2010/06/03

a vintage party dress

Jeps heps pitkästä aikaa! Kiirusta ja sen semmoista on ollut, joten vähälle on jäänyt jutustelu tällä kanavalla. Vielä vähemmälle on jäänyt kauan vouhkaamani vintage- ja 2nd hand vaatteiden esiinmarssi blogissani. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Tässä muutama kuva eiliseltä, jolloin minulla oli ilo viettää iltaa työkavereiden kanssa keskivertoa fiinimmin erään konferenssin dinnerillä. Vaatetuska oli melkoinen kunnes löysin tämän mustavalkoisen kotelomekon, joka on vitosen kirppislöytöjä talvelta. Tuli sille sitten käyttöä, vaikka melko kovasti ehdin asiaa epäillä. Jalassa äidin niinikään kirppikseltä bongaamat kinuskin väriset korkkarit, joita ei harmillisesti näy kuvissa... Kengät on jostain 60-luvulta, mutta mekko on uudempi. Ja vieläpä rintakorukin kirppikseltä 0,50 €!

Niin ja ihan pakko vielä mainita, että konferenssiin laittamamme paperi palkittiin yhtenä kolmesta julkaisusta - asia, jota emme todellakaan odottaneet!


I was wondering about taking more 2nd hand and vintage clothes stuff to my blog. Now this day is finally here. I had pleasure taking part in conference dinner yesterday with my work colleagues and this was my look for the night. Dress 5,00 €, brown shoes from the sixties (not in the pics, sorry) and a bling bling for only 0,50 €! Not too expensive I think! :) I would so like to wear more dresses like this and even other clothes with the fifties style, a one big reason to follow Mad Men, so inspiring!f. skrot17 comments:

Helena said...

Löysinpä kivan blogin! Ihana mekko ja ihanat kuvat.

Baba said...

Wow,ihana materiaali ja varsinkin tuo malli sopii hienosti. Olen kesähäissä kaasona ja jo päättänyt pukeutua vintageen! Melkein kaksi kuukautta aikaa löytää SE mekko!

Nina said...

Jessus miten makeet! Ja hinta, kääk. Tarvii varmaan ruveta laiharille ihan vintage-kuteiden takia...vai onko niitä kokoa 42?, niiinpä...

Hanna said...

Hieno mekko ja sopii tosi kauniisti sinulle. Eikä hinta tosiaan päätä huimaa. Minäkin tykkäisin mekoista, mutta olen ollut tosi huono niitä käyttämään. Nyt on pari kaapissa hankittuna, joten pitäisi oppia/opetella :)

Aurinkoista viikonloppua!

Helt Enkelt said...

du är väldigt fin i klänningen.

jag önskar att jag var bättre på att köpa vintage kläder...

ha en fin helg.

/anna-malin

Helena said...

Hienoja kuvia, kivat aurinkolasitkin.

Pellon pientareella said...

Nätti puku ja vielä nätimpi puvun kantaja :). Ihana tuo rintakorukin. Minä löysin juuri kirpparilta tosi upean ajattoman pikkumustan 5€:lla, olin iloinen, koska tarvitsen sitä just nyt huomisiin yo-juhliin. Tosin sitä pitäisi vielä vähän ehtiä pienentääkin.

Kirsikka said...

upea puku ja tuo vyökin aivan nappi!

Anonymous said...

Ihana mekko! Bongasin sut ravintolassa. Minäkin olin työkavereiden kanssa syömässä. :) Sanoin vieruskaverille, että tuolla on kyllä fru skrot. :)

Minttu

fru skrot said...

Kiitos kommenteistanne! En vielä vuosi sitten olisi uskonut, että tykkään ja viihdyn näin naisellisessa lookissa. Mutta kyllä se ikä vaan opettaa :)!

Minttu: olisit tullut juttelemaan! Hauskaa, että olemme olleet samoissa kemuissa :)

NiinaB said...

Tuo asukokonaisuus on todella sinulle sopiva. Hurjan kaunis kaikkineen!
Niina

Minna said...

Nätti mekko ja ihana koru. Ja voi miten huokeita! Meillä päin ei kyllä kirppareilta tuollaisia löytöjä tee.

Anonymous said...

I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
Wonderful post, really great tips and advice. I was interested by your comment,
Las Vegas Holiday Packages
Cheap Las Vegas Holidays

Veer said...

Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.Cheap Flights to Nairobi
< Flights to Nairobi
< Nairobi Flights

jignesh said...

Your Blog is Fabulous. Good article rather. Very interesting.
I admire the valuable information you offered in your article. Excellent submission very good post.
Mango
What is Cloud Computing
Hardware and Networking
Hindi Movies
Honda Brio

jignesh said...

This is really great information site.
Nice Site....great work...
Quotes on Love
Aazaan Review
Birthday SMS
Diwali SMS
Mehndi Designs for Hands

Suporna Roy said...

Nice Blog.......
Great Work Keep it up.......
I Like This Very Much.......