2009/04/27

six things

Hei! Minut on haastettu nyt toistamiseen eli en gradukiireiden keskellä ehtinyt aikaisemmin tarttua tähän kuuden kohdan haasteeseen. Nyt haasteen antoi minulle sammalmetsän keijukainen. Kiitos! Tässä tulee satunnaisia asioita minusta:

  1. Minulla on vaaleat, pitkähköt hiukset (yleensä ponihännällä) ja vihreät silmät. Kesällä saan kasan pisamia. Olen 160 cm lyhyt ja normaali painoinen.
  2. Käsillä tekeminen ja kaikenlainen luova puuhastelu on aina kuulunut tavalla tai toisella harrastuksiini. Ala-asteella toimitin mm. omaa "Miniponi"-lehteä ;) *naurua*
  3. Inhoan urheilemista, mutta olen juossut marathonin. Nyt olen tarttunut tähän harrastukseen uudestaan eli pyrin juoksemaan neljä lenkkiä viikossa.
  4. Rakastan järjestystä ja siisteyttä. Jos saan olla rauhassa yksin kotona, alan ensimmäisenä asiana yleensä siivoamaan. Silti vaatekasoja tuppaa aina välillä syntymään ja epämääräistä tavaraa kasaantuu sinne tänne...
  5. Olen vähitellen alkanut tiedostaa ekologisemman elämäntavan eli yritän tietoisesti hillitä uuden tavaran ostamista. Suosin mieluummin kirppiksiä. Muovikassin ostan vain äärimmäisissä tapauksissa ;)
  6. Parasta elämässä on juuri nyt Paavo-poika ja hänen kehityksensä seuraaminen. Viime viikollakin totesi asiantuntevasti naisten muotilehden sivua näyttäen, että "haalabli" = haalari. Ja varmana ei ollut, joten pakko oli nauraa! ;)
En jaa haastetta eteenpäin, mutta vastatkaa totta kai kaikki, jotka ette vielä ole tätä haastetta saaneet!

Kylteistä (ks. kaksi postausta alas päin) muuten sen verran, että tein niitä vielä kaksi lisää (molemmat valkoisia ja No. 137 -tekstillä). Toinen niistä on jo varattu, mutta toinen siis vielä ilman kotia. Jos kiinnostuit, niin jätä viesti tähän kenttään tai ota yhteyttä s-postilla. Liitutaulukyltistä kiinnostuneeseen en vielä ole saanut yhteyttä eli Kati, otatko yhteyttä, vaikka s-postilla, niin saan lähetettyä kyltin sinulle?

Edit. Molemmat kyltit VARATTU!Kuvassa tänään valikoima valkoisia posliinipurkkeja - valkoiset "säilykepurkit" ovat Selettin valmistamia ja niitä myy ainakin Stockmann. Isompi purkki on Arabian eli kirppislöytö. Eipä muuta!

13 comments:

Rimpsukaisa said...

Kuulostipa tutulta kohtasi.Pituutta 7cm lisää,silmät siniharmaat ja hiukset puolipitkät mut muuten kävi kaikki yksiin,pojan nimi vaan on Unto.

Hanni said...

Haluaisin tuon toisen ihanaisen valkoisen kyltin!

Sarppa said...

Kauniita nuo purkit, oikein ihanat

Pitäisi itsekkin lähteä lenkille

My Lovely Things said...

Vilka vackra bilder..
tack för kommentaren på min blog..
Kram anna

Mari said...

Nää on kyllä niin mielenkiintoisia nänä paljastukset:) Kivoja purkkeja. Oikein mukavaa vapun odotusta♥

Hanneloore said...

Heippa pitkästä aikaa:))

Kylläpä täällä oli taas rutkasti ihailtavaa!! Kyltit ovat todella kivoja ja kuvasi kerrassaan kauniita:))
Täällä olenkin jo jättänyt sisäjutut vähemmälle ja ollut ulkona todella paljon..ihanaa kun kesä tulee!
Ihanaa kesän odottelua sinullekin:)

Hanneloore

Kamomilla said...

Hauskaa luettavaa!! Kiitos siitä! Tuo "säilykepurkki" on kyllä hauska!

Inspiration i vitt said...

Men oj vilka söta burkar du har att förvara små saker i.
Kram/Ingela.

Marge said...

Hauska tutustua!:)
Itsekin olen tavaroiden ostamista vähentänyt jo ihan siitäkin syystä, että tykkään selkeydestä. Katselen kirpputoreja sillä silmällä, josko tulee eteen jotain, mitä olen haeskellut tai tuunattavaa.
Minua nauratti tuo Miniponi-lehti kohta.Sillä tyttöni kirjoittaa pieniä kirjasia ja täytyy myöntää, että ne ovat hyviä. Ensin kirjoitti käsin, nyt koneella.
Mikähän siinä onkin, että niitä kasoja niin helposti kertyy...;D

Oikein hauskaa vappua!!:))

Sanna said...

Nuo purkit ovat kyllä tosi kauniita! Itsekin olen niitä katsellut, mutta aina vaan on jostain syystä jäänyt ostamatta kun kippoja on meillä jo muutenkin ihan liikaa.. :)
On se lapsen kehityksen seuraaminen vaan niin ihanaa!Aina ne oppii jotain uuttaa ja kyllä noita naurun aiheita riittää. Hauska tuo haalari-juttu!
Mukavaa päivää!
T.Sanna

Tiinali said...

Oi, nuo valkoiset "säilykepurkit" ovat aikas hienot! Jännä idea jollakin puhjennut! Mukavaa Vappua sinulle ja perheellesi! -Tiina

Anonymous said...

Hei, ja hauska tutustua sinuun!!Liekö nähtäis kesällä hcm:llä???

Skin said...

Vad fina "konservburkarna" är! Min finska är så dålig... Var har du hittat dem? Stockmann? Eller är det något märke man kan hitta i Sverige?
Eva