2009/02/08

some more kitchen

Keittiöstä tuli otettua niin monta kuvaa, että ajattelin nyt laittaa näistäkin osan nähtäville. Detaljia siis toisensa perään - yksi uusimmista (kirppislöydöistä) on tuo ruutukansinen lasipurkki - näitä ei koskaan ole liikaa. Nyt en jostain syystä keksi mitään kirjoitettavaa, joten hyvää viikonalkua!

Hello! I took so many pictures couple days ago, so here are some of them - from our kitchen again. My head feels like its jammed some way - can´t think of anything else worth writing for, so all I have to say now is have a nice week!
11 comments:

Elsa said...

Kivoja yksityiskohtaisia kuvia! Eihän sitä aina tarvitse sen enempää asiaa olla, etenkin kun kuvat puhuvat puolestasi!

Mukavaa uutta viikkoa!

Mirtzi said...

Ihania kuvia. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa;)

Mirtzi

Mia said...

Fantastiska bilder som alltid hos dig. Jag har inte haft så mycket tid att titta in här sista veckan men nu... jag bara njuter när jag tittar på dina bilder.

Kram Mia

Kamomilla said...

Kaunista kaunista.

Jenny said...

Hej! Hittade till dig idag! Roligt att hitta en finsk blogg, så får jag öva lite på språket:) Minun isäni on suomalainen ja äiti on ruotsalainen, minä puhun ja kirjoitan vain vähän suomea:)

Sinulla on tosi hieno koti!
Halaus,
Jenny

Black on White said...

Sinulla on hyvä henki keittiössäsi! Kauniita kuvia.
Ruutukantisia purkkeja ei todellakaan voi olla liikaa. Minä kerään nappeja talteen yhteen tuollaiseen ihanuuteen. Ei tarvitse ihmetellä, jos paidan nappi irtoaa ja katoaa. Varanappi on tallessa ruutukantisessa pelastuksessa.
Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Heidi said...

Eihän naisella voi koskaan olla mitään liikaa ;D aina tuollaisia ihanuuksia mahtuu... tuo kukkasen "häkkyrä" on tosi viehättävä.

Näyttää ihanalta kaikki keittiösi kuvat, KYLLÄ <3

Heidi

Nina said...

Kuvat puhuvat puolestaan. Kaunista, kaunista!
Olet taitava kuvaaja.

Mukavaa alkavaa viikkoa!:)

Sari said...

Kauniita yksityiskohtia. Ja niin kauniin valoisa on tuo teidän keittiönne. Kevät tulossa, ihanaa!

Loppisliv said...

God morgon! Så vackra bilder, ditt kök är jättefint. Vad fint med det de svarta små hyllorna också som bryter av mot allt det vita.Har missat ett par inlägg märker jag. Har suttit och njutit en lång stund och tittat på alla dina vackra bilder. Ja du kan verkligen få till det så det blir sådär snyggt och mysigt överallt. Många kramar Paula

mimmuli said...

Hei, olit siis maalannut tuolin istuin osat liitumaalilla? tuota...eikö siitä irtoa sitä väriä? *tyhmäkysymys* =) Minä ilmoitin aamulla miehelleni että aion maalata keittiön pöydän kun hän lähtee seuraavalle työmatkalle...vakuudeksi näytin onnistunutta sinun pöytääsi=)Maalaan suosittelemallasi Helmillä.