2008/09/16

Korgstol för de allra minsta - Korituoli pikkuväelle

Näin hienoa ja valoista päivää meillä ei ole ollut tänään, ehei - kuvat on otettu viime viikonloppuna. Olen jo pitkään havitellut vanhoja lasten kalusteita, mutta kaikki kirppiksellä vastaantulleet ovat olleet joko niin hinnoissaan tai sitten niin huonokuntoisia, että ovat jääneet ostamatta. Tätä valkoista korituolia ei kuitenkaan tarvinnut kauaa miettiä, koukkasin sen käsipuoleen samantien!

Se on juuri sopivan ehjä, sopivan kulunut sekä sopivan tukeva, että Pikku-P voi siinä hyvin istuskella. Ja tosi poppis se on meillä ollutkin - siinä katsellaan Vaahteramäen Eemeliä melkein joka ilta tai sitten muuten vain istuskellaan ja ihmetellään omaa tuolia. Että on hauskaa, kun on oma tuoli! Ja tarviiko edes sanoa, että tämä sulautuu muuhun olohuoneen kalustukseen vähän paremmin kuin kirkuvan keltaiset ja punaiset muovihökötykset! ;)

P.S. Huomaa taustalla lipaston nyöritys - tehty samaista termiittiä varten!


Näpp, inte har vi haft såhär vackert och soligt väder idag - har tagit fotona några dagar sedan. I dag visar jag en korgstol som jag köpt på loppis (förstås). Den är precis lagom shabby, lagom chic och lagom stadig så att Lilla-P kan använda den. Och visst har den varit poppis hos oss - han sitter nästan varje dag på den, när han tittar på Emil i Lönneberga eller bara lekar - så roligt att ha en egen stol! Mamma är också nöjd, för att stolen var billig och den passar bra i vardagsrummet - kanske bara liiiite bättre än röda och gula plaststolar som man brukar ha! ;)

P.S. Om ni undrar varför jag knutit byråvreden - ja, det är pga samma termiten som använder stolen...=)

9 comments:

päivi said...

suloinen tuoli ja sopivakin pikkuisellesi:)
kyllä passaa katsella eemeliä tai muuta mukavaa tai muuten mietiskellä, mutta taitaa olla kyllä pikkuinen liikenteessä usein miten jos ei nuku?
tuunaajalle öiset terkut täältä,
päivi

Wanhatar said...

Kaunis on tuoli. Hyvä hankinta, ehdottomasti:)

Mari

maano said...

oi että ihana tuoli :)

anu said...

Ihana korituoli ja noita kaapin nyörityksiä löytyy meiltäkin rupeaa vaan pikkuinen olemaan niin iso että osaa jo avata silti!

Galleri MochB said...

Mysig liten stol åt säkert lika mysig liten kille... :O)

Jojo said...

Vilken fin stol du har hittat! Minns att jag hade en likadan som liten hos min mommo =)

Jag har lämnat mail åt dig angående beställningen din, om du ännu är intresserad!

Hör av dig så jag vet om du ännu vill ha den, fast det tog länge =)

Kramar Jojo

valkeataika said...

Samaiseen tuoliin ihastuin minäkin, löysin pari viikkoa sitten kirpusta 7€:lla. Sain viimein vietyä ikean vihreän hirvityksen tieltä venymästä.-sanna

Marja Kristiina said...

Ai miten söpö! Passar perfekt till lillkillen!

On muuten ihana fiilis kun löytää jotain jota on pitkään etsiskellyt ja yhtäkkiä se vaan on siinä ja se on TÄYDELLINEN.

Nora said...

Tosi söpönen tuoli. Hyvä löytö!