2008/10/04

Loppistankar och bilder - Kirppisajatuksia ja -kuvia

Tervehdys!
Vihdoinkin vähän valoisampi päivä! Siitä täytyi tietysti ottaa kaikki irti, joten kaivoinkin heti kameran esille. Kuvauskohteena tällä(kin) kertaa pari kirpputorilöytöä - vanha Arabian kulho (2,70,-), joka on hieman klakkeroitunutta pintaa lukuunottamatta täysin ehjä, kaksi vanhaa pyhäkoulukuvaa (sain kaupanpäälle) sekä pari tummuneita paperinipistimiä (0,20,-). Kulhokin sai kaipaamansa sisältöä, kun anoppi toi meille laatikollisen omenia - mahtavaa!

Tuumin tässä muuten menneenä päivänä, että olen tullut kirppiksellä paljon valikoivammaksi. Ehdottomalla kieltolistalla ovat esimerkiksi kaikki kynttilänjalat, tuikut, tuolit ja astiat. Taulunkehyksetkin ovat siinä rajalla. Meille ei vaan mahdu tätä tavaraa enempää, joten olen näiden suhteen tiukalla linjalla. Onkohan teillä muilla samanlaisia aatoksia?

Mutta on niitä "tarpeitakin" sitten. Tällä hetkellä etsiskelen vanhaa opetustaulua, jossa olisi kukkia tai muita kasveja. Vain uskonnollisia tullut eteen tähän asti. Lisäksi ostoslistalla on mm. sifon-pullo (ei varmaan löydy ihan heti) sekä vanhat, patinoituneet kirjaimet. Mitä sinun ostoslistallasi on?

Mukavaa viikonlopun jatkoa! =)
Hejsan!
Hoppas ni har haft en trevlig veckoslut! Jag har åtminstone njutit av solskenen och tagit också fram kameran - härligt med lite ljusare dagar (och bilder)! Visar igen några mina loppisfynd - på den här gången fyndade jag en skål av Arabia (2,70,-), två gamla, religiosa kort och två pappers...vad kallas dom...hållare? ;)

Fundare dock igår att jag har blivit lite noggrannare med mina loppisfynd - på absolut nej-nej-listan står t.ex. ljusstakar, stolar, kärl. Det bara rymms inte mera sådana saker hos oss! Har du en nej-nej-lista?

I stället letar jag efter en sifon-flaska (lättare sagt än gjort), rostiga bokstäver och gamla skolplansch med blom- eller växtmotiv. Vad letar du efter?

Ha det gott! =)

9 comments:

tinttarus said...

Ihania löytöjä!Kulho ei ollut hinnalla pilattu!
Nuo pitsit on viehkeitä ja ihastuin suunnattomasti tuohon sydämeen!!!!!
Pääkaupunkiseudun putiikkivinkkiä en kykene antamaan....Turun seudulta tietäisinkin sitten kasapäin!!!!!!!

White Linen said...

Ihania tunnelmallisia kuvia.
Niin... kirppareilla on pakko olla valikoiva, varsinkin kun oma tyyli ei ole vakiintunut eikä varmaan ikinä vakiinnukaan. Eli välttämislistalla on kaikki kukkainen, pitsinen ja liian romanttinen ja myös kaikki suurikokoiset esineet. Kaikki tuo on sinänsä kaunista, mutta niille ei ole paikkaa meillä. valitettavasti.

Sirkka said...

Olet oikeassa...tavaran suhteen minä olen jo pitkään haaveillut tyhjemmästä tilasta:)
Nuo mitä ovat etsintäsi listalta, löytyvät Wanilla Rosesta Riitalta.
Sitä tavaraa tulee pikkihiljaa aivan huomaamatta kerättyä ja sit huomaakin apua kaapit täynnä taas!:) Itse teen näin, en pidä kaikkea esillä, vaan vaihtelen, jos en ole varma haluanko luopua jostain, joskus menee ihan surutta pois. Kirppiksellä en ole käynyt aikoihin, paitsi itse olen tänä kesänä siellä ollut mymässä omia romppeitani kolme kertaa.
Kauniit ovat ostoksesi ja ei hinnalla pilattu:)
Ihanaa että meillä on yhteiset makuelämykset:)

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Kiitokset kommenteista!
Sirkka: joo tiedän, että Riitalla on Wanillassa vaikka mitä, mutta mulla on kai jonkinmoinen "minä itte" uhma päällä eikä onneksi mitään kiirettä noiden hankintojen suhteen. Kulutan siis toistaiseksi kengänpohjia kirppiksillä ja ehkä sitten lopuksi poikkean sinne Wanillaan...=)

tiina said...

Kauniita juttuja... ostoislistallani on ainakin tuo samainen sifon-pullo! Ja voih.. liikaa kaikkea.. ;)

titta said...

Kauniin kulhon olit löytänyt ja tosi edullisesti. Vanhoja astioita olen ostellut ihan käyttöön ja koristeeksi. Minulla on nyt parin tosi kaunista kulahtanutta tarjoiluvatia, joten enää en niitä etsi, mutta pitsiä tarttuu mukaan melkein joka kerta, lisäksi en voi vastustaa sinkkikannuja ja ruukkuja, kirjoja, vanhoja peilejä, pikkulautasia... lista on loputon, mutta parasta on se että kirppikseltä löytyy lapsille, varsinkin pienille vaikka mitä edullista ja tarpeellista (kirjoja, vaatteita, luistimia, monoja, jalkapallokenkiä, leluja) Olenkin aivan koukkuuntunut kirppiksiin :)

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Titta: Mullakin kävi aivan ilmiömäinen tuuri näiden lastenvaatteiden suhteen, sillä löysin melkein käyttämättömän Lassie Tecin -toppapuvun pikku-P:lle. Hinta vain 15 euroa ja väri juuri sellainen, jonka olisin valinnut itsekin. Eli koukun olen minäkin nielaissut ja syvälle!!

Mari said...

Minustakin löydöt ovat parhaita, kun ne tekee itse:) Kauniita kuvia sinulla jälleen! Oikein ihanaa sunnuntain jatkoa.

Hanna said...

Ihania löytöjä ja nuo puolat ovat kauniita!

Minulla on ihan liikaa tuolla ehdoton ei listalla, meille ei mahdu enää oikeastaan juuri mitään lisää..Tosin jos löytää jotain super ihanaa niin eihän sitä ihan ehdoton voi olla. Voi kun ehtisi enemmän kiertelemään kirppiksillä.