2009/06/13

light my fire

Tykkään lahjakorteista. Niillä voi tiukassakin rahatilanteessa ostaa perustellusti jotain turhanpäiväistä kivaa, sillä useinhan lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Niinpä joka euro on käytettävissä ja käytettävä siihen, mitä ei välttämättä muutoin ostaisi. Sanoinko jo, että tykkään lahjakorteista - I really do!

Paras lahjakortti on sellainen, jonka voi käyttää suosikkisisustusliikkeessä, tietenkin! Itselläni oli tämä etuoikeus tällä viikolla, kun päätin lunastaa yhden maisterilahjoistani - tusen tack sen antajille! ;) Kerrankin oli oikein vaikea päättää, mitä ostaisi - päädyin kuitenkin järkiratkaisuihin. Tai en tiedä voiko järjestä hirveästi puhua, kun on kyse hulluudesta? Olen nimittäin lamppuhullu.. Puolustukseksi sanottakoon, että tämä on meillä suvussa esiintyvä piirre (vilkutus vain äidilleni! ;)


Tämä kuvassa näkyvä Nordluxin spottivalaisin olikin sen verran rakkautta ensi silmäyksellä, että ostin niitä edullisen hinnan vuoksi heti kaksi kappaletta - kiiltävän mustapintaisen ja tämän kromin värisen. Mitkä rajattomat käyttömahdollisuudet!! Toinen on nyt tässä keittiössä ja toinen tulee todennäköisesti makuuhuoneeseen, kun saamme sen valmiiksi.


Lamppujutut eivät silti jää tähän - sanoinko jo, että tykkään myös Ikeasta? Ja erityisesti "vintage-Ikeasta", jolle on tyypillistä v i e l ä edullisempi hinta. Löysinkin samalta kirppikseltä sekä tämän kermanvärisen spotin sekä alla olevan teräksisen seinälampun, hinta 2 €/kpl! Molemmat ovat täysin toimivia. Olen onneni kukkuloilla! ;)


Others love shoes and others love lamps - I love them both! This week there has not been any shoe shopping, but lamp shopping even more. I namelly both four lamps this week!! Here you can see them all - the first two ones are from Nordlux. I love the many possibilites to use them. The other two are flee market findings, "vintage-Ikea", like I call it. ;) I know that four new lamps is a bit too much, but could you resist these flee market ones - only 2 euros a piece! I´m a happy as a bee!! ;)
19 comments:

Hem och Lycka said...

Visst är det kul att fynda, jättefina lampor!

kram Mia

Elsa said...

Hienoja ovat kaikki tykkänään, niissä on sellaista "industry-meininkiä" mielstäni.

Minulla on lamppuprojekti syntymässä, nimittäin tarvitsisin eteiseen ja keittiöön uudet kattolamput, vanhat kyllästyttää!

Sunells said...

Noita ihan samoja Ikean spottilamppuja meilläkin on, vain teräksisiä kaikki! Ihastuin nyt tuohon mustaan lamppuun, tosi hieno myös:)

Mukavaa lauantaita:)

Vekarus said...

Ihania lamppuja, kaikki!

Anonymous said...

Hei, oi mitä ostoksia ja löytöjä! Minulla on sinulle blogissani jotakin! -Tiina

Maria G said...

Heippa! Ihania lamppuja olet ostellut. Niiiin sun näköisiä ja teille sopivia. Hyvin käytetty lahjakortti :) Rauhallista viikonlopun jatkoa!

Mari said...

Hienoja löytöjä ja ostoksia :)

Chrissy...The Apothecary Shop said...

Oh, your like me I LOVE LAMPS... the other girls can keep their shoes, I would much rather have a lamp...or a lantern, or a candlestick.....great post!! Chrissy

maano said...

hulluutemme itse kullakin :) mut kaunista hulluttelua :)

Mjölk, Puder & Aska said...

Coola lampor, det STORA VARUHUSET kan man alltid lita på :)

Kram Anna

Sateenkaarentaa Riikka said...

Täällä vierailemassa pitkästä aikaa ja ihan menee tovi kuvia katsellessa.
Mukavaa sunnuntaita!
Ilona

Sarppa said...

Kauniita lamppuja..itsekkin pidän Ikeasta ja lampuista myös, samanlaisen lampun löysin myös kirpparilta kuin sinulla tuo toiseksi alin, mutta oli teräksen värinen, hintakin tais olla sama =)

Oli kyllä niin hyvät perustelut lahjakortteihin, itse kun olen aatellut niistä hiukan toisin, mutta kommenttisi taisi muuttaa käsitykseni..=)

Kamomilla said...

Me like too!!!

Arvonta meneillään blogissai, jos haluat osallistua, jätä kommentti postaukseen!
Kamomilla

Inspiration i vitt said...

Ååå vad inspirerad jag blir av att titta in till dig och din fina blogg. såå snygga lampor.
Kramar till dig/Ingela.

Hanna said...

Hienoja löytyjä, niistä tulee niin hyvä mieli. Tuo musta lamppu on tosi tyylikäs.

FEDERICA said...

Love these white interiors!

Tiina said...

Kauniita ne ovatkin... sopisivat mainiosti vanhimman tyttären huoneeseen meillekkin.
Lahjakorteilla saa mukavasti kaikenlaista kivaa itsellensä.

Lundagård said...

Härliga lampor!
Skorna köps direkt från deras hemsida och koden LUNDAGARD skrivs in i ett "rabattfält" när man kommer till kassan, då borde rabatten dras av och du ser slutpriset.

Anonymous said...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社