2010/05/08

rug issues

Hei! Pahoittelen pitkää hiljaisuutta tällä kanavalla, keskittyminen näihin juttuihin ei ole ollut fokusessa tällä hetkellä. Mutta ehkä se siitä. Seuraavassa nopea katsaus olohuoneeseen ja siellä erityisesti lattialle. Tässä oli ennen sellainen valkoinen lankamatto, joka tallaantui kovassa kulutuksessa nopeasti harmaaksi ja ankeaksi. Pesun jälkeen mattoi jaksoi olla ryhdikkäänä ehkä viikon. Kyllästyin siihen muutama viikko sitten lopullisesti eli matto vaan kertaheitolla ulos, jossa se edelleen (terassilla) makaa. Seuraava osoite sille on karkeajäte.


Uusi mattoi löytyi Hobby Hallista. En tiedä saako näistä kuvista mitään käsitystä, mutta väri on siis mustavalkoinen ja beige. Ei voisi ulkonäkönsä puolesta sopia paremmin, tykkään perinteisestä kuviosta. Käytäntö kertoo myöhemmin asian todellisen laidan... Orvokin sain Paavolta äitienpäivälahjaksi. Poika on sen omin käsin istuttanut. <3 Vapusta on muistona vielä kasa ilmapalloja, joita katoaa saksien uhriksi vähän väliä, kun Paavolla silmä välttää... ;)


Hi guys! And sorry about the long period of silence here. My mind has been somewhere else. This time I have some rug issues to post about. I happened to lost my temper with our previous white rug that soon appeared to be everything else than a smooth, white rug. I tryed to wash it, but it didn´t do any good. So I showed the door for it and got a new one. I like the traditional pattern and the colours fit our living room nicely. Now my only worry is to see how it will tolerate my family members, hopefully better than the last one!


f. skrot 

10 comments:

hannah said...

Ihana matto!

Elsa said...

Sopii kauniisti ympäristöönsä!

Inspiration i vitt said...

hej, din matta är hur snygg som helst där i ditt fina fina hem.
Kram på dig/Ingela.

Uuden Kuun Emilia said...

Siis hä? Että Hobbarilrta. Ja meillä painitaan saman onglman kanssa. mattoja ei nyt ole ollenkaan, koska kylläistyin valkoisten ainaiseen pesemiseen.

Pitääkin heti kurkata. Mustavalkoista kun ostin juuri keittiönkin lattiaan!

Suloinen orvokki, vallan herttainen. Leppoisaa äitienpäivää sinne!

Uuden Kuun Emilia said...

Piti vielä tulla kiittämään hobbarin mattovinkistä! Tilasin heti pariakin eri mallia :D Eipä olisi tullut mieleeni ilman vinkkiäsi!

Loppisliv said...

Mattan ser jättefin ut med sina härliga dova färger och mönster. Passar perfekt där i ditt fina hem. Ha en underbar dag. Kraaam Paula

Millas hem said...

Wow, vilka bilder!! Ser fantastiskt vackert ut i ditt vardagsrum!!
Underbart ljus!!

Ha en fin söndag!

Kram Camilla

Kirsikka said...

Tosi kiva tuo matto ja sopii teille ihan täydellisesti! Ja värinsä puolesta varmaan ihan kiitollinen käytössäkin :) Ei nuo valkoiset matot kauan tahdo siisteinä pysyä...

Minna said...

Siis tuota mattoa olen hobbyhallista katsellut jo siitä asti kun sieltä kuvasto tuli. Eteiseen sitä suunnittelin, mutta on liian iso. Pitäisiköhän minunkin rohkeasti tilata se tupaan, vaikka ei vielä (ennen kuin remontti on tehty eli parin vuoden päästä) ihan sovikaan siihen lattialle. Voihan sen aina laittaa varastoon odottamaan.

Kaunista on.

kristiina said...

Heh. Teillä on vappupalloilla sama kohtalo kuin meillä, salakaato ;)