2008/12/28

Bye bye christmas!

Hei pitkästä aikaa! Joulu on sitten ohi...uskallankohan sanoa ääneen "ja hyvä niin"? ;) Meillä nimittäin kertyi joulunaikaan reissukilsoja noin 900 km, joiden lomaan mahtui melko paljon hälinää ja härdelliä. Kaikki vapaa-aika onkin mennyt nukkuessa ja totta kai syödessä. Nyt kroppa ja pää huutavat takaisin arkeen ja menenkin huomenna töihin oikein mielelläni. Salaattiainekset odottavat jo jääkaapissa =).

Pieni joulubreikki blogista on samalla merkinnyt taukoa kaikenlaisesta puuhastelusta, kirppiksistä ja askarteluista. Näytänkin nyt vain pari kuvaa ihanista virkatuista tossuistani, jotka ostin ennen joulua Lindexistä (4,95 ,-) - suosittelen lämpimästi kaikille vilukissoille - näissä on jarrupohjakin! Tässä kohtaa on lisäksi hyvä hetki kiittää tunnustuksista, joita olen saanut. Tämä pysti minulla on ollut ilo pokata jopa kolmeen kertaan - kiitos teille Mitt ljuva hem, Lilja´s Corner ja Rödluvans vita vardag!!Hej! Jultiden var härligt, men just nu tycker jag att det är nästan lika härligt med vardagen! Åtminstone kroppen min vill göra någonting annat än bara sitta 900 km i bilen, besöka massa släktingar och äta, fika och äta igen! =) Jag skojar förstås, men åndä tycker jag att det är kul att gå till jobbet i morgon. ;)

För att jag har sovit nästan alla mina lediga stunder, har jag inga nya bilder att visa. Ni får istället se mina nya ylletoflor som jag köpt från Lindex. Supermysiga - rekommenderar! Och så vill jag tacka
Mitt ljuva hem, Lilja´s Corner och Rödluvans vita vardag - tack snälla ni, jag blev så glad för den här fina utmärkelsen som jag fått av er!!

Vi hörs, kuulemiin taas pian!!!





19 comments:

Sirkka said...

Olettepa te reissailleet...paljon on jouluun mahtunut.Taas niin kauniita kuvia ja totta tosiaan mitkä tossut ja vielä että niissä on jarrupohjatkin sopien meikäläiselle kun viuhtoo täällä ylös alas rappusia:)) no hyvähän se on pitää kilot kurissa...meinaan kun laatikoita on jonkin verran ahdettu sisälmyksiin muiden herkkujen myötä, no en nyt kuitenkaan mitenkään liiaks.
Sait kun saitkin ostettua hyasintin, olikos purkin alla:)..

Mukavaa tätävuotta ja Onnea alkavalle Vuodelle!

Unknown said...

Juuh, ohi on.. ja arkea taas huomenna! Iloa arkeen ja vuoden viimeisille päiville!

♥ Fyra årstider said...

Det var verkligen vackra tofflor eller är det fotografen som är så skicklig...skulle tro det.
Kram Lotta

Maria said...

Ensimmäistä kertaa blogissasi -Aivan Ihania Kuvia! :)

Ja joulun jälkeistä arkea jotenkin jo kaipaa - yrittäjänä joulua onkin saanut maistella jo syyskuusta lähtien, joten tammikuu kuulostaa ihanan valkoiselta, puhtoiselta ja kevyeltä. Näkyyköhän se pian sisustuksissa ja jutuissakin? Ja kun näkyis vielä kiloissakin se kevennys... ;)

Hattaramaa said...

Olipas teillä matkaa! Kyllä se taitaa olla sama juttu meillä, tammikuu näyttää kevyeltä ja valkoiselta.

Krisse said...

Ihan mielelläni täällä Vaaralassakin eletään elämää joulun jälkeen. Hyvää uutta vuotta 2009 toivottaa krisse.

PiaMaria said...

Grattis till nya utmärkelserna!! Du är värd dem!

Vilka fina tossor du hittat...såna ska jag skaffa med.


Kram Pia

Hanna said...

Pitkän reissaamisen jälkeen on varmasti ihanaa hengähtää kotisohvalla... Niin kauniita kuvia sinulla jälleen!! :)

Millas hem said...

Åh, vilka söta "tossor"!
De är fina som prydnad också!:)
Gott nytt år!!

Kram Camilla

Nicole said...

Hihi tur att vi inte har så långt till våra släktingar. Men mycket sittande och ätande har det blivit i alla fall...Söta tofflor!
Gott Nytt År!!

Mia said...

Vilken fantastiskt fin lykta du har, den stora vita. Blir lite avis på den...

Ha en mysig kväll så ses vi säkert snart igen!
Kram Mia

Linneas Hjärtefröjd said...

haha, va roligt! jag har gått med precis de där tofflorna hela julhelgen! så otroligt sköna!! jag rekommenderar oxå varmt!!
härliga o vackra bilder du har!!!
take care/Blomnea

ANNI said...

Heippa! Olen jo jonkin tovin blogiasi seuraillut ja nyt oman blogin onnellisena omistajana kommentoin ensi kertaa:) Oli meinaan pakko kommentoida, kun näin tuon valkoisen lyhdyn. Omani sai nimittäin vastaavanlaisen maalikäsittelyn juuri ennen joulun viettoon lähtöä! Paljon valaisevampi noin kuin mustana:) Minun käsissäni kaikki valkoista tummemmat esineet ovat kyllä vaarassa.. Kun saan maalipurkin käsiini niin... Mutta yleensä lopputulokseen voi olla oikein tyytyväinen, kuten lyhdynkin kohdalla! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Ja tervetuloa vierailemaan blogin alussani... terveisin Anni

kati said...

Hui mitä kilometrimääriä olette joulunpyhinä ajelleet. Me ei olla siirrytty varmaan kuin 10 kilometriä kauemmas tästä kotikolosta;) Onnea vuoteen 2009!

Anonymous said...

Hej!
Vilka fina bilder du bjuder på! Tossorna är jättemysiga!
Gott nytt år!
Hulda

Kamomilla said...

Onhan se joulu niin nopeasti ohi ja nyt täytyy odottaa 10½ kuukautta että voi aloittaa sen ihanan hössötyksen taas.

Hyväää Uutta Vuotta!
Kamomilla

Designe said...

Så fina bilder på mysiga tofflor och söta kort!
Ha en riktigt trevlig nyårskväll och Gott Nytt År på dig! Kram :)

Marja said...

Tuollaiset tossut minulle! Kiitos vinkistä.

Anonymous said...

What a goog blog your photos are beautifull i visit you every week I have a new blog his name is zackk.canalblog.com
thank you for your visit
zackk