2010/02/17

the ugly becomes the IT thing!

Vanhoissa huonekaluissa on aina hyvät ja huonot puolensa. Lommoissa ja epätasaisuuksissa piilee tietysti se suurin viehätys, mutta välillä kauhtuneisuus on pikemmin kauhetta kuin kauneutta. Vuosi sitten ostettuun klaffipöytään olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Joku entinen omistaja oli aloittanut maalin poiston pöydän kannesta, mutta jättänyt sitten leikin kesken. Alta pilkottaa siis oranssinruskeaa puuta, jonka olen aikaisemmin peittänyt nurkassa olleella sinkkilaatikolla. Jäk!
Tänään tuo nurkka on pöydän paras kohta! Tai ainakin mustavalkoisesta taulusta, JDA:n sorsasta ja tehdaslampusta syntyy sen kanssa hyvä kombinaatio. Narsissit ovat feikkejä, mutta mielestäni sen verran aidonoloisia, että tuovat helpotusta kevään odotukseen (SÄDE-sisustus). Pysykää kanavalla, sillä pian on luvassa arvontaa!

Sometimes something that you have been disliking becomes the "it" thing. This happened to me today when I was doing some changes in our home. I have been covering this wooden spot (with a zink box) on my old table - someone has started to fix the table but has given up eventually. I didn´t like the wooden almost orange colour before, but now I think it is just lovely together with the black & white painting, JDA´s decoy duck and the industrial lamp! The flowers are fake - could you have guessed?!

/fru skrot15 comments:

Ulla-Kristiina said...

Ihan hyvä pöytä sellaisenaan. Upea pöytälamppu!!! Ja lintu!

Kevättä odotellaan täälläkin kovasti.

Aurinkoista viikkoa sinulle!!

*Marie* said...

What a wonderful inspiration..... the old lamp and the picture... a dream!!!! you have such a talent to decorate things.....I´m a big fan of your blog;)...hugs *Marie*

Annaleenas hem.. said...

Olipas kaunis pöytä..:)
On se kyllä kummallista miten maku muutuu vuosien mittaan, hihi:)Pidän mustasta lampusta myös tosi paljon! Tais olla se kirppis löytö
Hugs!
Annaleena, täältä etelä-ruotsista

Monica, blogg Betongkrukan said...

It´s so nice....like it a lot

Best regards Monica

Monica, blogg Betongkrukan said...

It´s so nice....like it a lot

Best regards Monica

Lisas torp said...

Ja, visst är det märkligt hur "ögat" kan förändras!!!?

Jättefint med den svarta lampan och det slitna bordet!
Lisa

Louise said...

Mieli muuttuu...ja välillä tosi nopeasti! :O) Kynttilänjalat ovat upeat sekä lintu!

Kamomilla said...

Ihana yksityiskohta! Ja kukat ovat sitä "Plastgröönaa" mitä minäkin viljelen kotona... Joskus ihan jees!

Sanna said...

Todella kaunista! Minä tykkään myös ajan patinasta ja se saakin näkyä.

/Sanna

Kädenjäljet said...

Hei, mistä tuo taulu on hommattu? Kyselee Kädenjälki

Kultsin kämppä said...

Itsekin olisin varmaan tuskaillut tuon skrapatun osan olemassaoloa, ainakin alkuun. Mutta lampun allahan se näyttää ihan siltä, kuin olisi tarkoitettu juuri siihen, missä on. Luonnetta ja historiaa... Upean näköistä!

Janne said...

Nice nice nice;) Me like the flowers and the lamp.

God day to you.

HUG

sariw said...

Kaunista ! Valaisin tuossa kohtaa, on tosi veikeä. Ja voi miten keväisiä nuo krookukset ovatkaan, olivat ne sitten aitoja tai feikkejä : )

Hattaramaa said...

Mikä ihmeen Säde-sisustus? En ole kuullut moista.

Maria said...

Voi vide, että mä oonkin kade tosta pöydästä! ;) Aivan tosi ihana!