2009/01/30

basket case

Moi! Olen jo pidemmän aikaa ollut kyllästynyt näiden lähiseutujen kirppistarjontaan. Tavara vaihtuu niissä vähän liian hitaasti ja vielä hitaammin nyt, kun paikallinen SPR:kin lopetti pöytien vuokraamisen ja siirtyi myymään vain lahjoitustavaraa. Turha haaveilla enää löydöistä sillä rintamalla... Kun työkaverini sitten sanoi, että oli nähnyt keskustassa uuden kirppiksen, suuntasin tietysti heti intona sinne. Ja ostin sieltä tämän valkoisen, ison korin. Kuinka tykkäänkään näistä hankinnoista, joille ei tarvitse tehdä y h t ä ä n mitään (tai no pestä tietysti..:). Sopivan shabby siis jo valmiiksi kaikin puolin! :)

Kulmakaapin päälle on karttunut hieman lisää köyhäinhopeaa - hain Hemtextin loppualesta kolme isoa kynttilänjalkaa tosi edullisesti. Vielä todennäköisesti ehtii samoille apajille... Ja sitten pieni vilaus uudesta, valkoisesta keittiönpöydästä...totuttelen vielä! :)

Hi! Here are some new things from last week - the big, white basket is a flee market finding. Shabby for you, chic for me... you know! I have also bought some more silver and a lantern from an ordinary supermarket. Who said, that only expensive things can be pretty...? Here with the tulips you can also see a bit of the kitchen table that I been painting. Can´t make me mind yet... :)
24 comments:

Elsa said...

Kivoja löydöksiä, korisi on herkkupala :)

Inspiration i vitt said...

hej fru skrot, jag älskar din härligt slitna schabbade korg, det är så läckert att lägga snygga täcken däri.
Kram på dig/Ingela.

anna said...

how beautyful!!!
I love shabby and vintage too
greetings, anna

Tre rum said...

Hej!Vilken härlig blogg du har,hit kommer jag nog och hälsar på fler gånger.H.T.Gredelin

tiina said...

Voi miten kauniita kuvia taas täällä, näissä aina silmä lepää!!! :)
-kiitos! <3

Anonymous said...

Ihana löytö tuo korisi ja mikä parasta kun oli valmiiksi tuollainen eikä tarvinnut tehdä mitään=)

Karita

Lennu said...

Kori on juuri sopivasti vanhan näköinen, ei tarvitse itse raapia tai tehdä muuta operaatiota. Täytyykin käydä katsomassa meitin Hemtexiltä löytyiskö noita ihania kynttilänjalkoja sieltä. Kivaa sunnuntai-illan jatkoa ja ihanaa alkanutta helmikuuta.

Nina said...

Ihania ostoja.
Kori on tosi kiva.
Pöytä näyttää ihan hyvältä!:)

piitis said...

Tosi shappy kori! Kuvat ovat kauniita.
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Sirkka said...

Jeps, jetsulleen!
Pöydän pinta on makuuni just eikä melkein , samoin korisi eikä tarvitse alkaa maalaamaan eikä rapsuttamaan, no niinkuin sanoit pestä kylläkin, olkoon siinä jo tarpeeksi:)
Minä rikoin täällä sellaisen suuren köyhäinmiehen hopean jalallisen kukkaruukun...laitoin sen klinkkerilattialle ja räks! se oli siinä, eikun palaset roskiin tai siis se pohja hajosi, mut jäi niin teräväksi et en viitsinyt säilyttää.
Sanoin tämän vain siksi, et olehan varovainen se on niin ohutta lasia!
Samalla kurkistin tässä muitakin kuviasi ja niistä kiittelen kauniisti!

mimmuli said...

Seuraan tässä jännittyneenä pöytäprojektia, minulla on hyvin samanlainen pöytä jonka maalaamista olen harkinnut myös..Käväisin ensimmäisen kerran nyt "uusitulla" SPR:n kirpparilla...aika surkea..ei taida sieltä enää löytää mitään.

Glitter och Marsipan said...

Hallojsan fru skrot.
Så fräscha vårliga bilder du visar.
Det var en fin lite ovanlig färg på tulpanerna.
kram Anette

Miia said...

No nytpäs odottelenkin jännityksellä kuvaa koko pöydästä uudessa asussaan. Meilläkin kun tuo ruokapöytä on odotellut jo pitkään jotain uudistusta ulkomuotoonsa. Kaunis kori. Minä olen tosi huono löytämään kirppareilta mitään, mutta onneksi poikkesin tänne ja sain inspiraation lähteä pikavisiitille keskustaan, sillä tänne on avattu ihan uusi iso kirpputori.

Hanna said...

Kaunis kori, sinä tunnut tekevän erinomaisia löytöjä :)

Pöytä näyttää hienolta, odottelen lisää paljastuksia.

Millas hem said...

Korgen är supercharmig, snyggt täcke också!

Kram Camilla

Huset på landet said...

Härligt shabbig korg! Va, nytt loppis i Vasa, det har jag missat! Tack för tipset! Verkligen synd att röda korset inte hyr ut bord längre, där har jag gjort mina bästa fynd!
Ang. Magazinet: Om nån säljer det i Vasa så är det troligtvis Blossom. Vi har inte sålt Vakre Hjem så jag vet inte om allt fortsätter som tidigare. Ägaren är ny och vill säkert sätta sin personliga prägel på tidning!

Anonymous said...

Heippa!

Sinulla on kiva blogi ja ihania kuvia! Missä tämä uusi kirppis on? Ei ole sattunut silmään. Minä en ole koskaan ollut innoissani Vaasan kirppiksistä... Harmi! Olen itse pienemmältä paikkakunnalta kotoisin ja siellä on yksi iso kirppis, jossa kauppa käy!

t. Heidi

Helmiina said...

Lumoavia valokuvia olet ottanut!

Fransk inredning said...

Glad jag hittade hit,du har det verkligen jättefint Kraam susanne

Marsuliini said...

Tosi kauniita kuvia! Täytyy mennä katsastamaan se keskustan kirppis. En ole sitä ennemmin huomannut.

kati said...

Vaasastakos sinä näitä löytöjä teetkin? Kaverini siellä kans ahkerasti käy kirppareita koluamassa ja olen monta kertaa miettinyt että pitäisi lähteä sinne apajille. Mä en varmaan silti mitään löytäisi kun kirppissilmä on niin huono jotenkin ;) Sinä kyllä saat kaikki löytösi näyttämään niin hyviltä! Ja tuo pöydänkansi näyttää tosi hienolta!! Malttamattomana odotan lisää paljastuksia sen suhteen.

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Hei!

Vaasa on tosiaan tämä naapurikaupunki, jonka kirppistarjonta on tullut hyvinkin tutuksi. Tuosta uudesta kirppiksestä se tarkennus, että se oli vain tällainen "tilapäinen" homma eli Kauppapuistikolla (Makuunia vastapäätä) yksi kukkakauppa lopetti toimintansa ja siinä ruukkujen ym ohessa omistaja myi pois omia tavaroitaan kirppismeiningillä/hinnoilla. En tiedä onko sitä siellä enää - tavaraa ainakin oli melko vähän jäljellä viikko sitten.

Vaasaan kyllä kaipaisi lisää kirppistarjontaa...

Grinden på glänt said...

Det var ett fint fynd!

Anonymous said...

varfor inte:)