2008/12/17

JULblommor - JOULUkukkia

Hei! Päätin nyt, että kokeillaan. Siis miten hyasintit ja allerginen mieheni tulevat toimeen. Nämä nykyajan sintit, kun eivät kuulemma enää tuoksukaan yhtä voimakkaasti kuin ennen. Ja ottajia niille varmasti löytyy, jos joudun ne nopeasti adoptoimaan pois. Eli seuraillaan...

Ja adoptoimassa olen minäkin taas tietysti ollut. Kyseessä on jälleen ehta arabialainen, jonka pohjasta on pieni pala joskus irronnut - sen liimaaminen on tehty siististi, vaikka reunojen kellastuminen on siitä tietysti seurannut. Minua se ei tietenkään haittaa yhtään, sillä kulho on kaikin puolin käyttökelpoinen. Uskallatteko arvata, mitä se maksoi? No uskotteko, jos sanon, että 1,5 euroa!? Kaupat tulivat siis ilman suurempia miettimisiä, sillä tämähän on todellinen kaunotar, vai mitä!?

Hej! Har skaffat hyacinter. Vet inte hur det går - min man är nämligen allergisk. Har dock hört att dagens hyacinter doftar inte så starkt, så kanske, kanske jag kan behålla dessa skönheter... Vi får se...

Här ser ni också någonting annat som jag har skaffat ganska nyligen. Från loppis förstås. Visst är den fin?! Den är lite sönder från botten (man har limmat en bit), men det tycker jag är bara charmigt. Gissar ni vad jag har betalad för skålen? Hela 1,5 euro!! It´s a keeper! =)

15 comments:

miikku said...

vau =)

tuo on todella kaunis kulho ja asetelma. teit kyllä erinomaiset kaupat!

laitathan vielä kuvia lisää teidän joulukodista. teillä näyttää niin kauniilta!

Ada och Emil said...

Ihania kuvia! Ja tuon adoptio lapsen olisin minäkin voinut ottaa :) Aivan mieletön, eikä ainakaan näin kuvan perusteella huomaa että olisi vaurioitunut.

Kaunista...

Jema Rose said...

VACKERT..!

: )

Tack för din kommentar om mina collage & för grattis-hälsningen!

Kram & trevlig helg!

Jenny

<3

Designe said...

så vackra bilder! Ha en härlig helg! Kram :)

Galleri MochB said...

Jättefin skål! Precis vad jag skulle vilja ha. Och med så fint innehål... Julblomman nr ett...;O) Ha en skön helg!

Elsa said...

Todellakin onnistunut arabialainen adoptio :))... olit siis oikeassa paikassa oikeaan aikaan, loistava ajoitus!

Vårt liv i norr said...

Läcker skål! Vem är det som gjort den?
Ha en trevlig kväll!

Mari said...

Ihana arabian kulho! Ja miten halvalla sen olet saanut! Sama harrastus minullakin, kerään arabiaa mutta noin halvalla en kyllä koskaan ole saanut mitään, toisaalta jos jotain oikein kovasti haluaa ja tilillä on rahaa niin tulee ostettua, vaikka ei niin halpaa olisikaan heh:))

tiina said...

Kaunista! Ja älä nyt ihan tukehduta sitä miestäs... ;) jookosta?! ;))
Löytösi on taas niin kaunis.

soann said...

I love the snow on your pictures !
(to answer to your question, i bought eucalyptus at the florist's. I have an eucalyptus tree in my garden, but it is a baby !)

kati said...

Hieno ja edukas löytö! Kerrohan miten miehesi allergian kävi kukkasten kanssa. Kiinnostaa kun meillä perheessä parikin joiden nenään nuo tuoksut ottavat. Joulukuustakaan ei oikein haluta sisälle tuoda kun silmiä kirvelee ainakin miehellä...

Kamomilla said...

Olet oikeassa- eivät enää tuoksu.
Todella kaunis kulho!!!

Hattaramaa said...

Juu eivät hyasintit paljon tuoksu, mutta minä laitan ne ikkunoiden väliin (vanhan talon iloja). Kuusta en voi sisälle laittaa, siitä tulee kamala migreeni, eikä se mahdu ikkunan väliin..:)

Glitter och Marsipan said...

Vilka vackra och stämningsfulla bilder.
Ett riktigt kap var den fina skålen,perfekt till hyacinter.
Trevlig helg.
kram Anette

Huset på landet said...

Vilket fynd! Jag höll i en liknande skål på loppis i somras för 5,00 euro. Tog den inte då och nu ångrar jag ju mig förstås...
Hoppas att ni kan behålla hyacinterns, de är ju så vackra!
God Jul!