2008/11/03

Lockande lock - Kruunupäitä

Moikka!

Täytyy sanoa, että enpä ole ennen ostanut purkkia vain sen korkin vuoksi. No nyt on sekin tehty. Kruunut taitavat olla tämän naisen heikko kohta, onneksi Suomessa ei sentään ole kuninkaallisia, olisin muuten varmaan tuolla jossain tavoittelemassa prinsessan paikkaa... Tai ehkä en kuitenkaan, eivät varmaan kovin hyvällä katsoisi kaikkea tätä rompetta siellä hovissa. =) Niin, tämän pullon hankin tosiaan ihan esteettisistä syistä ja löytyihän sille pian pieni funktiokin sekalaisen helmikokoelman säilyttäjänä. Korkki oli alunperin kullanvärinen, mutta pieni töräytys valkoista mattasprayta muutti senkin asian. Ei kai sitten enempää...asiaa pullosta nimittäin!

Sen sijaan enemmän asiaa saamistani tunnustuksista. Minulla on ollut kunnia saada tämä pysti sekä Elsalta että Elämää ja unelmia -blogin Tarjalta. Kiitos hyvät naiset! Romun kerääjä ilahtui täydestä sydämestä! Tunnustuksen sääntöjen mukaan se pitäisi myöntää eteen päin seitsemälle eli tässä tapauksessa neljälletoista - oi voi, luulen että suoristan kurveja tässä vaiheessa sen verran, että jaan sen eteen päin kahdelle. Ja he ovat:

Walkoisia unelmia -blogin Karita - ihanien kuvien, tunnelmien ja esineiden vuoksi sekä

Wanhattaren Mari - ideoiden ahkerasta totetuksesta, viitseliäisyydestä sekä vanhan tunnelman vaalimisesta!

Terkuin Romu Rouva
Hej,

Har inte tidigare köpt burkar bara för att de har en fin lock. Nu har jag gjort den också. Det finns säkert många sätt att förvara pärlor - här är mitt! Ja det var allt - tror inte man kan skriva mer om en flaska... =)

Kram Fru Skrot
































18 comments:

Vackrare vardag said...

Vilken söt burk! Förstår att du köpte den;) Och vilka fin andra fynd du gjort. Dessutom gillar jag dina pyssel massor!

Ha en fortsatt bra vecka!

Vackrare vardag said...

Vilken söt burk! Förstår att du köpte den;) Och vilka fin andra fynd du gjort. Dessutom gillar jag dina pyssel massor!

Ha en fortsatt bra vecka!

Marja Kristiina said...

Ihana purnukka! Ja totta turiset, kruunussa on Sitä Jotain. Se on hienostunut ja kaunis symboli.

Olisi todellakin mielenkiintoista päästä sisustamaan kuninkaanlinnaa tanskalaisranskalaisesti!!! Lääniä riittäisi eikä kai rahastakaan olisi puutetta...?

Evelina said...

Men oj, vilken mysig blogg här har jag aldrig varit tidigare. Jag länkar!

Trevlig kväll/Evelina

Villa Hemma said...

Fint och fiffigt!

- jenny

Sarppa said...

Kuviasi on aina yhtä ihana katsella, purkki on tosi kaunis..

Millas hem said...

Ja, det var en söt liten flaska! Men du...vad jag gillade din skrotlåda med allt fint i!
Kram Camilla

Mari said...

No on kyllä totta vie kaunis purnukan korkki! Olisin varmasti toiminut aivan kuin sinä... Minä en ole ehtinyt kirppiksille moneen viikkoon! Kohta tulee vieroitusoireita.

Kiitos tunnustuksesta:) Se lämmittääpi minun mieltäni... Ja jaksaa taas postauksia kirjoitella. Sinäkin olet ehdottomasti omat tunnustuksesi ansainnut:)) Olet minun lemppareita. Mukavaa keskiviikkoa Rouva Romu:)

happymajsan said...

Hej! Sverige calling. Hittade din blogg i går och läste hälften då, nu har jag läst resten. Jag har säkert flera hundra bloggar bland mina favoriter, men tycker din är en toppblogg. Skit i språket, det finns svenska bloggar med sämre stavning än hos dig. Så vackra och inspirerande bilder har du. Lägger till dig bland mina favoriter.
En liten hälsning till lilla P och ha sköna helger framöver hälsar en pensionerad läkarsekreterare i Sverige.
KRAM

maiju said...

Happymajsan: Nämen vad fint du skriver, blev så glad så glad!! "Toppblogg"...du är för snäll! Tack för den superfina kommentaren! =)

Minttu said...

Hei!
Kiitos vierailusta ja mukava, kun olit käynyt meillä! Sinulla on tosi kaunis koti ja hieno blogi, joka on täynnä ihania kuvia!! Aion vierailla täällä uudestaankin... Muuten, purkki on kaunis...
Terveisin Minttu

Anonymous said...

Kiitos tunnustuksesta =) Tunnustus lämmitti kovasti mieltäni =)
Jään miettimään kenelle sen antaisin...

Karita

Kamomilla said...

Wow! Nyt iski kateus! Tosi söpö!

Stina said...

Jättesöt burk!:-)

Galleri MochB said...

Hej igen! Jag beställde via slöjddetaljer och priset på en klimp var 8 e. Det är väl inte såå dyrt... Tror också att det borde finnas på sinoopperi. Prova på, det var jättekul!

Unknown said...

Hej du nya vän i cyberspace!

Tack för besöket på min blogg.
Alltid lika roligt och värmande när någon ny bloggis vän tittar in.

Har gjort en snabbvisit hos dig. Du visar också fina bilder.

Jag återkommer!

Kramisar Jeanette

Camillas Mitt Ljuva Hem said...

Förstår mycket väl att du fastnade för detta ljuvliga...
Ha det gott!
Kramar Camilla

Sirkka said...

KRUUNUSI ON PARASTA MAHDOLLISTA KAUNEUTTA!

Hei tulin kertomaan sinullekin Koti ja keittiö lehdessä on minun makuuni oleva koti alkusivuilla, ostin lehden äsken enkä ole sitä vielä edes lukennutkaan, olin niin innoissani tästä kertomaan...Raikasta maalaisromantiikkaa s. 10 Minä ainakin pidän kovasti siitä kodista, minun makuuni.Olen vasta Titalle tästä kertonnut ja nyt sinulle, voi kun voisin huutaa johonkin yhteiseen torveen, et kaikki kuulisi:)))