2008/10/12

Innostus jatkuu - Pysselglädje

Hei!
Otsikkoon ei vielä mitenkään voi kirjoittaa sanaa "joulu", joten jatkan samalla aiheella kuin edellisessäkin postauksessa. Nimittäin askarteluilla, joita voi kyllä jouluisiksikin nimittää. Lilla Blankan tekemät joulukuusenkoristeet eivät jättäneet minua mitenkään rauhaan, joten taas oli kaivettava askartelujutut esiin. Joulukuusta meillä ei yleensä ole miehen allergian takia ollut, joten tuunasin ensikädessä sellaiseen muoviseen minikuuseen kuuluvat koristeet. Se ei ole mikään erityinen lemppari, mutta menettelee paremman puutteessa. Sisustus on kuitenkin vähemmän tärkeä asia kuin toisen hyvinvointi. Kokeeksi kääräisin myös yhden normaalikokoisen kuusenkoristeen vanhaan kirjansivuun.

Kävin Ikeassa perjantaina ja melkoinen arsenaali joulukoristeita oli sinnekin jo saapunut. Melko mitäänsanomattomia muutamia lasisia kuusenkoristeita lukuunottamatta. Päätin kuitenkin malttaa mieleni ja säästää rahat köyhäinhopeisiin koristeisiin, joista tähyilen erityisesti sellaista superisoa kuulaa. Toivottavasti niitä tulee kauppoihin täälläkin... Mitä jouluaskarteluja te aiotte tehdä?Kunde inte låta bli, när jag såg hur fina julkulor Lilla Blanka hade gjort. Så det blev lite pyssel till... =)

7 comments:

White Linen said...

Ihan mielettömän hyvä idea.
Näitä teen varmasti itsekin ja veikkaan että moni muukin

Marja Kristiina said...

Aivan ihania!!!! Kiirehdin sitten itsekin heti bloggaamaan omasta pallostani; tein niitä jokusen vähän aikaa sitten mutten ajatellut ihan vielä näyttää. Näissä asioissa ei kuitenkaan passaa jäädä lepäämään laakereilleen :-) Aivan mahtavaa päästä jo hissuksiin fiilistelemään joulua. KIITOS sinulle tästä postauksesta!

Omat taitoni eivät kyllä tule riittämään kuin paperiaskarteluihin, varmaan taas tötteröäkin pukkaa. Jotain uutta ja erilaista tahtoisin kuitenkin ideoida, saa nähdä onnistuuko...

Mukavaa sunnuntaiehtoota!

tiina said...

Tosi kauniita koristeita olet tehnyt... aivan ihania!!!
Ja niin täällä jo yksi innokas teki joulubloginkin... kyllä se joulu nyt tulee!!!
Ajattelin kanssa tehdä joitakin palloja ja ompeluksia, Tilda-juttuja varmasti lisää... ihanaa!!!

Sirkka said...

Waltawan Kaunista:) siis aivan ihanan näköistä...äsken juuti ihastelin Marja Kristiinan palloja ja mitä nyt näenkään täällä!
Mieheni on myös allerginen kuuselle, mutta kun siirryimme jo vuosia sitten pihtaan, niin se on sopinnut ja ei muuten varise oikeastaan ollenkaan:)

Nyt jatkan katselua, kiitos Sinulle!

"Kantriina" said...

Pian se joulu on taas ovella... kauniita koristuksia olet tehnyt! :)

maano said...

tosi kiva idea , jonka taidan napata ;) ota joku multa sit vaihdos :)

Guldkant På Livet said...

Underbara små julkulor du har gjort och vilka läckra bilder!! Mari.