2010/04/29

right on time

Käväisin töiden puolesta tiistaina Oulussa - rankka reissu ajaa edestakaisin saman päivän aikana, mutta onneksi puitteet ja seura olivat priimaa (virnistys & vilkutus). Paluumatkalla poikkesimme Ylivieskassa eräässä ostoskeskuksessa - "puolituntia shoppailualkaa, alkaen nyt", totesi pomo ja sitten juostiin. Virnistys x 2 ;)

Tällaiselle shoppailun puoliammattilaiselle tämä ei tietenkään tuottanut mitään ongelmaa ja teinkin samantien ihan huippulöydön - kuvan kellon. Se on keramiikkaa ja hollantilaisen Karlssonin designia. Sopii muuten perfect yhteen valkoisten Selettin säilykepurkkien kanssa! Seinälle se pääsee joskus lähitulevaisuudessa. On sen verran painava, että ihan millä tahansa pilipali-naulalla sitä ei voi kiinnittää.

Ylivieskan liikettä pyörittävät kaksi mukavaa poikaa, jotka postittavat tavaraa joka puolelle Suomea. Koska sain kellosta muutaman prosenttiyksikön (blogi)alennuksen, tässä asiaankuuluvasti linkki: Paloranta Onlineen.
Hi guys! I´ve finally found the clock I´ve been looking for: great design from the dutch Karlsson. It is made of white porcelain and heavy indeed. Will take some time to find the right hook... ;)

f. skrot

10 comments:

Ulla-Kristiina said...

Hieno kello. Yksinkertaisen kaunis. Upea.

Iloista vappua sinulle!!

Elsa said...

Kaunis ja ajaton kello.

Shoppailu on oma taiteenlajinsa, ja kun sen hallitsee, ei siinä aikaa kysytä/tarvita.

Mukavaa valpuria!

Kamomilla said...

Less is more ja tuo kello on ihana!

Sanna said...

Hienon kellon olet lötänyt!yksinkertaisen kaunis!

Mirtzi said...

Ihana kello:) Ens kerran Ylivieskan mahdollista visiittiä ajatellen, käy tsekkaan Kaunis Koti Wilhelmiina aikasta mukava sekin;)

Krista said...

IHANA KELLO, TÄYDELLINEN! :)

Hauskaa Vappua!

Kultsin kämppä said...

Tietyille merkeille uskollinen kuluttaja ilmottautuu, jos siis seinäkellomerkillekin voi olla uskollinen... Karlsson on ehdottomasti suosikkini.
Upea kello!

Anonymous said...

Kaunis kello. :) Jopa siinä määrin, että tekisi mieli hankkia sellainen myös itselle. Uusi kello on etsinnässä, koska vanha seinäkellomme on miehen makuun liian kovaääninen. Sen takia kysynkin onko tuon kellon tikitys miten kovaäänistä?

Nellis

Ida Susanne said...

I really like your blog, i dont know if you understand what i'm writing, but i still do.

I love your pictures and the feeling on you blog:)

HuGs

signerat 71 said...

Hi,
I don´t understand everything you are writing here, but I do LOVE you pictures and photos.
Love J