2008/08/01

Ajatuksia ja ostoksia

Hei,

"Pidättäytyminen" blogiasioissa kannatti ja sain todella nukuttua ennätyspitkät 9 tunnin yöunet! Tänään oli taas toinen tilanne, kun tämä meidän pienen pojan mallinen herätyskello päätti nousta ylös jo ennen seitsemää...

Muutaman päivän tiiviin kotona oleskelun jälkeen tein taas pitkästä aikaa kunnon kirppiskierroksen ja kävin viidellä eri kirppiksellä. Jotain pientä löytyi seltä täältä, esim. tuo vanha kastelusikka, valkoinen vanha kannu, jälkiruokalusikoita sekä ehkä kummallisin kaikista - vanhat "hopeiset" lasinaluset. Niiden kaunis patina ei näy kunnola kuvissa, koska ne heijastavat niin voimaakkaasti valoa. Lähikuvaakin yritin, mutta vastaan tuijotti alusen pinnasta joku vaalea kameranainen =)!


Olen mielessäni ajatellut, että yritän pysyä melko yksinkertaisissa linjoissa jo tämän asunnon yleisilmeenkin takia , mutta mutta - kuinkas sitten kävikään... Hairahduin ostamaan aivan ihana IB:n lokerikon, joka viimeisen päälle tanskalais-ranskalaista maalaistyyliä. Ja tähän on nyt pikkuhiljaa alkanut kertyä kaikkea vanhaa... Päälle luin vielä vanhaa Vackre Hjemia ja kävin Lilla Blankan blogissa ja huh, taas on pää ihan pyörällä...Kuvan kuivaruusu on muuten viehe, joka miehelläni oli naimisiin mennessämme...

7 comments:

Elsa said...

Ihania ja järkeviä ostoksia, myös tuo lokerikko on kaunis, eikä lainkaan turha, todella viehättävä. Täytyyhän sitä olla joku "alusta" johon laitat kaikki ihanuudet!

Eloisaa elokuuta toivotellen,
Elsa

Marja Kristiina said...

Ihana lokerikko ja minun mielestäni se näyttää nimenomaan yksinkertaisen elegantilta josta vanhat tavarat tulevat kauniisti esille.

Minulla on alkamassa hurjat väljennysviikot; olen kyllästynyt siihen että joka paikka pursuaa jotakin ja kaipaan tilaa paitsi elämiselle, myös uusille ajatuksille.

Ja jossain siellä väljennysajatusten perukoilla muhii epäilys siitä, haluanko jatkaa bloggaamistakaan... Mutta sitä päätöstä en tee ihan vielä puoleen enkä toiseen.

tittas said...

Kauniita hankintoja! Lokerikko on mielettömän suloinen. Vai että viehe, ei ihan heti uskoisi.
:) Titta

Huset på landet said...

Så många timmar har inte jag fått sova på över ett år...Skulle vara skönt!! Härliga saker har du hittat igen. Otroligt vilka fynd du gör! Idag har jag varit på auktion och hittat en byrå *lycklig*!

päivi said...

ihanat hankinnat sinulla.. erityisesti tuo lokerikko kolahti ja kovaa.. moista tarvitseisin tähän työpöydälle.. mistähän täällä susirajalla asuva moisen saisi.. onkohan noita nettikaupoissa?
kiittelen vastauksesta..
haliterkuin toinen romppeen kerääjä... päivi

Sarppa said...

Minullekkin tuollainen lokerikko kelpaisi, aivan ihana ja tavarat kans..

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Kiitokset ihanista kommenteista - mulla vähän karkasi tämä shabby meininki käsistä, mutta mitäpä tuo haittaa... =)

Päivi: Kysyit tuosta lokerikosta. Valmistaja on kuten sanottu tanskalainen IB Laursen, jonka jälleenmyyntipisteitä en nopean nettihaun perusteella löytänyt. Ehkä bloggerissa olevilta nettikaupustelijoilta voisi kysyä onko lokerikkoa sitä kautta saatavissa, Wanilla Rose ainakin tietääkseni myy IB:tä. Itse maksoin tästä 38 euroa - melko kallis siis, mutta on tämä sen edestä ihanakin..=)