2009/08/31

one, two, three

Vau, mitä kommentteja!! Kiitos niistä jokaisesta! En näköjään ole ainoa, joka on tykästynyt mustavalkoiseen ja vastaavasti saanut Disney yms. sälästä ähkyä ;) Sainkin tästä huoneesta niin hyvän puhdin päälle, että makkarista on jo keltainen boordi irrotettu ja kaikki suojeltavat nurkat teippailtu. Jalkalistakin on melkein joka paikasta irti ;). Pikkuaskelilla siis eteen päin. Makkarissa jatkuu tämä sama mustavalkoinen linja. Kuvia seuraa tuonnempana.

Sitä ennen en malta vielä olla makustelematta tätä lastenhuonetta - joku kysyi, että onkos asukki itse viihtynyt uusissa kuoseissa. On kyllä, sängystä hän toteaakin monesti, että "mamma maalaa" *naurua*. Ja ihan oikeassa tietysti herra 2 v. onkin - maalata voi vaikka vanhan leikkuulaudan (kuvassa) sekä kiviä (myöskin kuvissa ;)!
Wow, I´m all breath taken about your comments!!! I´m so very happy - thanks & thanks!!! This project gave me so much energy, that I´m already getting my hands dirty with our master bedroom. Lots of white and black there aswell, I promise! Before that I still want to show some pictures from my sons room. Somebody asked, if he likes his new room too. Sure he does, almost every day he says "mamma maalaa" which means "mummy is painting" ;)! And he is right of course - here you will see some good examples of stuff I´ve painted: an old cutting board and small stones from a near by beach! No limits with white paint... ;)

fru skrot

24 comments:

vosges paris said...

I love the boat and the little numbered stones in front of it ;)
COme see my white and grey room

Mari said...

Kyllä varmasti tuollaisessa huoneessa viihtyy! *ihana*

Millas hem said...

Haha! Här hemma säger min sjuåring att hennes trägolv ska bli rosa!!
Yeah right!!


Kram Camilla

Anis said...

Ihanan muhkea vuode pikkuherralla, varmaan uni maistuu..

kati said...
This comment has been removed by the author.
kati said...

Meilläkin lapset otettiin maalauspuuhiin mukaan kesällä. Saivat maalata mm. oman pienen pöydän leikkihuoneeseen. Maalia vain meni rutkasti siinä touhussa mutta jälki oli ihanan persoonallista ;) Sain kuvistasi muuten inspiraatiopuhkun, haluan viimeistellä meidän lasten leikkihuoneen just ny. Kiitos siitä!!

Poistin ed. kommentin, oli niin paljon häröjä...

Outi said...

Saanko kysyä paljon maalaavalta, mitkä ovet suosikkimaalejasi kodin sisutushommissa? Tarkoitan nimenomaan noita huonekalupuolen maaleja, en seinäosastoa:). Lasten huoneestasi tuli upea. odotan kovasti, että omani kasvavat ohi vaaleanpunaisesta Disney-maailmasta, että pääsisi myös nuihin hommiin.

Federica said...

This bedroom is absolutely stunning! I love everything of it! Black and white are a great combination! Great job girl!

titta said...

On kyllä kaunis ja rauhallinen huone. Kiva odotella kuvia teidän makkarista :)

Marja said...

Minäkin liityn huoneen kehujien runsaslukuiseen joukkoon :) Ihanan raikas ja selkeä huone on teidän pikkumiehellänne!!

Titti said...

Pikkumies näyttää selvästi tyytyväiseltä! =) Tuo leikkuulaudan tuunaus oli ihana vinkki, -saako lainata...? ;-)

Anonymous said...

Huoneesta tuli hieno. Ja varmasti toimii vielä vuosienkin päästä, eikä tarvitse heti tuunailla, ellei tahdo:)

tiina said...

Olen aivan lätkässä tähän huoneeseen, tää on ihan huippu!!!!
Kun tää on vaan siis niin himmee!!!
;)

BO said...

I love your blog, and I made a link to you! Really liked the bedroom in black and white! So clean and cool!
Have a great day!

Kamomilla said...

No niin, siellähän se onnellinen asukki kuvassa nauraa!!

bean emäntä - bea's said...

Kyllä tuolla olisin minäkin naama virneessä...;) En vaan millään malta lopettaa huoneen ihailua, onnistunut!

Niina said...

Aivan ihana huone pojallasi! Rakastan tuota sänkyä, huippua että sait sen noin halvalla. Ihana, kertakaikkiaan.

Huset på landet said...

Å det syns ju att han trivs i sitt fina rum! Så fräscht och härligt! Snart blir det aktuellt att göra om kontoret till rum åt W också, då ska det bli vitt och blått o lite rött har jag tänkt mig.
Ha en trevlig vecka!

Anonymous said...

Ihastuin kuvissa tuohon päiväpeittoon ja tilasin samanlaisen lauantai-iltana Hobby Hallista. Kerrankin nopeaa toimintaa sillä peitto tuli tänään. Pakko sanoa että se oli livenä ihan kammottava rätti. Avasin pakkauksen, totesin että ei kiitos ja palautin postiin. Meidän valkoisessa kodissa väri oli täysin keltainen joten olet varmaan käyttänyt kuvankäsittelyä väreihin, sillä tuo päiväpeite ei ikimailmassa näyttäisi noin hyvältä!

Muuten ihana blogi ja aivan todella kaunis ja rauhallinen lastenhuone. Innolla odotan makuuhuone muutosta!

Anonymous said...

NYDELIG!!! har ikke vært her på en god stund men det er en fryd å komme innom her igjen..

Hilsen Bea i Danmark

In my house said...

Ååååå så fint rum,,,, å fina foton,,,, älskar siffror och bokstäver! Go kille å duktig mamma =)


Kram j

Fru Skrot said...

Hei kaikki!

Outi: kysyit maaleista. Käytän vaihtelevasti joko Helmiä tai Empire-maalia. Helmi on vesipohjainen ja sopii hyvin kalusteisiin, joita haluaa "kulutella" kulmista yms. Empire on taas jollakin tavalla paksumpaa (öljypohjainen), joten sitä olen käyttänyt kovaan kulutukseen joutuvissa huonekaluissa kuten keittiönsohvassa ja tässä Paavon sängyssä. Se myös peittää paremmin kuin Helmi.

Anonyymi: Vihjaletko nyt, että olen antanut blogissa virheellisen kuvan päiväpeitosta käsittelemällä kuviani? Tätä väitettä en todellakaan allekirjoita.

On totta, että olen lisännyt kuvieni valoisuutta muutaman asteen, koska kamerani on vanha pokkari, jolla on rajoituksensa. Peiton sävyä tämä ei kuitenkaan ole merkittävästi muuttanut. Peitto on luonnossa luonnonvalkoinen eli melko samansävyinen kuin ison tyynyn raidat. Valkoista vasten se ei kuitenkaan näytä keltaiselta, kuten se jonka ostit. Meillä peitto on kaksinkerroin sängyn päällä, joten se saattaa näyttää muhkeammalta kuin auki levitetty peitto. 20 euron hinnalla ei mielestäni voi kuitenkaan odottaa luxusta. Itse olen tosi tyytyväinen peittoon ja se ajaa asiansa hyvin lastenhuoneessa. Harmi, että petyit omaasi. Tässä blogissa tosiasioita ei kuitenkaan ole vääristelty, kuten epäsuorasti väitit.

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Harare
Flights to Harare
Harare Flights

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
Cheap Flights to Harare
Flights to Harare
Harare Flights