said...

Oooh, ihanaaaa!!!

♥Min Eden♥ said...

Todella ihana, ja aaah mikä ihana vanha patina...I like!!

Millas hem said...

Godmorgon!

Du är så duktig på att "få till det" så där superfint!
Vilken tur att du tog med dig vagnen hem, den kände sig nog lika ful som min gunghäst, sliten och skavd, men nu mår nog din vagn som en prinsessa i ditt vackra hem!

Ha en fin lördag!

Kram Camilla

TeSa said...

Ihgu löytö.
Uteliaisuus pitää mielen iloisena, vai miten se meni?

Ainosofia said...

Tosi kauniin näköinen kokonaisuus.
Hieno löytö :)

Ilona said...

Tosi ihana löytö! Minä olen jo pidempään kurkistellut roskalavoille:) Varsinkin keväisin, kun taloyhtiöiden pihoilla on lavoja, voi tehdä fantastisia löytöjä:) Tosin lasten myötä on tullut vähemmän dyykkailtua, kun yleensä ollaan rattailla liikenteessä...

kati said...

Sä saat mut aina niin hyvälle tuulelle näillä mahtavilla löydöilläsi ;) Sulla on silmää tehdä romusta kaunista.

Heli said...

Kaunis kärry! Hienon löydön teit. Käsittämätöntä, että tämmöistä tavaraa heitetään pois. Voisihan vaikka pari kertaa vuodessa pitää kirpparin, huutokaupan tms.

Chrissy...The Apothecary Shop said...

Wow!!!That looks so lovely, how could anyone toss that?? I love the calm, serene feel of all your photos, better than any magazine I know!! Keep well, Chrissy

Anonymous said...

Ah minkä löydön oletkaan tehnyt!
Ja kauniisti sen kattanut.

Mari said...

Tosi ihanat kärryt :)

Bullukat said...

Miten tuokin on heitetty pois. Aivan ihana kärry. Onneksi pelastit sen.

Minttu said...

Mahtava löytö :) Aina sitä kuulee, että ihmiset löytävät lavoilta vaikka mitä aarteita, mutta ei ole vielä omalle kohdalle osunut. Täytyypi pitää silmät auki!

Laura @ 52 FLEA said...

What a great find! I love that industrial look mixed in with your decor! Good that you rescued it! I am enjoying your blog and will now follow!
Take care, Laura

Katariina said...

Hei!

Kokemuksestasi intoutuneena (kärry on aivan ihana)minäkin dyykkasin tänään ekan kerran. Sain upean vanhan tuolin...Vähän valkoista maalia pintaan ja se on sitten siinä :)

Sirkka said...

Onnen ohi ei saa koskaan kulkea..nokka pystyssä:)) vaan nöyränä pää alaspäin, niin silloin sen onnen kohtaa!

Ihastuttava, joka sopii kotiinne, niinkuin Onni!

Maria G said...

Onpa kyllä tutun näköinen kärry! Ettei vaan ois meillä leikkurissa joskus huristellut :) Hieno löytö ja sopii teille täydellisesti!

Sara said...

Kiva kärry ja kivasti laitettukin, patinaa juuri sopivasti!

Flaggduken 2 said...

Vilken underbar bogg & så mycket ögongodis du visar!
Kram Petra

En vit vardag said...

Hej! vilken underbar kärra!!! Jag undrar vad den fina lilla gröna växten heter! Har sett den i ett inredningsprogram och skulle gärna vilja veta vad den heter. :)
Kram Maria!