2008/09/10

Vanhoja kaunottaria - Gamla skönheter

Iltaa - god kväll!

Kovin paljon ei ole uutta näyttää, mutta laitan nyt lämpimikseni pari kuvaa muutamista kirppislöydöistä. Oikeanpuolimmainen mantelimylly on meillä ollut jo hetken aikaa, mutta "Nissen" löysin sille kaveriksi parisen viikkoa sitten. Pariskunta kököttää tässä ikkunalaudalla - poika niitä käy vähän väliä häiritsemässä ja veivaamassa =).

Här är gamla paret som jag fyndat på loppis. "Nisse" är lite nyare - köpte den för två euro.


Toisessa kuvassa on niinikään kirppiskäyntien satoa. Olen näitä vanhoja kehyksiä löytänyt nyt vähän ajan sisällä useamman - näitä kuvassa näkyviä on kaksi ja tämä niistä se pienempi. Iso on vielä työn alla kuten eräs toinenkin todella massiivinen kaunotar, joka on kokenut uskomattoman muodonmuutoksen. Näytän ne joku toinen kerta. Taulujen valmistumisen lisäksi odottelen postipakettia yhdestä ihanasta nettikaupasta, josta olen tilannut yhtä sun toista askartelutarviketta. Olen niistä innoissani, kuin lapsi jouluaattona... tulis jo!! ;) Mutta nyt unten maille - kauniita unia!

Och här är ett loppisfynd till. En gammal tavla som jag har bara spraymålat några gånger. Har fyndat ganska många gamla tavelram på sistone - den största har genomgått en stor förändring och blev faktiskt fin. Den är inte färdig ännu, så jag visar den någon annan gång. En annan sak som jag väntar på, är ett paket från en inredningsbutik i Sverige. Har beställt lite pysselmaterial och just nu känner jag mig som ett barn på julafton...varför är den inte framme ännu!! =) Men nu är det sovdags - söta drömmar!!

7 comments:

Elsa said...

Hurmaavia myllyjä!

päivi said...

kerrassaan ihanat nuo myllysi,
voin kuvitella pienen intoa niiden pyörittämiseen... omani saavat pölyyntyä rauhassa:)
kaunis myös tuo vanha kehys, itsekin niitä sillä silmällä katselen , usein ne vaan niin rikkinäisiä ovat... ja kalliitakin.
mukavaa torstai päivää sinne, tällä pitkästä aikaa vettä satelee ja on kyllä kylmää, mittari näyttää vain 5 lämpöastetta :(
no, pitkikset jalkaan!
t. päivi

Galleri MochB said...

Gamla tavelramar blir som nya igen med lite färg! Och härliga kvarnar du fyndat. Någon sån har jag faktiskt inte hittat (ännu...:O) Men platsen var den skall bo finns redan...

Sirkka said...

Kiitos kun kävit, niin tänne, minulta on kaikki blogit, joita seuraan kadonneet uuden ohjelmaversion päivitettyäni. Minulla on tuo isompi ja siinä lukee Fribu ja käytän sitä korppujauhojen tekemiseen. Kauniita kehyksiä.
Mukavaa päivää sinulle!

Wanhatar said...

Aivan ihastuttavia myllyjä! Ja kehyksiä...

Mari

Marja Kristiina said...

Myllyt rokkaa!

tiina said...

Myllysi ovat todella kauniita!
Ja tuo piirakka... nam! ;)