2008/08/23

Kulmahylly ja haaste! - Hörnskåp och utmaning!

Hej igen,

Nu börjar det vara lungt hos oss igen - alla mår bra och vardagen rullar som vanligt. Har till och med haft lite tid att måla och pyssla, så kanske det är dags att visa resultatet. Hörnskåpet är på plats med allt pynt - det tog bara tre varv målarfärg och två knoppar från Clas Olsson. Alltid kul att få mera förvaringsutrymme och mera hyllor att pynta!

Har också tänkt ganska mycket på det hur vi skall ha allt här hemma. Har bestämt mig det blir mest svarta och vita möbler/saker och några bruna och gråa detaljer i köket, vardagsrummet och arbetsrummet. Så här har jag tänkt:

- Vitt: möbler, tyger, porslin, ljus
- Svart: möbler, saker av järntråd
- Brunt: videkransar och -korgar, rostiga saker, trä
- Grått: saker av zink, glas, fattigmanssilver, nysilver

Sovrummet (= pestrummet) är en öppen fråga och just nu saknar jag goda ideér... Det skulle vara kul att höra om era inredningsplaner/filosofi - och därför vill jag utmana Galleri M & B och Sininen Hetki - (om ni vill/hinner)!

Men nu skall jag sluta att tjata - här är bilderna:
(God natt!)


Hei jälleen!

Nyt on viikko eletty uutta arkea ja onhan se lähtenyt rullaamaan. Vähän on aikaa jäänyt myös maalaamiseen sekä muuhun puuhasteluun eli tässä sen satoa. Mäntyinen kulmakaappi on paikallaan ja olen sinne jotain saanut jo laitettuakin. Vetimet ovat Clas Olssonista.

Olen muuten tässä viikon aikana tullut siihen tulokseen, että meille sopii ehkä parhaiten mustavalkoinen yleisilme. Mustaa ja valkoista olen ajatellut höystää pajukransseilla ja -koreilla sekä erilaisella harmaalla. Tässä joitakin linjoja erityisesti keittiöön, olohuoneeseen ja työhuoneeseen:

- Valkoinen: huonekalut, kankaat, porsliini, kynttilät
- Musta: osa huonekaluista, rautalankatavarat, liitutaulut
- Ruskea: pajujutut, ruoste (!), patinoitunut puu
- Harmaa: sinkkijutut, lasi, köyhänmiehenhopea, uushopea

Makuuhuone on edelleen kysymysmerkki ja tällä hetkellä on takki ihan tyhjä sen suhteen... Tästä tulikin mieleen, että olisi kiva kuulla teidän muiden ajatuksia/filosfiaa kotinne sisustamisesta. Haastankin täten Galleri M&B:n sekä Titan Sinisestä hetkestä eli jos vain jaksatte/haluatte, niin kertokaapa mitkä ovat ydinjutut teidän kotona! Nyt täytyy lopettaa tämä jaarittelu - hyvää yötä!


Kaapissa on sekaisin uutta sekä vanhaa... Har allt möjligt krimskrams i skåpet - både gammalt och nytt...

5 comments:

Sarppa said...

Tulipas kaapista hieno...ihania tavaroita..

Ja värimaailmasi oli kuin minun suustani paitsi meillä on ruskeaa vielä lisäksi niin ja beigeä..

titta said...

Nuo kulmakaapit on minusta niin nostalgisia ja sinun kaappisi on kyllä oikea silmänilo.

Aika pahan haasteen pistit, mutta mielelläni yritän jäsennellä ajatuksiani sisustuksen suhteen ja voihan se olla paitsi hauskaa niin hyödyllistäkin.
:) Titta

päivi said...

tulipas kaapista kivan näköinen,
ja sisälläkin sitä silmän iloa !
ajatuksesi kyllä mukavilta kuulostavat, löydät kyllä oman , varman tyylisi ajan mittaan!
yöterkuin päivi

Wanhatar said...

Kaunista jälkeä. Meillä oli myös tuollainen kaappi, mutta luovuin siitä. En tajunnut maalata:/

Tuollainen yhteenveto oman sisustuksen osalta ei varmasti haitaksi ole. Minulla on leikekirja, jonka olen kokenut tosi kivaksi.

Mukavaa tulevaa viikkoa:)

Mari

maano said...

kaapistasi tuli tosi kaunis ..