2008/11/27

Tidsbrist - Pulaa ajasta

Miten huomenna voi taas olla perjantai - kysyn vaan? Ihan positiivista sinänsä, mutta silti mietin, että mihin tämä viikko oikein katosi... Pojan sairastelu on vienyt parhaimman terän koko perheeltä, mutta olemme pikkuhiljaa pääsemässä rytmiin kiinni.

Odotan viikonloppua malttamattomana, sillä lauantaina on luvassa vintin rakennusurakan päätös - taivaan kiitos!! Pientä turhautumista alkoikin jo olla ilmassa, kun olisi vaikka mitä kivaa näyttää, mutta se ei käy kun kaikki tulevat vintille. Pari tuolia olen sinne jo miehen kiusaksi kiikuttanut, mutta sepä ei paljon auta, koska työpöydän kansi on edelleen maalaamatta ym ym. Eli ainakin viikko vielä ennen kuin pääsen tositoimiin sisustamisen kanssa...

Sillä välin näytän syksyn askartelusatoa eli kuvissa on valamiani betonisydämiä (muottina käytin Ikean jääpalalokerikkoa). Kunhan kaikki asettuu meillä paikoilleen, teen näistäkin varmaan pari jouluista asetelmaa (tässä kaaoksessa ei kannata vielä vaivautua). Mutta nyt tämä täti lähtee unten maille! Virtuaali-moi!


Hej, är det verkligen fredag i morgon? Vart tog hela veckan vägen?? Tycker att tiden går så fort just nu - jag hinner inte med, hjäälp!! Visar igen några lite tråkiga bilder - det finns hur mycket som helst att visa men allt skall till vinden som är inte ännu färdig. Men på kommande lördag...ja då är det finalen!! Renoveringen tar äntligen slut och jag får min efterlängtade lilla pysselhörna med alla mina krimskrams. Det skall bli roligt...


Ja, det var någonting som jag tänkte säga om hjärtorna. Dom är alltså självgorda av torr(?)betong. Använde att fack för isbitar om ni undrar hur jag fått den runda formen. Likadana kan man köpa från Ikea. Men nu är det sovdags för mig, måste ju arbeta i morgon också. =) Ha det bra!

9 comments:

Heidi-anitha said...

Så vakre hjerter du har laget...Ble inspirert nå:)

God helg til deg og kos deg igjennom 1.advent...

Klem White vintage

Jojo said...

Vilka söta hjärtan du gjort!
Spännande med renoveringsbilder som ska komma.. =)

Ha en fin lillajul!
Kram Jojo

Addis och Leif said...

Jättefina hjärtan! Är det svårt att göra med torrbetong?

mvh
/Addis

zinkbaljan said...

Uj så fina hjärtan du gjort! Hur blandar man ihop betong, det kanske inte är svårt??!
Kramisar

maano said...

jälleen ihastelemassa :)

Krisse /Vaarala said...

Täällä taas lukusilla. Valloittavia sydämiä olet valanut. Kun keksii vaan.. meikä ei keksi , pitää aina matkia muita,,:-))
Hyvää viikonloppua toivottaa Krisse

Kamomilla said...

Viikot menevät kyllä älyttömän nopeasti...
Ihanat nuo sinun sydämesi!

Elsa said...

Ihanaa että on TAAS viikonloppu, voi tehdä kaikkea kivaa käsillään... Ostin oikeaa säkkikangasta, sellaista hyvin karkeaa, joten ehkäpä kankaanpainantaa on tiedossa?!?! ;))

Kauniita sydämiä, ja ihanteellisia erilaisiin asetelmiin!

Viikkisterkuin,
Elsa

Lyckolotten said...

ÅÅhh. hur hinner du göra alla dessa fina saker?? Din blog är så inspirerande!
Trevlig fortsättning på helgen och adventstiden!!