2009/08/11

I´ve bought my self a horse

Hei! Onpas blogin päivittäminen nyt tahmeaa... Lastenhuoneen viimeistely on parhaillaan menossa eli ei siis ole vielä valmis. Ja mitään muuta sen lisäksi ei sitten ole tapahtunutkaan täällä kotona. Ainakaan mitään raportoimisen arvoista. Sitä arkeen palaamista, tiedättehän...

Pienen ilahduttavan löydön sentään tein tänään - ostin tällaisen puisen leluhevosen. Sellaiseen isoon, antiikkiseen keinuhevoseen ei varmaan koskaan ole varaa, joten tämä oli kiva löytö Paavon huoneeseen. Hieman takavetoinen, mutta ajaa asiansa. ;).

Nyt illalla on tarkoitus koota Paavon uusi sänky ja katsoa, mitä sille vielä on tehtävä. Toivottavasti loppu menee nopeasti ja saan pian jo laittaa isompia kuvia huoneesta.
No news. Only waiting and planning. My sons bew bed needs still some work, but hopefully I get everything organized soon. Meanwhile I´d like to present you my most recent finding: old toy horse. Bigger than this it does not get with my money, but I´m happy with my horsie. Some wheels are missing, but hey, I´m not perfect either! ;) See you soon or sooner... ;)

fru skrot

10 comments:

Rostrose said...

Oh, and what a NICE horse you bought youself!! I like it! Bye, Traude from Austria

Hanna said...

Jään odotteleman lastenhuoneen kuvia, siitä tulee varmasti ihana :)

Millas hem said...

It´s a cute one!!!

Hugs Camilla

Marsuliini said...

Söpö on heppa! Tsemppiä lastenhuoneen tuunailuun :)

kati said...

Hepat on ihania ;)

Kamomilla said...

Ihhahhaa ihhahhaa... Ihana heppa!

Hem och Lycka said...

Ååå helt underbar!

kram Mia

anu said...

sinä todella löydät ihania löytöjä!
Iloista elokuuta!
Anu

Titti said...

Hauskan näköinen heppa!
Itsekkin olen vuosia haaveillut sellaisesta vanhemmanpuoleisesta keinuhevosesta... Heti kun saan lottovoiton niin ostan ;-)

Something White said...

Great little horse! Very nice decorative item!