2008/07/28

Bostadsmässan 2008 - Asuntomessut 2008

Moi,
Taas yksi ihana helteinen päivä takana - ja sisustuksen täyteinen sellainen! Kävimme nimittäin Vaasan asuntomessuilla, kun nyt tässä lähellä asumme muutenkin. Messut olivat mulle ekat ja eivätkä etukäteen herättäneet sen kummemmin mitään suuria odotuksia. Osasin odottaa paljon moderneja ratkaisuja ja niitähän suurin osa messutaloista olikin tupaten täynnä. Muutama iloinen yllätys löytyi kuitenkin piristämään kuumaa messupäivää ja sain jopa napattua niistä joitakin kuvia. Joten olkaapa hyvät!

Hej,
Vilken härlig dag det här har varit - och full av inredning också! Vi var nämligen på Bostadsmässan i Vasa - det var bara ett måste, då vi bor så nära. Det var den första bostadsmässan åt mig och jag erkänner nog, att jag hade inga höga förväntningar. Visste nämligen att det finns nästan bara moderna hus och där hade jag rätt. Men visst var där någonting åt mig också - här finns några bilder som jag fotat lite här och där. Var så god!


Här kommer skjutsen! Tässä tulee meidän kyyti!


Många olika typ av hus - Monenlaisia taloja vieri vieren...


Ett exempel om ett standardkök - when you´ve seen one,
you´ve seen them all... Esimerkki messujen standardikeittiöstä - kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt ne kaikki.


Den finska Vepsäläinen är känd för sina möbler av toppenkvalite, gillar nog! Vepsäläisen tyylinäyte, miellyttää kyllä!


Modernt tillsamma
ns med gamla vita möbler - fint va! Modernia ja vanhaa valkoista - toimii!


Ett hus som är mer i min smak.
Talo enemmän minun makuuni -


Stilrent - tyylipuhdasta...


Här skulle man sova gott! Täällä uni maistuisi!


Här behövs inga kommentarer!
Ha det så bra! Tähän ei olekaan enää lisättävää! Voikaa hyvin!

6 comments:

päivi said...

kiitos kuvista , itse kun en sinne taaskaan päässyt... no aika modernia taitaakin olla makuuni mutta tuo valkea keittiö pyöreine kurkkausikkunoineen kuitenkin ihastutti!
ainahan sieltä idean jos toisenkin varmaan saa ... ja vimman ostaa jotain kaunista kotiin?

mukavaa alkuviikkoa sinulle,
terkuin päivi

MarijaMaiju said...

Kauniita kuvia olet napsinut. Me ei mennä tänä vuonna asuntomessuille... Niiden talojen tyyli ei ole yleensä minun silmää miellyttänyt. Toisaalta, aina sieltä joku ihana-juttukin löytyy. Kuten sinun kuvissasi:)

Mari

Niina said...

Kiitos kuvista täältäkin. katselen mielelläni.
Itse olen vieraillut Asuntomessuilla satunnaisesti eikä talot ole koskaan koskettaneet. Oulusta muistan yhden oheiskohteen, joka oli vanha kunnostettu talo keskustassa, siinä oli sitä jotakin! Nämä uudet, ei vaan ole "minua" varten.

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Olen ihan samaa mieltä, että sellainen massatuotannon maku sieltä vähän jäi mieleen. Ja onko koti oikeasti koti, jos joku sisustussuunnittelija on sinne valinnut kaikki esineet ja huonekalut...

maano said...

kauniita kuvia olit napsinu , minullakin jäi messut väliin vaikka lomailimme vaasassa . kerran olen messuilla käynyt oulussa , ja juuri mitään ne ei minulle antanut samaa modernia massaa ..

Leva som jag said...

Hej!
Bjuder gärna in mig på nynamnskalas! Vilket bra namn!
kram M