2009/04/15

for sale

Hei! Tovi taisi vaivihkaa vierähtää edellisestä postauksesta. Selitän sen uupumuksella, sillä pääsiäispyhien lomassa olen naputellut gradun loppuun. Huomenna saan sen toivon mukaan painoon ja palautettua. Vielä ei tunnu mitenkään erikoisen helpottuneelta, mutta kaipa sekin tulee sitten jossain vaiheessa. Ihanaa, että se nyt joka tapauksessa on ohi!!

Iltaisin on väsyttänyt kohtuullisen kovasti, joten mitään uutta ei oikein ole päässyt syntymään sisustelurintamalla. Hieman komeroiden kätköjä olen sentään saanut kaivettua ja tullut sen perusteella siihen tulokseen, että pastellivärit eivät ole oikein mun juttu. Ainakaan nyt. Tässäpä siis olisi jollekin tarjolla kaksi ruusuaiheista kulhoa sekä englantilaista porsliinia oleva teekannu. Kuvia ja lisätietoja seuraavassa:


Kulhot eivät ole mitään merkkiporsliinia vaan made in China. Pienemmän vetoisuus noin 0,6 l ja suuremman noin 1,8 l. Reunoissa hento kultaus, kauttaaltaan ehjät. Hinta yht. 10 €.


Kannun tilavuus 1l. Kuuluu Arthurwoodin Olde Willow-sarjaan. Pinta on kauniisti klakkeroitunut, mutta muuten täysin ehjä. Hinta 12 €.

Jos useampi on kiinnostunut, niin halutessaan kummastakin voi tarjota enemmän, mitä pyyntö on. Jätä viesti tähän kommenttiruutuun tai laita sähköpostia osoitteeseen i80391@student.uwasa.fi. Kiitos vielä kaikille ihanista pääsiäistervehdyksistä - palaan taas pian sisustusasialla!

Edit. Kaikki astiat MYYTY!

Hi folks! It´s been a while, but I have a good reason - I´ve finished my thesis this week and hopefully tomorrow I can leave it to the administrators for evaluation!! I´m so happy that it is finally over!!

Here in the blog world I´m having a small sale - I´ve decided that pastells are not my colours for the moment, so I will sell these, if someone is interested. Unfortunately only finnish buyers can have this opportunity, becouse it is usually pretty expensive to send things to other countries and to pay them electronically aswell. I´ll get back to you soon with some new stuff from our home!


8 comments:

moa said...

hello..
so beautiful pictures...

hugs from moa in norway

Marsuliini said...

Heippa!
Minä olisin kiinnostunut molemmista myyntikohteista. Ei tarvi sun laittaa niitä sitten postiinkaan vaan voin tulla ne hakemaan :) Katotaan nyt mihin tarjoukset nousevat..
Mukavaa loppuviikkoa!

Something White said...

Are you really sure to do these lovely things away? Maybe you will have regrets in the future about that. People change so quickly in their mind and manners, next year you might be sad and in tears to have sold these beautiful things... :D
No?
Many greetings, Marjolijn

Sirkka said...

Kauniita ovat...itselläni tahtoo kurkistella saranoitten välistä:)) joten täytynee hillitä.

Pian saat ne kaupaksi onnelliseen kotiin!

hiiriemo said...

Onnittelut gradusi johdosta! Tiedän tunteen! Nyt on kaikki ovet sitten auki elämään! Onnea!

Kamomilla said...

Totesin itsekin tuossa juuri ettei aina tarvitse ajan riittäää ihan kaikkeen. Että saa joskus vain ollakin, tai tehdä jotain muuta valmiiksi ilman että on sisustusjuttu- tai blogipostauspaineita... Kaikki aikanaan, ja onnea gradusi johdosta! Kyllä se tyytyväisyyden tunne sieltä vielä tulee, kunhan ehdit pysähtyä hetkeksi ;)

Söpöja astioita myyt, minun kaappiin ne eivät valitettavasti mahdu. :(

Tre rum said...

Grattis till gradun!

Marge said...

Onnea gradusi johdosta!! Kohta sinä "tajuat" sen, että se on todellakin ohi, kunhan saaat hetken hengähtää...Niin se on monissa suurissa urakoissa.
Niin kauniita astioita, mutta taidan nyt jättää väliin...:)
Ihanaa viikonloppua sinulle!!