2008/10/02

Lipasto ja putiikkivinkkien vastaanotto

Hei!

Ei auta, pakko kai vaan totutella näihin synkkiin iltapäiviin ja sitäkin synkempiin valokuviin. Ainakin blogin hengissä pitämiseksi asia täytyy vain hyväksyä... Siispä pahoittelen kuvien huonoa laatua - rakeista ja tummaa...

Edellisissä postauksissa on näkynyt pieniä paloja uudesta kirppisbongauksestani eli tästä tummasta, käsittelemättömästä lipastosta. Kolhua ja naarmua on, mutta siitäkös minä tykkään - mies jälleen kauhisteli, että minkä ihmeen olen meille hankkinut, suoraan kaatopaikalle, jos häneltä kysytään. No ei kysytä varsinkaan, kun tästä on tulossa yksi lemppareistani! ;) Maalausaikeita ei siis ole, kiinnitän vaan uudet vetimet ja se on siinä (nekin löysin muuten kirppikseltä)! Köyhäinhopeiset lyhdyt ovat laastaria haavoihin, jotka syntyivät pari viikkoa sitten tapahtuneessa rysäyksessä, jossa appeni tuli tikkaiden kanssa yläkerrasta alas. Hötkässä hajosi muun tavaran lisäksi yksi köyhäinhopeinen tuikkukuppi, jonka poismenosta olen toipunut näiden lyhtyjen ansiosta =) =) =)


Uusimman Vackren olen minäkin onnistunut hankkimaan ihanan työkaverini avulla, joka on lupautunut työmatkoiltaan kantamaan yhden kilon ylimääräistä matkatavaraa aina lehden ilmestymisaikoina. Kiitos Anna!

Ja lopuksi vielä vinkkipyyntö kaikille pääkaupunkiseudulla asusteleville. Olen tulossa Helsinkiin ensi viikolla lyhyen työmatkan merkeissä, johon ajattelin yhdistää pienen shoppailukierroksen kaupungilla. Siksi kysyisinkin vinkkejä vierailun arvoisista sisustuskaupoista - tyylin tiedätte! ;)


Lisäys: Huomasin näin jälkikäteen, että eihän tuo lipasto näistäkään kuvista juuri näy... =) No lisäkuvia seuraa varmasti myöhemmin, kun saadaan kaikki huonekalut paikoilleen. Kannoimme äsken laminaatit lisään - heti nousi innostus ja malttamattomuus ainakin 50 % - enää viikkoja, kunnes yläkerta on valmis, jeeeeee

13 comments:

White Linen said...

Minä suosittelen näitä:
White on white
Papagena
Benico
Laura Ashley
Anne's past and present

Mene kahville Cafe Engeliin

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Kiitos Anne - täytyykin surffailla noiden kauppojen osoitteet valmiiksi! Engel onkin tuttu, mutta saa nähdä jääkö ostoskierroksen jälkeen enää rahaa kahvitteluun =)

titta said...

Hieno lipasto! Uudenmaan kadulla on Fanny ja Aleksanteri. Mukavaa shoppailupäivää.

monunique said...

Hej,
Tack för din fina kommentar hos mig... Om du vill prova på att måla med äggoljetempera så finns det nu en utförlig beskrivning på hur man går tillväga hos mig...
ville också säga... en jätte fin sida du har... tittar gärna förbi igen...
Du är jätte välkommen in till mig...
Många kramar Elin

tiina said...

Tuo lipasto on juuri passseli.. meillä oli aluksi samanmoista "ongelmaa".. mies ei oikein ymmärtänyt tätä miun rakkautta tähän kaikkeen "romuun".. no, miulle eivät ole romuja vaan ihania, kauniita ja elämää nähneitä aarteita.
Mukavaa viikonloppua!

Hanna said...

Vielä Cobello Kasarminkadulla. Ihanaa shoppailupäivää!!

Hannukka said...

Ihana lipasto! Mieheni sanoi viimeisintä hankintaani kantaessaan varastoon, että etkö voisi sanoa, jos jotain haluat ja ostetaan se sitten uutena ;). Tässä hankinnassani kun on hieman viilattavaa ja höylättävää ennenkuin on sisäänkantokunnossa...

Mari said...

Kaunis lipasto! Mukavaa shoppailureissua:)

Galleri MochB said...

Min karl har nog ofta skakat på huvudet åt mina fynd också, men numera reagerar han oftast inte. Kanske för att han vet att det inte lönar sej...:O) Jättehärlig byrå! Ha en skön trip till huvudstaden.

Galleri MochB said...

Och tack för den fina vinsten! Jag tyckte jättemycket om grejerna!

Jantiina said...

Hei! Tätä se on tämä rakkaus näihin "romuihin".. Miehet eivät aina sitä ymmärrä, kuten eivät remontin tekoakaan. Meillä tehtiin (siis minä tein/teetin..) remonttia ja yksi väliseinä lähti talosta kokonaan pois. Mies mutisi itsekseen, että "minun tämäkin piti nähdä..".. ;)

anu said...

Kaunis lipasto! ja ihanat tuikkulyhdyt! Hyvää ostosreissua!

Elsa said...

Fredrikinkadulla löytyy VANHAKARTANO-niminen sisustusliike, jossa ihania tavaroita. Sitten DAY'ssa (Bulevardin ja Fredan kulmassa) kannattaa käydä. Korkeavuorenkadulla on DON GOFFO ja COUNTRY ROSE. Samalla kadulla on myös antiikkiliike/-halli FASAANI.

Sunnuntaiterkuin,
Elsa