2009/05/13

old zink

Hei kaikki! Taas on viikko voitonpuolella ja vapaapäivät lähestyvät. Tuntuu etten pysy mukana... Juoksuharrastus on nyt vienyt tosi paljon aikaa, mutta kaksi tulevaa päivää ovat onneksi huilipäiviä. Ideasuoni on sykkinyt kaikenlaista, mutta puuhailuaikaa ei juuri ole ollut...toivon, että nyt kahtena seuraavana päivänä liikenee jotain sillekin sektorille. Alkaa ainakin lupaavasti, sillä huomenna olisi kesän eka huutokauppa... Voisin ihan mielenkiinnosta lähteä sinne pojan kanssa..

Kirppiksillä olen käynyt satunnaisesti ja sieltä löysin mm. tämän kuvassa näkyvän vanhan sinkkisangon. Olen huono tinkaaja, mutta sain sen lopulta kohtuulliseen kuuden euron hintaan. Ruotsalaisissa ja tanskalaisissa nettikaupoissa vastaavat ovat olleet jopa 27 euron hintaisia, joten täytyy olla tyytyväinen. Se oliivipuu olisi siihen ihana, mutta siihen asti kituutetaan tällä puuvartisella laventelilla. Mulle näyttää tosin käyvän kuten melko monelle muullekin eli puu alkaa jo vedellä viimeisiään. En ymmärrä missä on vika, kun uusia oksia/lehtiä kasvaa koko ajan, mutta samaan aikaan puu käytännössä kuivuu sisältä päin. En tiedä mikä neuvoksi!?


Näissä kuvissa näkyy hyvin, että ikkunanpokan keskimmäinen lasi on vihertävä - vähän harmittaa, kun en sitä ostotilanteessa huomannut. Kynttilänpidikkeestä roikkuu vanha rukousnauha, joka sekin on kevään kirppislöytöjä. Nukkumatti huuteleekin taas, joten kiitokset kaikille blogissani piipahtaneille - yritän terästäytyä kommentoinnin saralla! Voikaa hyvin!!


Hi! These days are going on like crazy - I can hardly keep up with everything. Right now my new running hobby has taken a lot of my time, but atleast the two upcoming days are ment for resting. I hope I´ll get my ideas running then instead :). As you see, there has been some flee market shopping again - this time I bought this old zink bucket for only 6 euros. I think it was a bargain. The rosary is a bit older find, but very nice aswell... Tomorrow there will be the first auction of the summer, so I think I must stop by just to see that I´m not missing anything... ;) All the best!!

32 comments:

Camillas Mitt Ljuva Hem said...

Så vackra bilder du visar oss!
Hoppas att du gör många fynd imorrn!
Kramar Camilla

Minttu said...

Hauskan näköinen kokonaisuus. Hyvin tuo laventelikin tuohon sinkkiämpäriin sopii :) Itselläni on samanmoisessa ämpärissä valkea ruusu.

Black on White said...

Minusta tuo yksi vihreä ruutu vain lisää pokien persoonallisuutta. Sinkkiämpäri on hieno ja ihan passeliin hintaan sait sen.
Minulla on monesti huono tuuri kaikkien puuvartisten kasvien kanssa. Etenkin bonsait ovat koituneet turmiokseni. En ole saanut yhtäkään säilymään elossa.
Onni matkaan huutokauppaan. Toivottavasti sinulla on kotiintuomisia ja meille jotakin näytettävää.

Kauniita unia!

P.S Vihdoinkin Translator toimii myös minulla. Kauan se kestikin!

Vekarus said...

Onnea huutokauppaan! Kauniin ämpärin olet löytänyt. Itsekin toivoin, että vanhasta mökistä olisi löytynyt enemmän sinkkitavaraa, mutta kaikki tuntuu olevan emalista ämpärit, vadit ja kattilat. Tosin ovat nekin ihania.

Unknown said...

Myrtit ja oliivipuut tiputtavat lehtensä talveksi, siksi ne ovatkin hankalia huonekasveja, ja varsinkin kun vaativat vielä sen viileän talvehtimisen. Tietysti voihan sitä sisälläkin pitää talven yli mutta voi olla aika ruman näköinen sellainen kuivunut karahka :) Rungollinen laventeli myös vaatii talvehtimisen. Suosittelen suihkutusta jos alkaa nuukahtamaan :) Ja kun kesä tulee, niin eikun ulos vaan! :)

Sunells said...

Ihania kuvia taas:) Ja kaunis zinkkiämpäri ja hyvään hintaan!

Mukavaa loppuviikkoa, nyt tosiaan päivät ja viikotkin menevät mielestäni liian nopeasti...

Een sneller kloppend hart said...

wauw, you found some nice things! I love this zink bucket...I use them for everything, olive-trees or inside the house with flowers ( in a vase and then in the bucket :)
The rosary is very beautiful too...
Well have fun today...hope you won't miss a thing!

Regards, Veronique

Tiina said...

Ihana tuo sankko... ja nyt totisesti harmittaa!!!
Tässä taannoin näin eräässä roskakatoksessa samanmoisen mutta en vain rohjennut mennä sitä ottamaan... ;))kun naapurissa haravoitiin.
hm... oliskohan se sielä vielä!!!
Sama vika "rahikaisella"... minun laventeli koki kuivatuskuoleman kanssa.. =0

Mari said...

Huutokauppa kuulostaa hyvälle! Sanko on kaunis laventelin kanssa ;)

Fågel Blå said...

Oj så fina bilder du visar, jag har ett liknande kors som är antikt, gjort av rosenstenar.
Kram Kathrine

Elsa said...

Moimoi!

Kivoja kuvia kivoista jutuista! Sanko ja puu kauniisti yhteen soppii. Sama kohtalo minun lave ntelin kanssa. Enkä sitä ulos voi viedä kun kerrostalossa asun. Joten täytyy vielä yrittää suihkuttelun kanssa.

Lämpimin lomaterveisin, Elsa

ELOHIIRI said...

Kauniita kuvia!
Minustakin vihreä lasiruutu tuossa keskellä tekee pokista vain persoonallisemmat ja kauniimmat. Erilainen yksityiskohta!

Sinkkiämpäri on myöskin kaunis karuudessaan. ♥

Kirsi said...

Minulla myös laventelipuu kuivui. Vein sen ulos ennenkuin oli kuollut, mutta ei se piristynyt sielläkään. Nyt nököttää meidän portaille aivan kuivuneena.

Löysin kerran tuollaisen täysin samanlaisen (suurehkon) rukousnauhan kirppikseltä, mutta se on valkoinen. Maksoin siitä 2€!!!

Mukavaa Wiikkoa!

Kirsi

Ainosofia said...

Oikein kauniin asetelman olet jälleen loihtinut sankoineen <3

Sinulla on se taito, jolla loihditaan kaunista.

ps. täällä mietintämyssy käytössä - palaillaan

Hanna said...

Kauniita kuvia! Tuo sinkkiämpäri näyttää kauniin yksinkertaiselta.

Toivottavasti huutokaupasta löytyy jotain kivaa!

Ilona said...

Itse olen etsinyt sinkkiämpäriä, uutena tai vanhana..., tuloksetta:(

Tosi ihanan olet onnistunut löytämään. Laventelin kanssa minulla on samansuuntaisia ongelmia kuin teillä muillakin.

FEDERICA said...

Beautiful pictures!

Stina said...

Heippa hei!

Ekaa kertaa rohkenen sulle kommentoida...
Tää sun blogi on kaikkineen NIIN kaunis. Monesti palailen sun vanhoihin kuviin ja kirjoituksiin. Hämmästellen ihailen sun kykyä aina keksiä jotakin uutta itse tuunaillen.
Toivottavasti huutokaupasta löytyy jotakin ihan mahtavaa, jonka työstöä me muut voidaan sitten blogin kautta seurailla.
Ihanaa kevättä sinulle, ja kiitos että saadaan "vierailla" sun jutuissa.
p.s. mun myrteille kävi kuten sun laventelille...

maiju said...

Hei Stina! Kiitos ihanasta kommentistasi - tulee niin hyvä mieli sanoistasi! Mahtavaa, jos olet löytänyt täältä ideoita, uskon että on meidän kaikkien etu, että vanhan arvostus ja itsetekeminen lisääntyvät! Oikein mukavaa kesänodotusta sinulle!

Galleri MochB said...

Härligt sliten zinkhink! Passar bra bredvid det slitna fönstret... :O) Må så gott på dina löprundor. Gillar mer dom lugna promenaderna ;O)

In my house said...

Heeeej.... Tack snälla söta du, för din fina kommentar!!! vad kul att du gillar min lilla blogg,,,, jag blir jätteglad =)

Ha en dunder mysig dag =)

På återseénde =)
Kraaaaam j

Marge said...

Minusta tuo ikkunapoka on ihan hauska, kun keskimmaäinen lasi on vihertävä, tuo persoonallisuuutta pokaan lisää;)
Sanko on ihana, mökillä on samanlainen, mutta ongelma on vain siinä, että sille olisi mielssäni käyytötarkoituksia enemmän kuin yksi, hmmm...
Huutokauppa on hyvä idea:))

Marge said...

Sorry, nuo painovirhepaholaiset...:(

Miia said...

Minä en uskalla edes yrittää pitää hengissä noita vaativampia kasveja. Olisihan se oliivipuu ihana, mutta säälittäisi sitten vaan, kun sen hyvä elämä päättyisi niin lyhyeen minun hoidossani. Meillä ei tahdo mikään elää kovin pitkään.

Tuo ikkunanpoka on kaunis juuri tuollaisena.

Hannelen paratiisi said...

Zinkki on hienoa, monta löytöä tehnyt metsässäkin.

Maria G said...

Hei Ystäväiseni! Aika rientää lapsukaisten kanssa niin nopeasti. Hienoa, että olet innostunut juoksemisesta niin kovasti! Mulla sama uimisen kanssa. Ihana tuo sinkkiämpäri :) Hyvää viikonloppua!

miikku said...

KIITOS huippu-suloisesta henkaripaketista, joka tuli tänään postissa!

pakettikin oli niin kaunis etten meinannut raaskia avata.

aurinkoista viikonloppua :))

Anonymous said...

Hei! Kuinka sun gradun kanssa kävi ts. minkä arvosanan sait :)? Itse laitoin omani tänään painoon...

Kamomilla said...

Kaunis koknaisuus, minusta ei laisinkaan haittaa tuo ikkunan vihertävyys. Päinvastoin!

Sirkka said...

Jospa yrittäist vielä ulkosalla laventeliasi elvyttää..saattaa olla, että siitä piristyy ja sit suihkuttelua! Onnea!

Rukousnauha on kaunis ja sopien teille.

Anonymous said...

Hi There I'd like to thank you for such a great quality site!
Was thinking this is a nice way to introduce myself!

Sincerely,
Robin Toby
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/lilo-and-stitch-party-supplies.html]lilo and stitch Party Supplies[/url].

Anonymous said...

Hello I'd love to thank you for such a great quality forum!
thought this would be a nice way to make my first post!
The best way establish fortune it is usually a wise conclusion to start a savings or investing system as soon in life as obtainable. But don't worry if you have not begun saving your assets until later on in life. As a result of hard work, that is analyzing the best investment vehicles for your capital you can slowly but surely increase your wealth so that it measures to a large sum by the period you want to retire. Watch all of the available asset classes from stocks to real estate as investments for your money. A well diversified portfolio of investments in a wide range of asset classes will help your money rise throughout the years.

-Kelly Siemers
[url=http://urwealthy.com]currency exchange rates[/url]