2009/05/06

running and shopping

Hups, mennäänkin jo hyvän matkaa toukokuuta ennen kuin sain itseni seuraavan kerran tietokoneen ääreen ja päivityshommiin... Takki on edelleen hieman tyhjä sisustusasioiden suhteen, mutta puhtia on onneksi riittänyt muihin hommiin. Aloitin nimittäin parisen viikkoa sitten pitkän tauon jälkeen juoksemisen, joka on ainoa urheilumuoto, josta oikeasti tykkään. On kyllä ihanaa laittaa tossua toisen eteen ja nauttia kevätsäästä - sekä plussaa lisäksi, että tällä tavalla oikenee kurvitkin sopivasti ennen kesää! ;)

Mutta sitten muihin juttuihin. Meillä on tällä hetkellä olohuoneessa hieman poikkeuksellisesti normaalisti yöpöytänä toimiva komuutti, koska se jouduttiin siirtämään pois pojan pinnasängyn tieltä. Nukumme siis kaikki ahtaassa makuuhuoneessamme - tämä järjestely on voimassa ainakin siihen asti, että poika siirtyy omaan huoneeseen ja tavalliseen sänkyyn. Se mikä tässä kuvassa on varsinaisesti uutta, on komuutin päällä oleva piianpeili tai pikemminkin sen torso. Ostin sen kirppikseltä kahdella eurolla ja tuunasin uuteen uskoon. Käy nyt siis hyvin pienestä lipastosta...


Myös nämä pikkuruiset pullot ovat kirppiskamaa ja krysanteemien kanssa niistä tulikin ihan tehokas ja keväinen yksityiskohta olohuoneeseen. Nyt jääkiekon pariin - moi!


Oops, it has been almost a week since I updated my blog... I´m still out of inspiration (a bit atleast) so I´ve been concentrating on my other hobby: running. Running is the only sport I like, so it has been a real joy to put on my sneakers. Home decorating has been on the background but you know me... I still can´t keep away from flea markets! Here are some pictures of my recent findings: the small box (there has been a mirror attached sometime), which I painted white and three very small bottles (with flowers here). These will lift my spirits up, I hope!27 comments:

Vekarus said...

Ihania kuvia jälleen! Minullakin on jossain varastossa vanha piianpeili, jonka olen ajatellut laittaa tytön huoneeseen huvilalle. Käsittelemällä siitäkin varmasti tuli kauniimpi. Kiitos ideasta! (nähtäväksi jää tuleeko toteutettua)

Elsa said...

Kiva idea, tuo ns. torsopiianpeili. Pitää osata nähdä torsonkin tms. mahdollisuudet uutena, ja Sinulla on mielestäni se taito.

Terhi said...

Aivan ihana blogi sinulla!!!

Virpi said...

Hei,
Upeita kuvia ja kaunis blogi :)

Ystävällisesti, Virpi

maano said...

upea kommuutti ja hieno pian peilin torso :)

Marsuliini said...

Ihania tuunailuja olet tehnyt :)
Nautihan juoksulenkeistäsi, minäkin aloitin taas uintiharrastuksen pitkän tauon jälkeen. Mukavaa loppuviikkoa!

Galleri MochB said...

Att springa är nog inte alls min grej och inte hockey heller ;O) Så knepigt med nederdelen av en pigtittare. Ser nästan ut som om den hör till kommoden! Ha det bra!

Hanni said...

Kivannäköinen tuo piianpeili ilman peiliä =D Kauniita ja rauhallisia kuvia!

Kiitos aivan mahtavasta numerokyltistä, joka eilen saapui kauniissa paketissa. Se etsii vielä paikkaansa, mutta eteiseen se pääsee kunniapaikalle, kunhan saan eteisen sisustuksen muutettua.

Kirsi said...

Hei,

Ihanan valoisia kuvia taas. Minulla tuollainen samanlainen torso kokonaisena, eli vielä peli tallella. Hienosti se sopii komuuttisi päälle.

Aurinkoista Wiikkoa!

Kirsi

Sanna said...

Kauniita kuvia taas! Kivoja löytöjä ja tuunauksia!
Iloa loppuviikkoon! :)
/Sanna

Hanna said...

Tosi kauniita kuvia sinulla täällä jälleen, ihastuttavia! Ja mahtavat kirpparilöydöt tuunauksineen!

Inspiration i vitt said...

Vad duktig du är som tränar så. jag önskar att jag skulle tycka att springa vore kul men jag försöker att gå med stavar ett par ggr i veckan åtminstone.
Vilket underbart litet skåp du hittat och med den lilla lådan på, otroligt fint.
Kram på dig/ingela.

Anni said...

Kiva idea laittaa pelkkä lipasto esille! Kaunis tuli:)

Ainosofia said...

Kauniita kuvia on mukava käydä ihastelemassa täällä <3

Kuule - teetkö - tai onko sinulla myydä noita painettuja kankaita?

kyseleepi ainosofia

Galleri Hönshuset said...

Underbara bilder, så somriga färger. Gillar den bilden med dem gula blommorna, enkelt och fint =)

ha det gott. Kram Pirre

Mari said...

Hyvä idea tuo piianpeilintorso :)

anni said...

Aah..juokseminen. Se on ollut vuoden ajan osa mun arkea. Tykkään kovasti!

Iloa juoksuihin!

Kamomilla said...

Söpöä! Ihana tuo piianpeilin pieni lipastoosa. Joskus pieni yksittäinen, omassa yksinkertaisuudessaan kaunis esine voi tehdä niin onnelliseksi! :)

Ha en skön helg! Kamomilla

Vit poesi said...

Låter roligt med löpningen. Jag borde också börja snart.
Fina bilder du visar
kram Malin

Anonymous said...

Juoksu on minukinkin uusin harrastus jonka aloitin keväällä lumien sulattua, miten mukavaa onkaan huomata kunnon noeasti nousevan ja lenkit sen kun pitenee=)

Kuvasi niin kauniita jälleen.

Karita

tiina said...

Laatiskosta tuli kaunis!!! :)

Sirkka said...

Sinulla on tuo tuunaus hallussa, kaikki sopii hyvin yhteen...
ja puhtia saat kun laitat tossua toisen eteen...upeeta!

Helmiina said...

Keväisiä kuvia! Todella kauniita!

Miia said...

Hienot väripilkut valkoisen keskellä!

Bullukat said...

Kivoja, yksinkertaisia ja edullisia sisustusjuttuja taas. Sinulla on kyky nähdä tavaroiden potentiaali.

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
cheap flights to osaka
flights to osaka
osaka flights

Anonymous said...

Great blog- really enjoyed reading it. Have bookmarked you and will check back regular. Please feel free to take a look at my blog...
cheap flights to osaka
flights to osaka
osaka flights