2009/04/08

spring in my closet...

Hei! Tänään on täällä Pohjanmaalla ollut oikea kevätpäivä - aurinkoa ja plusasteita ainakin 10! Talvitakissa hikoilutti ihan kiitettävästi...

Tällä kertaa ajattelin tehdä vähän erilaisen postauksen eli raottaa hieman vaatekaappiani varsinkin, kun sinnekin on nyt vihdoin osunut jokunen kevätauringonsäde. :) En ollenkaan ajatellut tekeväni mitään vaateostoksia tänään, mutta hyvää tilaisuutta en tietysti koskaan jätä käyttämättä. Ohessa muutama kuva hankinnoista eli mustavalkoruudullinen paita, jossa hauska, väljä malli ja kiristysnauha helmassa. Istui kuin unelma ja halvennuksessakin oli...

Myös toinen tunika oli ihan nappiin - väriltään jostain vaaleanruskean ja lilan väliltä, hihoissa kiva rypytys ja kerrankin maltillinen kaula-aukko! Vaikka tämänkin alle pitää joku ohut toppi laittaa.. Myös hiekanvärinen pellavaliina lähti mukaan vain 9,90 eurolla (näitä oli myös luonnonvalkoisia).

Ja mistä mahtavasta boutiquesta nämä sitten löytyi...no eka paita on merkkia Hillevi (!? ;) of Sweden, toista en muista. Ja ostettu siis Euromarketista!! Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan! ;)
12 comments:

Marsuliini said...

Hienoja löytöjä olet tehnyt! Euromarketissa ei kyllä kovin usein tule käytyä. Täytyypä muistaa pistäytyä joskus matkan varrella :)

Sandra... said...

I ♥ this clothes.. they look so vintage, beautiful!
Hugs
Sandra (Argentina)

Chrissy said...

Great taste in clothes!! I have a shirt like that last one!!

Maria said...

Hyviin löytöihin ei tosiaankaan tarvita aina merkkiputiikkeja! Kun tietää, mistä tykkää, omannäköiset jutut vaan 'kävelevät' vastaan. Olet siitä hyvä esimerkki, löytösi ovat aina ihastuttavia!!!

Elsa said...

Ihan totta, parhaat vaatteet löytyvät yleensä yllättävistä paikoista, joten ne tilaisuudet on käytettävä. Pidän erikoisesti tuosta mustavalkoruudullisesta, siinä vaatelempivärejäni.

Näinikkään tällä kertaa!

- Elsa

Jes/Vita villa vila said...

Hi,

First time here - lovely blog!

I don´t know if you speak swedish? :)

I love coming back here anayway!

/Jes

Sari said...

Kauniita vaatteita ja itse huomasin ihan saman viime kesäisellä Suomen reissulla. Lähimarketistakin voi löytää kaikkea kivaa ja varsinkin heinäalen aikaan vielä varsin kohtuuhintaan. Kaunis tuo huivi ja minä taas tykästyin tuohon vähän roosansävyiseen tunikaan.

alegni said...

ei kun euromarkettiin tänään... ;)

Galleri MochB said...

Brukar fynda på Halpa Halli också ibland, så jag kan tänka mej att du fyndat på euromarket. Härliga blusar! Ha en skön Påsk!

Mari said...

Ihania ostoja, molemmat kelpaisivat minullekkin :) Hyvää pääsiäistä!

Kamomilla said...

Sinäpä sen sanoit! onni voi olla ihan nurkan takana! :)
Ihanat löydöt.

Mukavaa ja rauhallista pääsisäistä sinulle toivoopi Kamomilla

Mari said...

TOsi kivat puserot! Enpäs ole hoksannut katsella Euromarketin vaatteita sillä silmällä... Kiitos vinkistä:) Oikein mukavaa pääsiäistä♥