2008/03/26

Blommor, blommor... och en tavla!

Visar igen ett loppisfynd (en tavla) som jag har målat vit - äntligen lyckades jag hitta ett kort som passar perfekt med tavlans stil. Blomman i stället var en ny bekant åt mig, den heter potatisnarciss och är alltså en lökblomma som har ganska stark doft också. Tycker att den har lite orkidé-typ look...?

Kirjoitan muutaman rivin vaihtelun vuoksi myös suomeksi (hei äiti!) - tällä kertaa on jälleen maalipensseli heilunut ja taulu on vaihtanut sen myötä väriä miksipä muuksi kuin valkoiseksi (oli alunperin tummanruskea ja sisäreunoiltaan "kullattu"). Herkkä lintuhäkki-kortti löytyi uuden Kuntsi-taidemuseon myymälästä ja sopii mielestäni kehyksiin kuin nakutettu. Kuvan kukka on nimeltään perunanarsissi ja se joutui ostoskoriin (2,-) Minimanista. Väri on ihanan raikas ja olemus jotenkin orkideamainen..?

2008/03/16

Ett skåp för de allra minsta

Ja, ett loppisfynd till. Eller vet inte om det kan kallas för ett fynd - för mig betyder ett fynd en billig grej som är unik på något sätt. Skåpet här kostade 18 euro så helt gratis var det inte. Men unik - ja, det är det nog - har inte sett liknande förut och jag tror att någon har gjort den på skolan. Om du tittar noggrant kan du se att det finns två klädhängare in i skåpet - de har jag redan fixat. Och skåpet - det blir vitt förstås!! Visar efter-bilder så småningom!


Tjuvstart...

Hejsan, det var länge sen... Köpte några underbara narcisser som är - ahhh - så gula och fräscha! Rajgräsen är också på kommande, härligt att det är påsk snart! Känner mig lite deppat för att köksoffan är fortfarande halvfärdig. Nu måste jag skärpa mig! Hittade nog ett sött leksaksskåp som ni får se lite senare...den skall också målas någon gång...=)

2008/03/01

Fredagsmys

Vad gör man on man är gift med en Vasaloppsgalen människa och är ensam hemma på fredagskvällen? Man gör allt att bebisen somnar före klockan 21.00, tänder några ljus, lagar en stor porton av Daim-glass (med EXTRA Daim), tar en bra ställning på soffan och tittar på Let´s dance! Så där mysigt hade jag i går kväll. Och vem hejar jag då? Svårt att säga (finns så många bra par) men kanske Tony och Annika är mina favoriter... =)