2009/03/28

for soup or soap?

Hei! Tänään olen himpun verran fiilistellyt kesää. Tässä komponentit: valkoista vanhaa porsliinia, ihanalta tuoksuva saippua ja ruusukynttilä. Jotenkin näistä vaan tuli kesäinen olo, vaikka täällä onkin tänään pyryttänyt lähes vaakasuorassa lunta.

Arvailin otsikossa, että olisiko tämä kulho enemmän sopalle vaiko saippualle, sillä itselle tuli mieleen, että tätä oltaisiin käytetty kapustan alusena (laskupaikkana) ruokaa tehdessä? Kallistun kyllä enempi saippualle tällä hetkellä. :) (kelluvat ruusukynttilät olen ostanut Sokoksen joulualesta, jos joku haluaa tietää). Eipä sen kummempaa tänään - vika viikonloppu gradun parissa tai ainakin toivon niin. Sitten alkaa taas elämä... :)


I bought this old porcelain platter some weeks ago - somehow this combo with extra nice soap and a rose candle makes me think of summer... (alltough it has been snowing again here in Finland...) I´m not sure what this platter is made for - maybe for kitchen scoops so that your kitchen stays nice and tidy while cooking...? I prefer to use it for soap.

Visar bara ett gammalt fat som jag fyndade några veckor sedan. Visst väcker det sommarkänslor, när man ser en ros med tvål såhär.... det är bara den vackra, gröna naturen som fattas och en gammal zinkhink med vatten! ;)

Kram - hugs,

13 comments:

Hanni said...

Ihastuttavien saippuoiden tuoksu kantautuu tänne saakka. Ihania! Ja tuo alusta on myös hurmaava!

sariw said...

Alusta on aivan ihana ! Ja monikäyttöinen... ; )
Kuvasi ovat taas niin kauniita. Mukavaa viikonloppua !

Emmas Verden said...

Vakkert...Jeg elsker gamle ting og dette var bare nydelig :)
Ha en fin helg!!
Klem Anne..

Marsuliini said...

Heippa! Ihana saippuanalunen tai mikä se nyt olikaan.. Hyväntuoksuiset saippuat ovat kauniita ja tunnelmallisia :) Onneksi viime yönä siirrettiin kelloja, ei tunnu tämä aamuherääminenkään niin hirveän aikaiselta. Leppoisaa sunnuntaita!

Anonymous said...

Hei!
Minullakin tuollainen alusta ja taitaa olla prikuulleen samanlainen, olen ostanut se jo vuosia sitten kirpparilta ja silloin mietin sen käyttötarkoitusta ja minäkin päädyin soppaukauhan pitimeen=) Tokihan siinä voi pitää ihan mitä vain, saippuat sopivatkin siihen hyvin=)

Mukavaa sunnuntaita!

Karita

Mari said...

Kaunis on alusta! Passaa hyvin kauniiden saippuiden alustaksi :)

Kamomilla said...

Ihanat kuvat! Kesäinen tuulahdus, kieltämättä..

tiina said...

Oli miten oli niin kaunis kuin mikä on vatisi... ihania nuo vanhat porsliinit. :)

Sirkka said...

juu ei mitään väliä mikä joku olisi aikaisemmin ollut..siis tottakai tietenkin on kiva tietää mikä sen käyttötarkoitus oikeastaan on..mutta kaikilla esineille vain mielikuvitus rajaksi...yllätyksiä voi syntyä.

Kuin nyt ihastuttavan kaunottaren sait siitä ja mikäs sen ihanampaa olo tilaa, kuin puhdas pulmunen!:)

Chrissy said...

Looks lovely, no matter how you use it!!

Sarppa said...

Nautin kuvista, aivan ihania..

casa nostra said...

it's beautiful! and nice pictures did you made.

Floralis said...

Ja det där väcker sommarkänslor och doften av såpa...
Du har nog rätt att det har varit en skål för soppsleven men så snygg den är idag som tvålskål... : ))
Ha det gott!
Anneli