2008/09/13

Ännu en gammal tavla - Vielä yksi vanha taulu

Hej!

Tänään saatte nähdä nyös tämän isomman taulun, josta tuunasin keittiöön pienen liitutaulun. Maksoin siitä vaivaisen yhden euron, joten lopputulokseen nähden ihan edullinen löytö. Saa nyt olla tässä pienen lasikuvun ja leipäkorin seuralaisena, kunnes maisemat taas vaihtuvat. Hyvää viikonalkua kaikille!


I dag visar jag den större tavlan som jag köpte på loppis samtidigt med den andra tavlan som jag visade tidigare. Köpte den här för 1 euro, inte illa eller hur... Den får vara här med brödkorgen och glasskåpan som jag även pyntade med en berlock.

7 comments:

Anonymous said...

Kaunista! Voinko linkitää sinut?

Karita

Marja Kristiina said...

Ja aina vain huipputuunauksia, cool!

Olen menettänyt sydämeni täysin tuolle alustana olevalle puiselle tarjottimelle *huoks*

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Marja-Kristiina: kipaise Ikeaan, se on suoraan sieltä! Olen muuten tehnyt muutamia ruosteisenpatinoituneita löytöjä, joten pysypä tällä samalla batman-kanavalla - laitan kuvia tässä piakkoin!

Galleri MochB said...

Dom är så jättefina de där gamla ramarna, och speciellt när man målar dem vita. Passar perfekt som griffeltavla!

Sirkka said...

Kaunista katseltavaa, ja niin herkullista myöskin!

anu said...

Ihana taulu!!!
Ja silmiini pisti nuo askartelusi olen myös niihin hurahtanut ja juuri viimeviikolla löysin kirppikseltä nuottivihonkin!Askartelusi ovat tosi kauniita!
Ja se askartelu on kyllä ihanaa mutta ajan ottaminen välillä hankalaa kun lapset pakkkaa kaikkea pitelemään ja kysymään!Niin täytyis kai ottaa heidät mukaan kun äiti askartelee...

Hanna said...

Tosi hyvä idea ja kauniilta näyttää tuo liitutaulu. Sitä maalia vain myydään niin isoissa purkeissa että on jäänyt ostamatta.