2010/03/20

some like it cheap

Vielä toinen päivitys tälle päivälle. Pakkohan teidän on nähdä tämäkin romu - vanha Hartwallin pullolaatikko! Moniko olisi passannut 5,00 euron hintaan? Minä en ainakaan pystynyt, vaikka laatikoita alkaa olla jo riesaksi asti :) Kankaat ovat Ikeasta. Pahin Ikea-hurma on jo kaukana takanapäin, mutta kankaita ostan aina. Vaikka ei olisi mitään käyttökohdettakaan. Niitähän voi aina tulla - ja mikään ei kyllä voita Ikean kankaita! Niissä laatu ja hinta ovat todellakin kohdallaan. Että voikin oranssin puun ja mustavalkoisen yhdistelmä tykästyttää nyt...

Ananaksen hoksasin kuvausrekvisiitaksi. Se on nyt ollut monissa paikoissa 0,99 €/kg, joten kokonainen hedelmä maksaa noin 1,20 € (paljon hinta-asiaa tänään, hmmmm). On suurta herkkua nyt - suosittelen!


wooden box * 2nd hand (5,00 €)
white box * 2nd hand (2,50 €)
fabrics * ikea (4,95 €/m)
W
hen I now have time, can I make another post aswell. Some flea market findings, or a find - this great wooden box left with me for only 5 euros. Love the colour (orange again :)! The fabrics are from Ikea, let´s see what I come up with them... What is that pineapple doing there - you may think. Well, nothing really - I just happen to like pineapple at the moment! :)


f. skrot

10 comments:

vosges paris said...

that was a real bargain your box! I love those old ones and have one full with magazine, it came years ago from Denmark. The fabrics look al bright and fresh... ready for the summer ;)
Have a good weekend miss Fru skrot ;)

Elsa said...

5 euroa vain, en minäkään olisi passannut. Törmäsin vastaavanlaiseen juomakoriin tänään kirppiksellä, ja hintana 50 euroa! Ajattele!

Joten erittäin hyvä löytö Sinun loodasi!

Temps perdu said...

Aivan ihana laatikko!

Ulla-Kristiina said...

Upea laatikko! Ja mikä hintaero Elsan näkemään verrattuna. Kauniit kuvat!

Kamomilla said...

5 euroa? Tottakai olisi tarttunut mukaan...

Saara said...

oi,kun mäkin löyäisin tollasen ihanuuden.. Ja vielä tuohon hintaan.. :) Vaikka täälläpäinkin kyllä kaikenmaailman laatikoita ja koppia on kyllä ihan kylliksi..:DD

Mannukka said...

Mahtava laatikko ja vielä edullinenkin, mukaan olisi lähtenyt täälläkin.
Ikean kankaat on ihan parhaita, niitä on aina pakko ostaa, vaikkei olisi vielä tarvettakaan..

Lisas torp said...

Snyggt stilleben och ananasen passar ju perfekt in i sammanhanget!
Lisa

Kultsin kämppä said...

Hartwall on selvästi "pakko saada"-osastoa tuolla hinnalla.
Kauniita kuvia!

Sanna said...

Wau mitä löytöjä ja kuvatkin ovat upeita!
/Sanna