2009/08/04

r e t h i n k i n g

Heips! Täällä taas. Uusien romujen kera. Nyt vähän aikaa on tuntunut, että sisustushommat eivät oikein ole lapasessa - tavaroita on kertynyt sinne tänne ilman sen kummempaa ideaa niiden takana. Sitä vaan lojuu. Uudelleen järjestelyn ja järkeilyn tuntua on siis ilman muuta ilmassa, kunhan vaan saisi joku päivä (tai edes ilta) olla ihan yksin rauhassa kotona ja laittaa ajatuksen kanssa tuulemaan! Inspistä olen kerännyt vanhoista Vakreista ja Jeanneista, joten eiköhän pian tapahdu. ;)

Tällä hetkellä olen ehkä eniten kyllästynyt kokovalkoiseen ja erityisesti keinotekoisesti "shabattuun" tavaraan. Kaipaan lisää kontrasteja ja aitoa patinaa! Sitä olenkin kantanut tänään kotiin eli tadaa, saanko esitellä uudet tikkaani!! Ne ovat löytö yhdestä sisustusliikkeestä, mutta siis aidosti vanhat. Mukaan tarttui muutakin, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Toistaiseksi tikkaat saavat olla tässä (keittiössä), mutta tavaraa aion niiden ympäriltä karsia. Kunhan sitä aikaa nyt jostain löytyisi... Tässä on siis ideat loppukesäksi ja syksyksi: tummaa puuta, sinkkiä ja ajan puremaa tavaraa... Voikaapa hyvin blogisiskot!
Hello all my dear blog friends! Right now I feel a bit lost with my home decorations - we have stuff all over the place, but not that many "big ideas" behind them. So I´m desperately waiting for some free time (no husband or child) to get everything reorganisized. At the moment I´m a bit tired with all white and especially things that I´ve painted white and made shabby. I want original patina and more contrasts!

Today was a good day to execute my new "direction" for the summer and autumn: more brown wooden items with patina. So you can imagine that I was happy to found these old stairs!! It still requires some restyling to make it work - hopefully I´ll find that moment soon... All the best girls! ;)

fru skrot

16 comments:

suklaamarenki said...

Upeat tikkaat, tuollaisista haaveilen itsekkin :)

Anis said...

On kauniit tikkaat.Itse olen sitä mieltä, että silloin kun vanhassa tavarassa on se jokin, joka puhuttelee niin maalipensselillä sitä ei pidä pilattavan. Tumma pintakin saa olla ihan oman värisensä aina silloin tällöin.

Die Rabenfrau said...

Stuff over the place... you could have described my kind of deco in the moment *sigh*
Rabenfrau

Rostrose said...

Wonderful stairs! Congratulation! Traude

Elsa said...

Ihan totta, tikkaat täynnä ajanpatinaa, voiko enempää vaatia?! Kauniit.

Huomaan itsessäni että olen vaihtamassa/myymässä kaiken ns. uusvanhan pois, ja tilalle aitoa vanhaa. Joskin valkoinen suti heiluu yhä - mutta rajoitetusti ja mietinnän jälkeen.

kati said...

Aito vanha on aina aitoa! Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi, jälleen kerran ;) Tikkaatkin oikein komiat.

Kamomilla said...

Hellöy!
Täällä ihan samat tunnelmat. Kokovalkoisesta tulee ikään kuin lumisokeaksi,mikään ei enää erotu. Mulla on nyt vierashuoneen laitto edessä ja sinne tulee kyllä valkoista mutta myös tummanruskeeta, mustaa ja jopa vähän vihreääkin! :) Ihanaa kun on kokonainen huone jonka saa sisustaa alusta loppuun saakka! :)
Minä nautin vaikka rankkaa onkin kun pitää maalata ja maalata...

Ihanat tikkaat!! Todella kaunis ja aito patina!! Mulle tulee vierashuoneeseen aika erikoiset ja hieman oudonlaiset tikkaat mutta siitä enemmän myöhemmässä postauksessa.
Hyvää loppuviikkoa sulle toivoopi Kamomilla

Kris said...

Ajattelin juuri tänään mitä ihmettä minun pitäisi tehdä kun on nin paljon tavaraa kertynyt...
mutta kun ovat kakki aarteitani ja en raaski luopua niistä...
Jotakin pitäisi keksiä :)

HIIRIEMO said...

Hyvä resepti ja ihana löytö. Kaunista syksyn odotusta!

Hanna said...

Hyvältä kuulostaa :) Jään odottelemaan tuloksia ja kauniita kuvia.

Ilona said...

Kauniit ovat tikkaat! Minä en ole koskaan harrastanut vanhojen huonekalujen kohdalla hiekkapaperilla kuluttamista. Jos vanha esine on vaatinut uuden maalipinnan, olen sen ihan kunnolla maalannut ja antanut sitten itsekseen kulua käytössä. Pienet lapset taloudessa pitävät huolen aitojen kolhujen ja naarmujen synnystä:)

Hyvältä kuulostavat suunnitelmasi, odotan innola kuvia!

*Katinkainen* said...

Ihanko totta,
että valkoinen
villitys on laantumassa!?
Lumisokeutta minäkin olen potenut katsellessani täysin valkoisia koteja!!!
Helpotus,että ihan kaikkea ei enään sudita valkoiseksi
~meneehän siinä huonekaluvanhuksen persoona tyystin hävyksiin,kun kaikki ja aivan kaikki maalataan samanvärisiksi!!
Ja lopuksi:
Sinulla on mitä mainioin maku sisustelun suhteen!!<3
Tämä mamma tykkää hurjasti paljon!!!
Onnellisia ja antoisia sisustelutuokioita sinulle toivottelen!!!
Tikkaat on hienot!!!=O)

Sanna said...

Ihania juttuja!Tikkaat on ihan <3 <3 <3!!Ihania kuvia ja sun ideat kuullostaa hyvältä. Kiitos inspiksestä! :D
Iloa päivään!
/Sanna

Anonymous said...

Tikkaat ovat kauniit juuri tuollaisina! Itse olen tässä viikon verran pohdiskellut maalaanko vanhan silityslaudan jonka sain. Se on tosi kulunut, joskus ammoin sen on joku itse tehnyt. Pitänee kysyä blogisiskojen mielipidettä!

Missfrida said...

Loisto-ostos nuo tikkaat! Itsekin olen hurahtanut erilaisiin tikkaisiin, joten niitä löytyy itseltänikin joskin jonkinmoisia. Eikä pelkkinä koristeina vaan ihan käyttötavaroina.

Parolan asema said...

Ei kunnon aitoa patinaa mikään voita, se on totta. Upeat tikkaat olet löytänyt!