2009/06/06

white likes blue...

En osaa nyt näköjään päättää. Että tykkäänkö sinisestä vai en... Väriä onkin salakavalasti kulkeutunut meille koko ajan pieninä annoksina ja nyt sitten kaivoin kaiken esille niin kuin se olisi maaiman luonnollisin asia? :) Valkoinen ja sininen on kyllä jollain tavalla vastustamaton yhdistelmä näin kesällä ja klassisempaa väriliittoa saakin hakea. Tässä siis meidän keittiön todellisuutta tällä hetkellä - saa nähdä kauanko tätä kestää... Sinistä bolsteriraitapäällistä jaksaisin kyllä tuijotella loputtomiin...

Neliskanttinen vati oli mielestäni superkaunis, vaikka siitä on yksi nurkka jäänyt matkan varrelle. Leimoja oli pohjassa varmaan kolme, joista yksi kieli astian tanskalaisesta alkuperästä - siis yksi syy lisää poimia se kolmen euron hintaan ostoskoriin. Siniraitaiset pellavaliinat ovat nekin kirppikseltä kuten myös kolhuinen terrakottaruukku, johon istutin valkoisen neilikan - onko kesäisempää yhdistelmää?! Luonnonvalkoiset pannunaluset ovat terapiatöitä eli mielenterveyskuntoutujien tekemiä - 1,50 €/kpl. Pullokori on House Doctorin ja sinivalkoiset astiat kirppikseltä. Harmi ettei tuota teekuppia ollut kuin yksi kappale - tykkään siitä nimittäin aivan hirmuisesti! Nyt herättelemään poikaa päiväunilta - moi!

I have this dilemma: do I like blue or not? Right now it feels natural to me, alltough I can´t say how long this feeling will last... *laughing* ;) Almost all of the things here are from a flee market - the zinkbottle...thing is from House Doctor. Gosh, my son has now been sleeping almost 2,5 hours - I better go and wake him up!
19 comments:

Something White said...

I love your white/blue china very much! Lovely pattern! Is it from Royal Copenhagen? I´ve a collection of Boch Belgium with a kind of same flowers and decorations. You definitely should keep the blue in your home, it´s always a fresh combination with white! :D
Have a good and happy day!
Marjolijn

FrauSchmitt said...

I simply love your pictures. I feel the same at the moment, blue has become one of my favorites and I think it just looks gorgious in combination with white.

Have a great day and enjoy your home,
FrauSchmitt

Chrissy said...

Your posts just get better and better, there is sooooooo much inspiration in these photos!! Now, on the blue thing,I am the same way, love it in someone elses house(like yours) but don;t own a thing in blue myself....weird eh? All the best, Chrissy

Bullukat said...

Todella kauniita kuvia taas. Alan itsekin tykästyä sinisen ja valkoisen liittoon.

Anrinko said...

Kaunista. Usein täällä piipahdan ja aina vaan yhtä ihanaa. =)
Toi sininen on aikas jännä juttu...se hiipii salakavalasti myös meille. Sitä ei meinaa edes huomata että se tulee huoneeseen jos toiseen.

Marsuliini said...

Heippa! Tosi kauniita nuo astiat, tykkään erityisesti tuosta neliskulmaisesta lautasesta. Sulla käy kyllä aina niin hyvä tuuri kirpputorilla.. Ihania olivat myös kaikki valokuvat :)

Eikö olekin kylmä tuuli tuolla ulkona, ei oikein tiedä mitä laittaa lapsille päälle. No, toivotaan, että pian lämpenee =0)

Hem och Lycka said...

Oh, how lovely photos and things!

hugs, Mia

Krisse /Vaarala said...

Kauniita kuvia,,sininen ja valkoinen ..jne...

Elsa said...

Minä olen aina vannonut ettei huusholliini tule sinistä mutta täytyy myöntää että se kyllä näyttää hyvältä. Koskaan ei pidä siis sanoa ei koskaan.

Pullokori on kiva, ja kaikki kuvat raikkaita.

Minullakin on iso bolsterikankaita, joskin värinä beige-punainen, ehkä joskus on tämän väriyhdistelmän aika, kuka tietää?!

Ainosofia said...

Samma på här :)
En ennen ole sietänyt sinistä sisustuksessa... mutta - mutta pikkuhiljaa alkaa hiipumaan meillekkin.

Aivan ihanan näköisiä <3

Peikonlehti said...

Tykkään isolla T:llä! Raikasta =)

kati said...

Minä pidän valkoisen ja sinisen liitosta, ei tarvitse edes miettiä sitä. Juuri kesäksi muutin vessaankin sellaisen lookin ;) Mutta valkoisen tulee hallita ja sinistä vaan mausteena, juuri kuten sinullakin ;) Kauniita kuvia.

titta said...

Maailman kaunein väriyhdistelmä! Ihania juttuja kuvissasi taasen :)

Kamomilla said...

Onpa kaunista!!! Siniset pienet yksityskohdat tuovat vain "sitä jotain" tuohon kokonaisuuteen! Kaunista ja niin oikein. Jatka samaan malliin ;)

Kamomilla said...

Hehe, taidettiin käydä toistemme sivulla samaan aikaan! :)

Mieheni hurrasi kommentistasi, hänkin haluaisi pitää sen vanhan valaisimen. Taidan kyllä isekin kallistua siihen suuntaan... Muovinen kattokruunu voisi ehkä paremmin sopia kuistille jossa on vaaleansinistä ja muutenkin pastellimaista ja erilainen tunnelma. :)
Makkarin mummonkammaritunnelma särkyy kyllä jotenkin tuon muovisen lampun johdosta.

Heipparallaa ja hyvää viikonloppua!
kamomilla

Sirkka said...

Sininen on yhtä kaunis kuin valkoinen,
yhtä puhdas ja rehellinen!

Kuvasi ovat aina yhtä kauniita käytitpä sinistä tai et,..
kuuntelet vain sydämesi ääntä...

Marge said...

Vähän sama juttu...hiljaa hiipien on sininen vallannut pikkuisen alaa kotoa, mutta pidän myös vanhasta roosast, joten sitäkin on ees vähän oltava siellä täällä....

Nuo astiasi ovat upeita!! Ihanan raikkaita ja kesäisiä!!

Toivottelen aurinkoisempia ja lämpimämpiä päiviä, Marge

Galleri MochB said...

Jag gillar blått massor, så för mej är det jättefina bilder, och fina blåvita grejer!!

Jette K said...

I love it too! And I love your blog. Don't remember if I have. :-)

Jette/Denmark