2008/07/22

Mörka stunder - Hämäriä olosuhteita

Hejsan - moikka!

Vågar jag säga det...att det finns lite höst i luften... De här två dagarna har varit de sämsta som jag minns - regn, regn och mera regn. Känner mig lite deppat, förkyld och uttråkad. Men jag har gripat till alla mina bästa "vapen" - nämligen köttsoppa, godis, ljus och inredningstidningar. Och nu känns det lite bättre - hoppas det blir en solig dag i morgon!


Uskallankohan sanoa ihan ääneen, että ilmassa alkaa jo olla syksyn tuntua... Nämä kaksi päivää ovat kyllä vetäneet voiton kaikista huonoista päivistä - sadetta, sadetta ja aina vaan lisää sadetta. Vähän on vetänyt jo mielenkin synkäksi ja kaiken päälle olen lisäksi vilustunut ja tylsistynyt. En silti aio luopua taistelutta vaan olen ottanut käyttöön kaikki parhaat ikävän- ja flunssantorjunta-aseet: lihasoppaa, karkkia, kynttilöitä ja sisustuslehtiä! Vähän jo alkaa helpottaa, mutta mikään ei paranna tätä kuin uusi aurinkoinen päivä. Toivotaan sellaista jo heti huomiseksi!!


P.S. Märkte ni att Broarne har en tävling var man kan vinna ett set av fattigmanssilver. Här hittar ni tävlingen. Lycka till!

P.S. Huomaisitteko muuten, että nettikauppa Broarnella on arvonta, jossa voi voittaa köyhäinhopeisen setin. Arvonta löytyy täältä. Onnea kisaan!

3 comments:

maano said...

ei ei ei ..älä sano viel ääneen et syksy ... miten tää kesä voi olla jo niin pitkällä , onnex näille seuduille ainakin olis loppuviikosta luvassa hellettä ...

MarijaMaiju said...

Kiva tuo sinun uusi nimesi:) Toivottavasti selviät taistelustasi flunssaa vastaan ja jaksat nauttia helteistä, joita loppu viikoksi on luvassa... Kauniita kuvia:)

Mari

Marja Kristiina said...

No voi... Vaikka syksy on lempivuodenaikani ja rakastan sitä melkein yhtä paljon kuin kesää, niin vielä pitäisi voida tankata aurinkoa ja lämpöä että jaksaa talven yli. Nyt sitten säätiedotus näyttääkin jo lupaavammalta. Härligt!

Taistelutahtoa flunssaa vastaan. (((((parantuu)))))

Lämpimät terveiset!