2008/07/02

NYHET: Inredningsdiet! UUTUUS: Sisustusdieetti!

Jag lanserar en ny diet: den heter inredningsdiet och baserar på, ja - inredning i lantlig stil! Liksom så många andra diet, har den också några knip och knep som man måste följa för att lyckas. Man kan skräddarsy dieten för sig själv genom att välja olika element som hjälper dig att gå ner i vikt. Man kan själv välja hur tufft det ska bli - här är elementen:

1) Familj - ju mera barn, män och husdjur man har desto effektivare är dieten.
2) Jobbet - ju flera jobb man har desto effektivare är dieten.
3) Projekt - ju flera inredningsprojekt man har SAMTIDIGT på gång, desto effektivare...ja, ni fattar väl..!
4) Blogg - ju flera blogg, desto... ni vet.
5) Loppisar, auktioner och inredningsbutiker - det här är viktigt för att man måste mellan matlagning, städning, damsugning och tvättning hålla ögat på projektnivån. Att ha lite extratid är absolut förbjuden och därför måste man hela tiden leta efter nya projekt!

Det viktigaste är att man har många projekt på gång - hela tiden. Du kan till exempel renovera, tapetsera, bygga, slipa, måla, restaurera, sy, sticka, virka, pyssla, plantera, sköta blommor och trädgård osv. Om man på något märkligt sätt har lite extratid och känner sig godissugen då är det dags att blogga, blogga och blogga! =)

Ja, ni vet att jag skojar bara - men det faktiskt finns ett sanningskorn här också. Har hela våren haft så många projekt på gång att jag har faktiskt tappat några kilon! Bara att jag inte hunnit äta som förr. Och det är roligt förstås - liksom alla stunder jag haft med olika projekt!! Ha det så bra! =)

Julkistan tässä ja nyt uuden dieetin. Se on nimeltään sisustusdieetti ja perustuu nimensä mukaisesti vanhanajan tunnelmaa ihannoivaan sisustamiseen. Kuten monissa muissakin dieeteissä, niin myös tässä on omat niksinsä, jotka auttavat laihtumaan. Dieetin voi helposti räätälöidä itselleen sopivaksi valitsemalla eri elementeistä itselleen parhaiten sopivat. Jokainen voi siten itse päättää, kuinka rankan dieetistänsä haluaa, tässä ovat elementit:

1) Perhe - mitä enemmän lapsia, miehiä ja kotieläimiä, sitä tehokkaampi dieetti on.
2) Työ - mitä enemmän on työpaikkoja, sitä tehokkaampi dieetti on.
3) Projektit - mitä enemmän on SAMANAIKAISESTI menossa erilaisia sisustusprojekteja, sitä...tajusitte varmaan.
4) Blogi - mitä enemmän...te tiedätte.
5) Kirpputorit, huutokaupat ja sisustusliikkeet - tämä on tärkeä kohta, sillä siivouksen, ruoanlaiton, lastenhoidon, pyykinpesun, tiskauksen ja imuroinnin lomassa on koko ajan pidettävä huolta projektitasosta. Kaikenlainen vapaa-aika on ehdottamasti kielletty, joten tästä syystä on koko ajan etsittävä uusia sisustuskohteita ja projekteja!

Tärkeintä siis on, että koko ajan on jollain tavalla täystyöllistettynä. Voit kotitöiden jälkeen esimerkiksi rakentaa, remontoida, tapetoida, restauroida, hioa, maalata, ommella, neuloa, virkata, askarrella, istuttaa kukkia ja hoitaa puutarhaa jne. Jos kuitenkin jostain käsittämättömästä syystä sinulle jää vapaa-aikaa ja tunnet makeanhimoa, on silloin päivitettävä ja muokattava blogia.

Tämän on tietysti pelkkää pilaa, mutta jossain tuolla piilee kyllä pieni totuudensiemenkin. Olen nimittäin koko kevään työllistänyt itseäni niin lahjakkaasti näillä sisustusjutuilla, että siinä samalla on pudonnut muutama kilo! Ja vain siitä syystä, etten ole ehtinyt syömään kunnolla. Tämä on tietysti pelkästään kiva asia, kuten ne lukuisat urakointihetket eri projektien kimpussa! Voikaa tekin hyvin!! =)

7 comments:

Mari&Maiju said...

Kuulostaa aika tutulta, vähän kuin minun touhuiltani... En kyllä ajatellut olevani dieetillä:) Välillä pitäisi muistaa levätä. Mutta helpommin sanottu kuin tehty, sillä tällaisessa vanhassa talossa riittää aina jotain hommaa...

Mukavaa keskiviikon jatkoa:) Meillä sataa vettä, taas!

maano said...

Tää on huippu dietti ..ja kokemuksesta tiedän todella tehokas :) . Hih ja hassu yhteensattuma meil näis aiheissa .. mut mitä mää teen ku tänne meän huusholliin ei enää yhtään tuunailuu huonekaluu mahu , ja omaan sen hamsteri luonteen etten mistään raski luopuukkaan :/ ..

Riikka said...

Hih, hauskalta kuullostaa ja kuinka ollakkaan osuu aika oikeaan! :)
Minäkin etsin koko ajan uusia projekteja, tuntee itsensä niin laiskaksi, kun ei ole saanut aikaan mitään järkevää sisutuksen saralla. :)
(eikun kirppareita ja antiikki-paikkoja kiertämään!)

Hanna said...

Kuulostaa tutulta, tosin en minä kyllä laihtumaan ole onnistunut mutta siis tuo projektien määrä.

Olen häärännyt niin paljon sisällä ompelujuttujen kanssa että huomasin muutaman kesäkukan kärsineen :) Täytyy siis lähteä kukkakauppaan.

Galleri M&B said...

Bilderna talar för sej... och jag känner också igen det där...;O)

Anne said...

Voih - tuosta minäkin tunnistin itseni ihan täysin. Pitää vaan koko ajan olla niin tehokas saadakseen jotain näkyvääkin aikaiseksi... dieetin tuloksia meillä vielä odotellaan?!...

Mukavaa loppuviikkoa!

Lena said...

Jep, paras dietti ikinä! Ja toimii ;) Paitsi, että olen kehittänyt pahan tavan syödä dajm-karkkeja samalla kun luen blogeja...